Translate
Derniers sujets
BASESCU DEMISIONEAZA
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse
Page 1 sur 1
21012012
BASESCU DEMISIONEAZA
Atentie este un virus ce va poate distruge calculatorul.
"Bitdefender, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume, avertizeaza asupra unei noi scheme de distributie malware ce foloseste pretinsa demisie a presedintelui Basescu pentru a infecta calculatoarele utilizatorilor curiosi. Mesajul, care pare trimis de postul de televiziune Antena 3, anunta demisia presedintelui si promite utilizatorului imagini in premiera cu reactia Elenei Udrea la aflarea vestii. La urmarea linkului inclus insa, utilizatorul va fi rugat sa descarce asa-zisa imagine, un fisier executabil cu extensie dubla .jpg.exe. La deschiderea acestuia, calculatorul victimei va fi infectat cu un backdoor care va permite controlul de la distanta a acestuia. Bitdefender identifica aceasta amenintare cu numele Trojan.Agent.ATWK. Utilizatorii care nu folosesc produsele de securitate Bitdefender sunt sfatuiti sa ruleze o scanare rapida cu QuickScan pentru a detecta o eventuala infectie.
http://www*bzi.ro/traian-basescu-demisioneaza-subiectul-unui-atac-informatic-264059
"Bitdefender, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume, avertizeaza asupra unei noi scheme de distributie malware ce foloseste pretinsa demisie a presedintelui Basescu pentru a infecta calculatoarele utilizatorilor curiosi. Mesajul, care pare trimis de postul de televiziune Antena 3, anunta demisia presedintelui si promite utilizatorului imagini in premiera cu reactia Elenei Udrea la aflarea vestii. La urmarea linkului inclus insa, utilizatorul va fi rugat sa descarce asa-zisa imagine, un fisier executabil cu extensie dubla .jpg.exe. La deschiderea acestuia, calculatorul victimei va fi infectat cu un backdoor care va permite controlul de la distanta a acestuia. Bitdefender identifica aceasta amenintare cu numele Trojan.Agent.ATWK. Utilizatorii care nu folosesc produsele de securitate Bitdefender sunt sfatuiti sa ruleze o scanare rapida cu QuickScan pentru a detecta o eventuala infectie.
http://www*bzi.ro/traian-basescu-demisioneaza-subiectul-unui-atac-informatic-264059
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
BASESCU DEMISIONEAZA :: Commentaires
Korsakov a écrit:Nu am inteles cine demisioneaza, virusul ?
Daca se multiplica e infectie in toata regula .
M-ati pacalit . Credeam ca imi dati o veste buna .
Scapam noi de boala asta portocalie .
Scapam noi de boala asta portocalie .
Am demonstrat si eu la ambasada .
E asa rau in Romania ?
Ma ofer sa il ajut pe doctorul meu daca vine aici ( de abia astept ) .
E asa rau in Romania ?
Ma ofer sa il ajut pe doctorul meu daca vine aici ( de abia astept ) .
Am trecut si eu prin piata Universitatii ieri . Sunt oameni amarati ce nu mai au cu ce sa traiasca . Disperarea i-a scos in strada .
Nu mai au ce pierde, au pierdut tot .
Nu mai au ce pierde, au pierdut tot .
Korsakov a écrit:Basescu si-a cumparat pempersi noi ?
Are elicopter special .
Rely a écrit:N-a plecat Basescu ?
Stii un secret pe care il stie toata lumea ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Mihai a écrit:Sunt dezamagit .
Nu a demisionat .
Ia o Ignatie cum zice Rely .
Mai degraba Nux vomica sau Colocynthis .
dr Corlatan a écrit:Daca luati Ignatia, Nux v, Coloc credeti ca Basescu demisioneaza ?
Merge Stramonium . In dilutie foarte inalta .