Translate
Derniers sujets
Omul poate trai vesnic
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse
Page 1 sur 1
03032012
Omul poate trai vesnic
Dumitri Itskov unul din cei mai renumiti cercetatori din lume in domeniul inteligentei artificiale lucreaza la proiectul Avatar ce a fost prezentat la congresul din Moscova unde am avut onoarea sa fiu invitat special .
Colegii americani ne-au rugat sa ii ajutam sa implementeze in America aceasta aplicatie .
Peste 30 dintre cei mai buni cercetatori rusi lucreaza intens la aceasta cercetare ce va revolutiona viitorul planetei .
Pe scurt informatiile creierului uman sunt transferate unui mediu electronic tip holograma ce poate fi folosita atat la roboti cat si la oameni .
Cercetatorii adevarati au obligatia fata de ei insasi sa isi reconsidere pozitia fata de statul rus .
Nivelul stiintific de top poate fi atins de dansii numai in statul nostru modern .
Colegul meu m-a asigurat ca inventia dansului se poate aplica si in domeniul homeopatiei . As fi fericit ca cel putin un coleg roman sa participe la echipa mea .
Homeopatia clasica, adica homeopatia babelor este practicata doar in tarile inapoiate cu repertoarul, adica la nivel de gradinita ( Germania ) .
Mai multe date le voi furniza intai la congrese, conferinte din motive lesne de inteles, pana atunci imi cer scuze pentru pacienti dar voi intra sporadic din lipsa de timp, ca sa ma mai relaxez.
Cititi aici articolul
http://www.city-n.ru/view/298750.html
Colegii americani ne-au rugat sa ii ajutam sa implementeze in America aceasta aplicatie .
Peste 30 dintre cei mai buni cercetatori rusi lucreaza intens la aceasta cercetare ce va revolutiona viitorul planetei .
Pe scurt informatiile creierului uman sunt transferate unui mediu electronic tip holograma ce poate fi folosita atat la roboti cat si la oameni .
Cercetatorii adevarati au obligatia fata de ei insasi sa isi reconsidere pozitia fata de statul rus .
Nivelul stiintific de top poate fi atins de dansii numai in statul nostru modern .
Colegul meu m-a asigurat ca inventia dansului se poate aplica si in domeniul homeopatiei . As fi fericit ca cel putin un coleg roman sa participe la echipa mea .
Homeopatia clasica, adica homeopatia babelor este practicata doar in tarile inapoiate cu repertoarul, adica la nivel de gradinita ( Germania ) .
Mai multe date le voi furniza intai la congrese, conferinte din motive lesne de inteles, pana atunci imi cer scuze pentru pacienti dar voi intra sporadic din lipsa de timp, ca sa ma mai relaxez.
Cititi aici articolul
http://www.city-n.ru/view/298750.html
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55511
Data de inscriere : 22/05/2010
Omul poate trai vesnic :: Commentaires
La homeopatii din Germania se poate aplica inventia ?
Sau au impresia ca stiu homeopatie .
dr Estebanus Marcel a écrit:La homeopatii din Germania se poate aplica inventia ?
La cei cu neuroni sau fara ?
dr Estebanus Marcel a écrit:La homeopatii din Germania se poate aplica inventia ?
Daca ii bag holograma in capul papagalului meu cata homeopatie o sa stie ?
Rely a écrit:dr Estebanus Marcel a écrit:La homeopatii din Germania se poate aplica inventia ?
Daca ii bag holograma in capul papagalului meu cata homeopatie o sa stie ?
Atat cat stie scarface alias simbad .
Rely a écrit:Te rog sa nu mai imi jignesti papagalul, nu iti permit .
Inseamna ca a depasit stadiul de papagal copy paste .
Rely a écrit:Te rog sa nu mai imi jignesti papagalul, nu iti permit .
Da ce papagalul tau vorbeste ?
Trimite o poza cu el, imi plac papagalii
klaus1 a écrit:Itic asta e un mogul media,nicidecum un cercetator.Deci astia sunt renumitii cercetatori din Rusia?Mogulii media? ;are 31 de ani .
Bravo .
Am vrut sa sa va testez spiritul de observatie .
Feedbackul e pozitiv .
Credeam ca romanii sunt prosti, observ ca mai sunt si exceptii .
Korsakov a écrit:klaus1 a écrit:Itic asta e un mogul media,nicidecum un cercetator.Deci astia sunt renumitii cercetatori din Rusia?Mogulii media? ;are 31 de ani .
Bravo .
Am vrut sa sa va testez spiritul de observatie .
Feedbackul e pozitiv .
Credeam ca romanii sunt prosti, observ ca mai sunt si exceptii .
Valabil si pentru rusi .
Rely a écrit:dr Mestes Istvan a écrit:Teste sau vrajeli !
I-as da sa ia Ignatia .
Lui Sarkozy i-ai dat Ignatia ?
Grabeste-te pana nu e prea tarziu .