Translate
Derniers sujets
Asociaţia de "Ecologie parapsihologica "
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Fitoterapie, parapsihologie, kinetoterapie, masaj, tehnica medicala, anunturi generale
Page 1 sur 1
26022012
Asociaţia de "Ecologie parapsihologica "
Activitati :
- Participarea la dezvoltarea de metode de studiu a diferitelor fenomene paranormale.
- Activitate de asociere cu alte grupuri de cercetători care au ca domeniu de activitate cercetarea paranormala .
- Recuperarea in operaţiuni expediţionare.
- Efectuează studii, cercetari împreună cu un număr de alte asociaţii (de exemplu, MOOO "ecologie Uniunea Moscovei," NIO "North Wind"), şi alti reprezentanţi ai instituţiilor publice de cercetare.
- Propune programe de cercetare pentru a participa la planul nostru al cercetarilor de top in domeniul parapapsihologiei .
- Asociatia este pregătită să ofere resursele electronice şi tipărite despre proiectele de cercetare, cazuri, etc, pentru membrii nostri .
- Participarea la dezvoltarea de metode de studiu a diferitelor fenomene paranormale.
- Activitate de asociere cu alte grupuri de cercetători care au ca domeniu de activitate cercetarea paranormala .
- Recuperarea in operaţiuni expediţionare.
- Efectuează studii, cercetari împreună cu un număr de alte asociaţii (de exemplu, MOOO "ecologie Uniunea Moscovei," NIO "North Wind"), şi alti reprezentanţi ai instituţiilor publice de cercetare.
- Propune programe de cercetare pentru a participa la planul nostru al cercetarilor de top in domeniul parapapsihologiei .
- Asociatia este pregătită să ofere resursele electronice şi tipărite despre proiectele de cercetare, cazuri, etc, pentru membrii nostri .
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55291
Data de inscriere : 22/05/2010
Asociaţia de "Ecologie parapsihologica " :: Commentaires
Ghici ciuperca ce primesc " membrii nostri " .
O faci dezineresat nu ?
O faci dezineresat nu ?
Daca ma gandesc bine m-ar interesa, am insa o problema ca nu stiu rusa .
Domnule profesor cu toata stima pentru rezultatele dumneavoastra va importunez si eu cu o intrebare : unde ati studiat homeopatia sau cu cine ?
Nu cred ca in Rusia .
Sincer am cautat si eu pe Google si am gasit doar lucrari timide ale medicilor rusi, cu trimiteri la autorii englezi .
Nu cred ca in Rusia .
Sincer am cautat si eu pe Google si am gasit doar lucrari timide ale medicilor rusi, cu trimiteri la autorii englezi .
Dr Suceveanu a écrit:Domnule profesor cu toata stima pentru rezultatele dumneavoastra va importunez si eu cu o intrebare : unde ati studiat homeopatia sau cu cine ?
Nu cred ca in Rusia .
Pe Google nu vei gasii informatii care le cauti .
dr Mestes Istvan a écrit:Daca ma gandesc bine m-ar interesa, am insa o problema ca nu stiu rusa .
Nu limba ar fi o problema, se poate preda in engleza, deocamdata suntem interesati numai de valori .
Nu vreau sa te jignesc ca ai fi de nivelul lui simbad, dar acum avem doar un singur post liber la catedra si eu il vreau pe Ioan .
Sau nu e cel mai bun de la voi ?
In asociatia asta ecologica salariatii au stele pe umar ?