Translate
Derniers sujets
dermatita la bebelusi
Page 1 sur 1
11052011
dermatita la bebelusi
buna ziua.
am un baietel de 7 luni care a fost diagnosticat la 3 luni si jumatate cu dermatita seboreica si eczematida de catre medicul dermatolog. am facut un tratament pe baza de hidrocortizon care da insa roade numai cand este aplicat. daca este oprit eczema apare dupa cateva zile din nou. in caput la fel dispar cojitele daca se da cu un produs pe baza de hidrocortizon si vitamina A. insa dupa intreruperea tratamentului pielea capului se acopera de cojite ca o matreata si chiar de rani pentru ca baietelul meu se scarpina fff tare. am incercat la inceput sa-i schimb detergentul chiar si laptele cu o formula hipoalergenica dar eczema a continuat sa apara. as vrea sa-mi spuneti va rog daca exista tratament homeopat pentru ca nu mai vrea sa-i administrez hodrocotizon intr-una fara rezultat.
va multumesc mult.
am un baietel de 7 luni care a fost diagnosticat la 3 luni si jumatate cu dermatita seboreica si eczematida de catre medicul dermatolog. am facut un tratament pe baza de hidrocortizon care da insa roade numai cand este aplicat. daca este oprit eczema apare dupa cateva zile din nou. in caput la fel dispar cojitele daca se da cu un produs pe baza de hidrocortizon si vitamina A. insa dupa intreruperea tratamentului pielea capului se acopera de cojite ca o matreata si chiar de rani pentru ca baietelul meu se scarpina fff tare. am incercat la inceput sa-i schimb detergentul chiar si laptele cu o formula hipoalergenica dar eczema a continuat sa apara. as vrea sa-mi spuneti va rog daca exista tratament homeopat pentru ca nu mai vrea sa-i administrez hodrocotizon intr-una fara rezultat.
va multumesc mult.
iordache fabiola- Numarul mesajelor : 2
Puncte : 49494
Data de inscriere : 11/05/2011
dermatita la bebelusi :: Commentaires
Eruptiile pe piele reprezinta si ele o forma de eliminare a organismului ce isi cauta astfel o cale prin care sa scape de cataboliti sau alti compusi ce nu pot fi metabolizati .Uneori imbraca forme alergice .
Iar sunt obligat sa repet, nu exista un tratament general pentru toti pacientii cu eczeme sau alte boli .
Tratamentul trebuie individualizat in functie de simptomele clinice si examenele paraclinice .
Daca va zic sa ii dati Mercurius corozivus si tratamentul nu are efect cine e de vina ?
Important este ca sa ii facem fisa ( personal va spun ca bolile de piele sunt "sacaitoare' . Pana nu scapa organismul de "toxine" eliminarile vor persista chiar si intermitent .
Cauza bolii trebuie tratata, nu efectul .
Iar sunt obligat sa repet, nu exista un tratament general pentru toti pacientii cu eczeme sau alte boli .
Tratamentul trebuie individualizat in functie de simptomele clinice si examenele paraclinice .
Daca va zic sa ii dati Mercurius corozivus si tratamentul nu are efect cine e de vina ?
Important este ca sa ii facem fisa ( personal va spun ca bolile de piele sunt "sacaitoare' . Pana nu scapa organismul de "toxine" eliminarile vor persista chiar si intermitent .
Cauza bolii trebuie tratata, nu efectul .
va multumesc pentru raspuns. nu voiam sa-mi spuneti aici tratamentul pentru ca sunt constienta ca acesta trebuie particularizat si nu i-as fi dat eu baietelului tratamente astfel date, voiam doar sa ma asigur ca se poate face ceva pe cale homeopata. acum ca mi-ati spus acest lucru o sa incerc sa ajung cat mai repede la o consultatie pentru a se stabili tratamentul.
o seara buna.
o seara buna.
Oriental cand vii in Bucuresti sau daca poate veni cineva la Institut sa iti trimit prin dansul un medicament ( naturist) folosit de mine la pacientii cu alergii .
Dr.Ioan a écrit:Oriental cand vii in Bucuresti sau daca poate veni cineva la Institut sa iti trimit prin dansul un medicament ( naturist) folosit de mine la pacientii cu alergii .
Ce medicament ?
Nu stiu, poate Papadia Pu Gong, ce clarifica focul toxic si caldura meridianului ficatului .
Adica bolile date de excesul caldurii pe meridianul ficatului : icter, eczeme, mastita, abcese, colecistita, conjunctivite .
Am vazut ca maestrul o mai folosea si in formule de cancer la san .
Adica bolile date de excesul caldurii pe meridianul ficatului : icter, eczeme, mastita, abcese, colecistita, conjunctivite .
Am vazut ca maestrul o mai folosea si in formule de cancer la san .
Pu Cong este "rece", adica racoreste dar gustul sau este acru amar sustinand yinul ficatului si cordului .
Posibil fiind galbena sa fie planta lojei pamant .
Posibil fiind galbena sa fie planta lojei pamant .
Povestea mea nu e importanta, ea este doar o mica parte din povestea noastra pe Pamant .
Faptele noastre pot aduce armonia in Univers si calea adevarata este Tao .
Traind cu Tao nu mori niciodata .
Ming a écrit:Povestea mea nu e importanta, ea este doar o mica parte din povestea noastra pe Pamant .
De curiozitate, mananci carne ?
dr Teodor Axinte a écrit:Ming a écrit:Povestea mea nu e importanta, ea este doar o mica parte din povestea noastra pe Pamant .
De curiozitate, mananci carne ?
De ce nu il intrebi si ce numar are la pantofi ?