Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Germeni fecali in apa plata de baut din magazine EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Germeni fecali in apa plata de baut din magazine

27032011

Germeni fecali in apa plata de baut din magazine Empty Germeni fecali in apa plata de baut din magazine

Toate canalele media si presa scrisa relateaza despre apa plata comercializata ca apa buna de baut ce este infestata cu cu bacili coraliformi, enterococi si alte gemeni fecali conform analizelor de laborator ale DSVA Brasov, director Dorin Enache .
Daca la aceasta adaugam si E-urile, M-urile si alte substante toxice din alimentele comercializate in magazinele din Romania intrebarea care ar trebui sa ne o punem este cum de mai suntem sanatosi !
Sau mai este cineva sanatos in acest secol toxic !!!
Si pentru ca nu era de ajuns, mai vine acum si norul radioactiv, care nu este speriat de asigurarile autoritatilor nipone sau ale altora .
Eu voi cere azil politic pe Marte sau alta planeta nepoluata, aici pe Terra nu mai e de trait .

Nu glumesc .

PS ptr Stefan : asta nu e copy paste .
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Germeni fecali in apa plata de baut din magazine :: Commentaires

vstgx

Message Dim Mar 27, 2011 1:25 pm par vstgx

In alte judete din Romania nu e aceasi situatie ca la Brasov sau acolo nu se iau probe de apa ?
Ce fac autoritatile sanitare din alte judete ?

Revenir en haut Aller en bas