Translate
Derniers sujets
Inevitabilul
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse
Page 1 sur 1
Inevitabilul :: Commentaires
Domnule doctor va stimez foarte mult dar nu inteleg ce este cu acest videoclip infiorator .
Stiu ca nu sunteti D-vs dar ceva imi spune ca nu sunteti strain de asta .
La cursuri toti sau aproape simteam ceva ciudat cand ne predati, ca un soi de hipnoza ce simt si acum cand sunt parca hipnotizat de clip .
Toti cursantii va admira enorm dar am senzatia ca D-vs premeditati .
Sper sa fie de bine .
Scuze daca am scris prostii dar am scris si pentru colegii mei ce probabil isi pun aceleasi intrebari .
Stiu ca nu sunteti D-vs dar ceva imi spune ca nu sunteti strain de asta .
La cursuri toti sau aproape simteam ceva ciudat cand ne predati, ca un soi de hipnoza ce simt si acum cand sunt parca hipnotizat de clip .
Toti cursantii va admira enorm dar am senzatia ca D-vs premeditati .
Sper sa fie de bine .
Scuze daca am scris prostii dar am scris si pentru colegii mei ce probabil isi pun aceleasi intrebari .
Ionescu asta e hipnoza pe net si nu numai .
Ce sa zic, profesionisti .
Nu stiu daca Dr Ioan este implicat in asta dar nu o esclud .
Am mai citit si eu de cabala, mantre, etc .
E dura .
Ce sa zic, profesionisti .
Nu stiu daca Dr Ioan este implicat in asta dar nu o esclud .
Am mai citit si eu de cabala, mantre, etc .
E dura .
Am senzatia, simt ca ne citeste ce scrim si se amuza .
Cred ca profesorul Korsakov e mic copil pe langa Ioan de aia si cersea sa vina in Rusia .
Scriu textul si imi rezoneaza mantra aia in cap . Ai dreptate, e dura .
Cred ca profesorul Korsakov e mic copil pe langa Ioan de aia si cersea sa vina in Rusia .
Scriu textul si imi rezoneaza mantra aia in cap . Ai dreptate, e dura .
Esti copil ca orice mantra rolul ei este finalitatea .
Raspandita pe net se multiplica .
Acum e clar ?
Raspandita pe net se multiplica .
Acum e clar ?
Nici mie nu mie clar totul dar am speranta sa inteleg si nu imi fac sperante ca va raspunde Dr Ioan .
Poate gresesc, e informatie multiplicata ce structureaza .
Mai vorbim maine, nu stiu sa gasesc explicatia .
Poate gresesc, e informatie multiplicata ce structureaza .
Mai vorbim maine, nu stiu sa gasesc explicatia .
Este o mantra superba !!!!
Om Mani Padme Hum
Este una dintre mantrele budiste de prim rang. Este mantra pentru invatacei, dar si pentru cei mai avansati calugari.
Aceasta mantra se canta, meditand asupra legaturii intre noi si Univers, intre noi si Dumnezeu, cu un simtamant de altruism, iubire si daruire. Concentrarea mentala asupra acestei mantre devine foarte benefica, aducand pacea sufleteasca, eliminand toate stavilele spre dezvoltarea noastra spirituala.
Când spui Om silaba este o binecuvântare menita a ne ajuta să atingem perfecţiunea în practica generozitatii,
Ma ajuta la perfectionarea practicii eticii pure
şi Ni ajută in atingerea perfecţiunii în practica toleranţei şi răbdarii.
Pad, silaba a patra, contribuie la atingerea perfecţiunii in perseverenta, Me ajută in atingerea perfectiunii in practica concentrarii şi
Hum, silaba finală, a sasea, ajută la atingerea perfecţiunii în practica înţelepciunii. Deci, în acest mod de recitarea mantrei ajută la atinge perfecţiunea în cele şase practici, de la generozitate la înţelepciune.
Insa asocierea ei cu imaginea nu stiu sa o descifrez
Oricum mantra este superba si cei care au in practica psalmodirea mantrelor cunosc puterea lor!
Om Mani Padme Hum
Este una dintre mantrele budiste de prim rang. Este mantra pentru invatacei, dar si pentru cei mai avansati calugari.
Aceasta mantra se canta, meditand asupra legaturii intre noi si Univers, intre noi si Dumnezeu, cu un simtamant de altruism, iubire si daruire. Concentrarea mentala asupra acestei mantre devine foarte benefica, aducand pacea sufleteasca, eliminand toate stavilele spre dezvoltarea noastra spirituala.
Când spui Om silaba este o binecuvântare menita a ne ajuta să atingem perfecţiunea în practica generozitatii,
Ma ajuta la perfectionarea practicii eticii pure
şi Ni ajută in atingerea perfecţiunii în practica toleranţei şi răbdarii.
Pad, silaba a patra, contribuie la atingerea perfecţiunii in perseverenta, Me ajută in atingerea perfectiunii in practica concentrarii şi
Hum, silaba finală, a sasea, ajută la atingerea perfecţiunii în practica înţelepciunii. Deci, în acest mod de recitarea mantrei ajută la atinge perfecţiunea în cele şase practici, de la generozitate la înţelepciune.
Insa asocierea ei cu imaginea nu stiu sa o descifrez
Oricum mantra este superba si cei care au in practica psalmodirea mantrelor cunosc puterea lor!
In Rusia avem institute de cercetare cu studii avansate despre informatie si efectele ei .
Pentru orice cercetator Rusia e o sansa .
Mi-a placut clipul .
Pentru orice cercetator Rusia e o sansa .
Mi-a placut clipul .