Translate
Derniers sujets
Panouri solare in sectorul 5
Page 1 sur 1
21042011
Panouri solare in sectorul 5
Domnule primar Vanghelie va propun sa accesati fonduri europene prin proiect si sa montati panouri solare pe blocuri pentru ca noi cetatenii sectorului 5 sa avem apa calda gratis .
Cu stima .
Cu stima .
Tudor- Numarul mesajelor : 80
Varsta : 44
Localizare : Timisoara
Puncte : 50032
Data de inscriere : 10/03/2011
Panouri solare in sectorul 5 :: Commentaires
orientalmed a écrit:sa nu va suparati, dar as spune: "Putin mai tare ...ca are geamul inchis.."
Ii trimit e-mail .
Ar fi bine si voi sa cereti la primari vostri sau sa le propuneti alte masuri utile .
Tudor a écrit:Domnule primar Vanghelie va propun sa accesati fonduri europene prin proiect si sa montati panouri solare pe blocuri pentru ca noi cetatenii sectorului 5 sa avem apa calda gratis .
Cu stima .
Si eu stau tot in sectorul 5, i-as recomanda primarului sa se implice si in paza cetateanului .
Sunt zone gen Ferentari unde nu e recomandat sa circuli seara .
Ideea cu panourile solare insa e irealista, crezi tu ca ii da vreun bani astia de la putere ?
In rest sunt de acord ca dintre toti asta e singurul care nu s-a aruncat la buzunarul cetateanului sa ii ridice masinile .
Si mie mi-au furat masina desi nu era pe o artera principala, nu incomoda circulatia
Te sustin .
Poti sa scrii ce vrei despre aceasta tema cu ridicatul masinilor .
Sunt de acord sa fiu amendat, penalizat daca incalc legea dar nu sunt de acord sa imi ridice masina .
Mie mi-au zgariat Opelul si cand i-am zis baiatului colorat ca masina e zgariata si bara rupta mi-a raspuns ca sa ii dau in judecata, de parca eu am timp de asa ceva .
Am renuntat sa ma plimb prin tribunale .
Scrie cat de mult pe aceasta tema .
Esti invitatul meu .
Succes .