Translate
Derniers sujets
Electronografie
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Fitoterapie, parapsihologie, kinetoterapie, masaj, tehnica medicala, anunturi generale
Page 1 sur 1
02072011
Electronografie
Fizicianul Ioan Mamulas explica ce inseamna electronografia prin electroluminescenta detailat pentru a intelege orice medic .
Explicatiile dansului aici : Electronografie prin electroluminescenta
Explicatiile dansului aici : Electronografie prin electroluminescenta
Electronografie :: Commentaires
buna ziua
sunt cercetator stiintific, biolog de profesie, am lucrat cu un aparat Gdv cu rezultate interesante, atat pe corp uman cat si pe lichide biologice, sau alte materiale(uleiuri, pulberi, cristale...). Am facut si o specializare de 1 saptamana la S.Petersburg.
Acum aparatul este defect iar in Romania nu avem depanatori de asa ceva.
As prefera achizitionarea unui produs nou, mai ales ca au aparut alte generatii de aparate si soft.
Daca aveti idee de 1 firma din Romania care poate achizitiona acest aparat, va raman indatorat.
multe multumiri
sunt cercetator stiintific, biolog de profesie, am lucrat cu un aparat Gdv cu rezultate interesante, atat pe corp uman cat si pe lichide biologice, sau alte materiale(uleiuri, pulberi, cristale...). Am facut si o specializare de 1 saptamana la S.Petersburg.
Acum aparatul este defect iar in Romania nu avem depanatori de asa ceva.
As prefera achizitionarea unui produs nou, mai ales ca au aparut alte generatii de aparate si soft.
Daca aveti idee de 1 firma din Romania care poate achizitiona acest aparat, va raman indatorat.
multe multumiri
Medeo
http://www*medeo.ru/eng/price.html
Inlocuieste * cu punct, asa e regula aici
The price of any GDV-device includes a detailed user's manual in English, as well as user training in GDV-technologies, on completion of which the user gets a certificate.
Basic GDV devices
GDV soft package The price of GDV-devices with soft package, €
GDV Compact GDV Camera Pro GDV Express
Software 2011:
GDV Capture Express, GDV Energy Field, GDV Diagram, + 1 program of processing on a choice € 6 100 € 9 000 € 15 500
Software 2011 full software package:
GDV Capture Express, GDV Energy Field, GDV Diagram, GDV Chakra, GDV Screening, GDV Qualification, GDV Atlas, GDV Viewer, GDV Scientific Laboratory € 7 600 € 10 500 € 17 000
GDV Camera Attachments
They can only operate as a unit with GDV-Camera.
GDV MiniLab + GDV SciLab € 2 100
GDV the Fifth Element + GDV SciLab € 1 700
GDV Eco-tester + GDV SciLab € 4 200
GDV+ € 1000
The above-mentioned prices are valid out of Russia, Baltic states and CIS (Commonwealth of Independent States).
Soft for GDV-diagnostics by MedEO company
"INTERPRETATION for GDV Software"
GDV-date textual interpretation system. € 580
"SBJmanager for GDV Software"
GDV-date management system. € 580
GD.Veda € 580
http://www*medeo.ru/eng/price.html
Inlocuieste * cu punct, asa e regula aici
The price of any GDV-device includes a detailed user's manual in English, as well as user training in GDV-technologies, on completion of which the user gets a certificate.
Basic GDV devices
GDV soft package The price of GDV-devices with soft package, €
GDV Compact GDV Camera Pro GDV Express
Software 2011:
GDV Capture Express, GDV Energy Field, GDV Diagram, + 1 program of processing on a choice € 6 100 € 9 000 € 15 500
Software 2011 full software package:
GDV Capture Express, GDV Energy Field, GDV Diagram, GDV Chakra, GDV Screening, GDV Qualification, GDV Atlas, GDV Viewer, GDV Scientific Laboratory € 7 600 € 10 500 € 17 000
GDV Camera Attachments
They can only operate as a unit with GDV-Camera.
GDV MiniLab + GDV SciLab € 2 100
GDV the Fifth Element + GDV SciLab € 1 700
GDV Eco-tester + GDV SciLab € 4 200
GDV+ € 1000
The above-mentioned prices are valid out of Russia, Baltic states and CIS (Commonwealth of Independent States).
Soft for GDV-diagnostics by MedEO company
"INTERPRETATION for GDV Software"
GDV-date textual interpretation system. € 580
"SBJmanager for GDV Software"
GDV-date management system. € 580
GD.Veda € 580