Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ?

12122011

Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? Empty Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ?

Imi poate spune cineva daca acupunctura trateaza sau doar amelioreaza boala ?
Multumesc .
Mihai
Mihai

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 44
Puncte : 56165
Data de inscriere : 24/07/2009

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ? :: Commentaires

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

dr Mestes Istvan

Message Jeu Déc 15, 2011 8:02 am par dr Mestes Istvan

simbad a écrit:Vrei sa zici probabil "vindeca sau doar amelioreaza". A trata nu este echivalent cu a vindeca.

Simbad tu nu ai proprietatea termenilor .
Tratament inseamna o procedura folosita in medicina si nu numai .
A vindeca presupune a rezolva integral boala, a ameliora se refera doar la anumite simptome de boala .

dr Mestes Istvan

Message Jeu Déc 15, 2011 8:05 am par dr Mestes Istvan

Mihai a écrit:Imi poate spune cineva daca acupunctura trateaza sau doar amelioreaza boala ?
Multumesc .

Mihai un raspuns la modul general nu se poate da .
Depinde de 'terenul" , adica constitutia pacientilor, de vechimea boli, de profunzimea boli ....
O boala acuta evident ca se vindeca prin acupunctura, o boala cronica mai greu dar nu imposibil .

Mihai

Message Ven Avr 27, 2012 8:01 pm par Mihai

Am pus o intrebare ca profan iar ciudatul de simbad se baga ca musca in fundul calului, doctorul Mestes imi raspunde civilizat si competent .
Nu inteleg de ce un pacient ca simbad isi da cu parerea intr-un domeniu in care este profan !
Cred ca medicii de pe forum au fost prea indulgenti ( exceptie profesorul care l-a taxat meritat ) .

Dr.Ionescu Sterian

Message Ven Avr 27, 2012 8:46 pm par Dr.Ionescu Sterian

Gata .
la prima abatere escludere pentru oricine .

Korsakov

Message Ven Avr 27, 2012 9:41 pm par Korsakov

Mihai a écrit:Am pus o intrebare ca profan iar ciudatul de simbad se baga ca musca in fundul calului, doctorul Mestes imi raspunde civilizat si competent .
Nu inteleg de ce un pacient ca simbad isi da cu parerea intr-un domeniu in care este profan !
Cred ca medicii de pe forum au fost prea indulgenti ( exceptie profesorul care l-a taxat meritat ) .

Mihai, nu ai ce sa ii ceri, lipsa celor 7 ani de acasa e evidenta la persoanele inculte .
Sper ca dr Ionescu sa se tina de promisiune, asa persoana agasanta nu am mai intalnit niciodata .

Erste Dumitru

Message Jeu Mai 03, 2012 6:51 am par Erste Dumitru

In sciatica acupunctura trateaza sau amelioreaza ?

Korsakov

Message Jeu Mai 03, 2012 10:20 pm par Korsakov

Erste Dumitru a écrit:In sciatica acupunctura trateaza sau amelioreaza ?

Initial amelioreaza, apoi trateaza .

Stavar

Message Mer Mai 09, 2012 6:15 am par Stavar

Daca fac acupunctura mai fac sciatica ?

Korsakov

Message Jeu Mai 10, 2012 10:42 am par Korsakov

Stavar a écrit:Daca fac acupunctura mai fac sciatica ?

Acupunctura trateaza pentru o perioada, nici o metoda de tratament nu iti da garantia ca nu vei mai face boala .

Message  par Contenu sponsorisé