Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Meditatia transcedentala redivivus ?

Aller en bas

12032012

Message 

Meditatia transcedentala redivivus ? Empty Meditatia transcedentala redivivus ?
E o simpla intrebare fara sa acuz pe nimeni sa nu imi sara in cap iar matroanele profesorului .
Meditatia Transcedentala – un fel de GDS ante factum cu iz de secta scientologica -, in care “Maria” “Panait” primeste un nou nume de cod, mai interesant decat primele: “LENA“. Inventivitatea si originalitatea ofiterilor de securitate in privinta numelor conspirative ar merita, fara indoiala, un studiu aprofundat. In general, acestea contin initiale din numele real, releva trasaturi fizice sau de caracter dar sintetizeaza si legaturi mentale necesare pentru ofiterul de caz si dosarul de grup cercetat sau al retelei din care face parte. Cam ce ar putea rezona, oare, pentru “LENA”? Sau, ca sa mai dam un exemplu: cam ce v-ar evoca numele “LULU” pentru un om de o statura intelectuala atat de profunda ca dl Gabriel Liiceanu?

“Lena” asadar, devine si mai interesanta pentru ca primeste, din nou, o noua pregatire contrainformativa, pentru a pleca, din nou, tot in Anglia, cu mentiunea ofiterului ca “la intoarcerea din strainatate va fi contactata din nou”. Alt document care lipseste, insa, de la Dosar. Dar stiati? In plin scandal al Meditatiei Transcedentale, cu un sot care ii dadea lamuriri ofiterului de Securitate Vasile Malureanu, acum general, (oare unde s-or fi ratacit “lamuririle”?; sau sunt scrise tot cu cerneala simpatica?
Razvan
Razvan

Numarul mesajelor : 322
Varsta : 41
Localizare : Iasi
Puncte : 41640
Data de inscriere : 04/06/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Meditatia transcedentala redivivus ? :: Commentaires

Razvan

Message Lun Mar 12, 2012 6:50 pm par Razvan

In rezumat :
recrutam persoane manipulabile intr-o alta miscare cu "alta palarie " ?

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Lun Mar 12, 2012 6:51 pm par Razvan

Spre edificare cititi
Serviciile secrete şi parapsihologia - vol.I
Eugen Celan

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Lun Mar 12, 2012 6:53 pm par Razvan

In 1995, CIA recunoaste public interesul pentru vizualizarea la distanta (RV), cu alte cuvinte capacitatea de a spiona telepatic. Experinta de pana atunci insuma peste 20 de ani de experinta in operatiuni psihotronice. Pe 6 septembrie in acelasi an, CIA a desecretizat si oferit opiniei publice numeroase dosare secrete despre implicatiile autoritatilor americane in anii '7o in tehnologiile razboiului psi. O hartie publicata de Biroul pentru Afaceri Publice al Agentiei explica foarte bine rolul CIA in cerecetarile si experientele legate de spionaj telepatic distal: "Conform mandatului primit din partrea Congresului, CIA revizuieste informatiile disponiobile si programele trecute de cercetare legate de fenomenele parapsihologice, in special vizualizarea la distanta, pentru a determina daca au vreo utilitate pentru culegerea de informatii." Studiile ulterioare concluzioneaza eficacitatea RV. In rezumat, iata cateva dintre observatiile Institului American de Cercetare (AIR):

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Lun Mar 12, 2012 6:54 pm par Razvan

La sfarsitul anului 1995, CIA a recunoscut implicarea sa secreta in proiectele de parapsihologie si a comandat unor experti independenti un raport care sa evalueze meritele acestei metode. O parapsiholoaga celebra a epocii comuniste a fost bulgaroaica Vanga, la care au ajuns pana si sotii Ceausescu. Nascuta in 1911, in muntii Rodopi, Evanghelia Dimitrova isi datora puterile, potrivit legendelor locale, unei intalniri cu zanele padurii. Ea a fost folosita de serviciile bulgare de informatii, una dintre previziunile sale cele mai cunoscute fiind cea despre scufundarea submarinului nuclear Kursk, previziune facuta in anii ’80, cu 20 de ani inainte de producerea tragediei din Marea Barents. Pe vremea fostei URSS, una dintre cele mai cunoscute persoane inzestrate cu capacitati parapsihologice a fost Evghenia Davitasvili, cunoscuta drept Djuna, care isi datoreaza faima mai ales faptului ca s-a ocupat de sanatatea fostului lider sovietic Leonid Brejnev. Djuna a fost studiata de savantii Academiei de Stiinte a URSS, care au confirmat faptul ca este inzestrata cu puteri iesite din comun. Din acel moment, ea a furnizat KGB o multime de informatii despre obiectivele inamicului.

Revenir en haut Aller en bas

Razvan

Message Lun Mar 12, 2012 6:55 pm par Razvan

Acum ne asteapta noi surprize .
Le putem preveni ?
Nu cred .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum