Translate
Derniers sujets
Tratament homeopat la gaini
Page 1 sur 1
03052011
Tratament homeopat la gaini
In India homeopatia a devenit principala metoda de tratament atat pentru oameni cat si pentru animale sau pasari .
Astfel colegii nostri isi trateaza gainile de diaree, dizenterie, afectiuni oculare, astm, coriza, constipatie cu remedii homeopate dizolvate in apa .
Ii felicit pe colegii indieni si ma bucur pentru rezultatele lor .
Informatii gasiti aici :
http://homeoresearch.blogspot.com/search/label/poultry%20doctor
Astfel colegii nostri isi trateaza gainile de diaree, dizenterie, afectiuni oculare, astm, coriza, constipatie cu remedii homeopate dizolvate in apa .
Ii felicit pe colegii indieni si ma bucur pentru rezultatele lor .
Informatii gasiti aici :
http://homeoresearch.blogspot.com/search/label/poultry%20doctor
Tratament homeopat la gaini :: Commentaires
La papagali o fi bun ?
Am un Perus care face din cand in cand diaree si nu as mai vrea sa ii dau sulfamide .
Multumesc .
Am un Perus care face din cand in cand diaree si nu as mai vrea sa ii dau sulfamide .
Multumesc .
Si cum ar fi sa ma duc cu gaina la consult !
Eu am o ferma de gaini si puii imi fac o boala numita colibaciloza ce homeopat as putea sa le dau si cum ?
Multumesc mult doctorului care imi raspunde .
Ma revansez
Eu am o ferma de gaini si puii imi fac o boala numita colibaciloza ce homeopat as putea sa le dau si cum ?
Ma revansez
vstgx a écrit:La papagali o fi bun ?
Multumesc .
De ce nu . Eu am pus in apa la pestii mei nitric acid pentru ca era acida apa si nu au mai murit pestii .
Stroe a écrit:Si cum ar fi sa ma duc cu gaina la consult !
Ma revansez
Da poti sa le pui in apa de baut remediul Colibacilinum CH 7 sau CH 9 timp de 10 - 20 zile .
La cainele meu care e racit pot sa ii dau Aconit ? Are nasul fierbinte si stranuta.
Intrebare
Daca cineva a fost muscat de un caine turbat si a facut vaccin anti rabic mai trebuie sa ia si tratament homeopat ?
Daca cineva a fost muscat de un caine turbat si a facut vaccin anti rabic mai trebuie sa ia si tratament homeopat ?
am un caine are 12 ani, a fost tratat cu antibiotice, deja de 4 ori!!! initial s-a spus ca e bronsita, apoi ultima data i-am facut investigatii amanuntite, are bronho-pneumonie (plamanul e hepatizat, mi s-a zis, arata cam rau..) Nu are febra, mananca bine dar TUSESTE inn accese, chinuitor. i-am dat kal.phos. D6 pt ca avea o expectoratie alba, spumoasa, cu sange rosu.( acum nu mai are asa ceva ) tuseste minute in sir, a afonic, nu mai poate latra , prezinta harait , "wheezing" sau cum se numeste, respira greu, are nasul cu picaturi si ochii umezi cateodta(si un mucus din ochi uneori). se amelioreaza la plimbare (ii place mult) A racit initial pt ca se ascundea de ploaie ( tunete) undeva unde curgea ploaia....I-am dat nux vomica 30 ch, la indicatiile unui homopat (si pt antibioticele astea multe) nu s-a ameiorat nimic la acest remediu.
va rog ajutati-ma. astept analize micologice, bacteriologice sunt curate (dar neconcludente datorita antivioticelor multe&recente)
multumesc!!
va rog ajutati-ma. astept analize micologice, bacteriologice sunt curate (dar neconcludente datorita antivioticelor multe&recente)
multumesc!!
nu am in casa, dar o sa il iau. ce e f rau la animale ca nu poti sa le intrebi, dk de ex are senzatia d arsura (specifica causticum) sau dk ii doare mai mult p drepata....
multumesc
multumesc
Stroe a écrit:Au zis ca nu au colibacilin dar fac comanda, cate flacoane sa iau ?
Cate gaini ai ?