Translate
Derniers sujets
paralizie
Page 1 sur 1
29082011
paralizie
Vad ca pe acest forum sunt tratate animalele, indraznesc sa pun si eu o intrebare :
am un labrador ce are o paralizie la picioarele din spate si acum nu mai urineaza .
Ati putea sa imi recomandati un medicament homeopat ?
Multumesc anticipat .
am un labrador ce are o paralizie la picioarele din spate si acum nu mai urineaza .
Ati putea sa imi recomandati un medicament homeopat ?
Multumesc anticipat .
VARTLAN MARIUS- Numarul mesajelor : 150
Puncte : 49684
Data de inscriere : 19/04/2011
paralizie :: Commentaires
Domnule profesor vad ca faceti recomandari fara repertorizare .
E un alt sistem de diagnostic homeopat ?
Domnule va multumesc ca nu ne-ati parasit .
Am ascultat sfaturile dumneavoastra folositoare de aceea va sunt recunoascatoare .
Am ascultat sfaturile dumneavoastra folositoare de aceea va sunt recunoascatoare .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Domnule profesor vad ca faceti recomandari fara repertorizare .
Si pe mine m-a contrariat recomandarile dansului .
Recunosc ca am folosit si eu schemele dansului si a mers .
Interesant sistemul .
A inceput sa miste picioreoe din spate si se ridica mai usor .
Ii mai dau Plumb sau imi recomandati altceva ?
Ii mai dau Plumb sau imi recomandati altceva ?
Domnule simbad am dus cainele la medicul veterinar, acesta a mai chemat un coleg de la spital, fiecare avand opinii diferite .
Am incercat cu tratamente naturiste, inclusiv homeopatie . Am platit consultatiile fara sa am rezultate . Citind pe acest forum minunile facute de domnul profesor am fost indoit initial, acum dupa ce am vazut rezultatele la cainele meu sunt sigur ca este cel mai bun medic .
Va rog sa nu mai scrieti pe topicul meu .
Ii multumesc domnului profesor Korsakov si il rog sa nu se supere pe noi din cauza celor care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza .
Am incercat cu tratamente naturiste, inclusiv homeopatie . Am platit consultatiile fara sa am rezultate . Citind pe acest forum minunile facute de domnul profesor am fost indoit initial, acum dupa ce am vazut rezultatele la cainele meu sunt sigur ca este cel mai bun medic .
Va rog sa nu mai scrieti pe topicul meu .
Ii multumesc domnului profesor Korsakov si il rog sa nu se supere pe noi din cauza celor care isi dau cu parerea in necunostinta de cauza .
Multi pacienti citesc medicina naturista din cauza esecurilor terapeutice a medicatiei alopate proost recomandate, unii dintre ei ajung sa aiba cunostinte teoretice destul de bune dar lipsa practicii si a cunostintelor de baza ale medicinei, sfaturile asa zis medicale sunt un pericol real pentru anturaj .
Este si cazul acestui simbad care in pasiunea lui pentru homeopatie da dovada de inconstienta punand in pericol sanatatea celor care se lasa convinsi de dansul sa ii urmeze sfaturile .
Am glumit pana acum in speranta ca va realiza cat este de ridicol, se pare ca m-am inselat, dansul nu constientizeaza faptul evident ca este penibil .
Este si cazul acestui simbad care in pasiunea lui pentru homeopatie da dovada de inconstienta punand in pericol sanatatea celor care se lasa convinsi de dansul sa ii urmeze sfaturile .
Am glumit pana acum in speranta ca va realiza cat este de ridicol, se pare ca m-am inselat, dansul nu constientizeaza faptul evident ca este penibil .
dr Mestes Istvan a écrit:Parca ziceai ca este cobaiul tau !
Daca intra toti drogatii pe forum s-a dus linistea noastra .
Domnule profesor sunteti prea amabil cu asemenea indivizi .
Pacat ca nu mai e Stefan administrator .
Marta a écrit:Domnule profesor sunteti prea amabil cu asemenea indivizi .
Marta pe multi pacienti a ajutat domnul profesor .
Cu atata invidie in lumea asta nu e de mirare ca vor sa ii faca rau .
Korsakov a écrit:Sfatul meu e sa il ignorati, i-am dat deja prea multa importanta .
Nu merita .
Aveti dreptate domnule profesor .
Imi permiteti sa fiu prima care va ureaza sarbatori fericite si multa, multa sanatate .
Ii urez si eu sarbatori fericite . Sotia mea ar vrea o fotografie cu dansul .
Pentru album .
Pentru album .
Domnule profesor va doresc sarbatori fericite si sanatate multa . La anul vin la Moscova sa fac cursul . Azi un prieten care e scriitor ar dori sa va scrie biografia . Sunteti de acord ?
Korsakov a écrit:Multumesc de aprecieri .
Dati dovada de mult realism .
Si tu de un exces de modestie .