Translate
Derniers sujets
Homeopatia in interventie chirurgicala
Page 1 sur 1
24102011
Homeopatia in interventie chirurgicala
Buna ziua,
Va suspun atentiei urmatoarea situatie:
Tata este internat cu diagnosticul: pleurezie.Durerea initiala pentru care s-a prezentat la spital a fost in partea dreapta jos, nu mai manca, a facut febra 38, era somnolent.
Analiza lichidului acumulat la plamanul drept, a iesit exudat sanguinolent. La tomograf plamanii sunt fara alte pete.
Urmeaza sa faca o interventie chirurgicala pentru stabilirea diagnosticului, si eliminarea lichidului- toracoscopie. Are un suflu sistolic la inima, in rest analizele de sange au iesit bune. Mentionez ca este fricos, ii este teama si de injectie mai bine spus de ace (desi acum pare sa le accepte). Noi il incurajam, dar il simt ca ii este teama.
Intrebarea mea este daca am cu ce sa-l ajut pe tata inaintea interventiei sau dupa, pentru refacere. Pot sa-l ajut cu remedii homeopate? Operatia va avea loc Miercuri.
Daca mai sunt necesare si alte informatii care mi-au scapat revin cu raspunsuri.
Multumesc celor care imi vor raspunde.
Va suspun atentiei urmatoarea situatie:
Tata este internat cu diagnosticul: pleurezie.Durerea initiala pentru care s-a prezentat la spital a fost in partea dreapta jos, nu mai manca, a facut febra 38, era somnolent.
Analiza lichidului acumulat la plamanul drept, a iesit exudat sanguinolent. La tomograf plamanii sunt fara alte pete.
Urmeaza sa faca o interventie chirurgicala pentru stabilirea diagnosticului, si eliminarea lichidului- toracoscopie. Are un suflu sistolic la inima, in rest analizele de sange au iesit bune. Mentionez ca este fricos, ii este teama si de injectie mai bine spus de ace (desi acum pare sa le accepte). Noi il incurajam, dar il simt ca ii este teama.
Intrebarea mea este daca am cu ce sa-l ajut pe tata inaintea interventiei sau dupa, pentru refacere. Pot sa-l ajut cu remedii homeopate? Operatia va avea loc Miercuri.
Daca mai sunt necesare si alte informatii care mi-au scapat revin cu raspunsuri.
Multumesc celor care imi vor raspunde.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54022
Data de inscriere : 10/02/2010
Homeopatia in interventie chirurgicala :: Commentaires
Ati incercat Bryonia CH 9 ptr dureri pleurale ( pleurita, durere la mobilizare pleura prin respiratie ) ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ati incercat Bryonia CH 9 ptr dureri pleurale ( pleurita, durere la mobilizare pleura prin respiratie ) ?
Bun raspunsul .
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile primite.
Voi reveni cu detalii dupa operatie.
Voi reveni cu detalii dupa operatie.
Eu va pot da raspuns doar din punctul de vedere al pacientului.
Doamna doctor care ma urmarea cand eram insarcinata mi-a recomandat remedii homeopate inainte si dupa operatia de cezariana, care au dat rezultate foarte bune.
Inca de a doua zi dupa operatie, eu puteam sa-mi tin copilul in brate fara dureri desi eram la a doua cezariana. Am putut pe propriul organism sa fac diferenta intre prima operatie fara medicamente homeopate si a doua cand am luat tratament homeopat.
Stiind ca poate fi utila homeopatia in chirurgie, am pus intrebarea pe forum, doarece remediile recomandate sunt in functie de caz.
Doamna doctor care ma urmarea cand eram insarcinata mi-a recomandat remedii homeopate inainte si dupa operatia de cezariana, care au dat rezultate foarte bune.
Inca de a doua zi dupa operatie, eu puteam sa-mi tin copilul in brate fara dureri desi eram la a doua cezariana. Am putut pe propriul organism sa fac diferenta intre prima operatie fara medicamente homeopate si a doua cand am luat tratament homeopat.
Stiind ca poate fi utila homeopatia in chirurgie, am pus intrebarea pe forum, doarece remediile recomandate sunt in functie de caz.
vnegraia a écrit:Eu va pot da raspuns doar din punctul de vedere al pacientului.
Multumesc de raspuns .
Aprecierea indicatiilor terapeutice a bolnavului post operator se face in functie de mai multe simptome .
Pleurizie + frica + febra cu facies rosu, transpiratii profuze si extremitati reci = Belladona
Frica de operatie + constipatie = Opium
Frica de operatie + diaree + slabiciune genunchi = Gelsemium
Etc .
Pleurizie + frica + febra cu facies rosu, transpiratii profuze si extremitati reci = Belladona
Frica de operatie + constipatie = Opium
Frica de operatie + diaree + slabiciune genunchi = Gelsemium
Etc .
Tata a trecut cu bine de interventia chirurgicala. Nu a avut greturi, arsuri sau dureri de cap de la anestezie. Singurele inconveniente: i-a fost frig si sete la terapie. Acum este in salon si are o stare buna. Licihidul extras a fost rozaliu, iar suprafa plamanului este curata, fara formatiuni. Asteptam rezultatul biopsiei.
La remediile ce s-au scris mai sus pot veni cu urmatoarea completare- eu am luat post operator staphysagria, pe langa arnica.
La remediile ce s-au scris mai sus pot veni cu urmatoarea completare- eu am luat post operator staphysagria, pe langa arnica.
simbad a écrit:Frica de moarte dupa intalirea cu ea: Mortus CH1000 :-)
Sau Gramaticum CH 30 pentru intalirea .
dr Mestes Istvan a écrit:simbad a écrit:Frica de moarte dupa intalirea cu ea: Mortus CH1000 :-)
Sau Gramaticum CH 30 pentru intalirea .
Tineretul asta nu mai stie gramatica, s-a terminat cu scoala romaneasca .
Da. Am reusit sa-i dau remediul recomandat de domnul doctor Dumitrescu-Phosphorus.Dr.Ionescu Sterian a écrit:I-ati dat remedii ?
simbad a écrit:Frica de moarte dupa intalirea cu ea: Mortus CH1000 :-)
Asta recomandati la pacienti ?
Mortus !
simbad a écrit:Corect ar fi "Mancatus de literus CH30"...se pare ca nu stiti ce este gramatica ! Si nici gluma...
Cred ca va era foame !
Scrieti pe o eticheta paine ch30 +salam ch30 si ...saturati-va .