Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Rusia ascunde derularea experimentelor paranormale

Aller en bas

12032012

Message 

Rusia ascunde derularea experimentelor paranormale  Empty Rusia ascunde derularea experimentelor paranormale
Într-o lume plina de mistere, banuieli, conspiratii si suspiciuni, domnul general de brigada doctor Emil Strainu iese la suprafata cu o serie de dezvaluiri socante, în premiera pentru presa româneasca, în ceea ce priveste razboiul psihotronic. Se pare ca Rusia reprezinta pionieratul în studiul aplicat din domeniul paranormalului, cum este denumit de majoritatea, incercånd sa tainuiasca descoperirile si experimentele care se desfasoara de mai bine de 50 de ani! Si pentru ca anii au trecut, anumite secrete au putut fi cât de cât expuse publicului larg. Secretizarile se fac pe un termen de 50 de ani, deci ne aflam într-o perioada în care începem sa aflam, partial ce-i adevarat, experimente si descoperiri ce au avut loc în urma cu mult timp.

Clarviziunea, telepatia, psihokinezia, metode de manipulare mentala de la distanta sunt numai câteva din panoplia experimentelor ce au loc în Rusia în ultimii 50 de ani. Nici tara noastra, România, nu este straina de aceste experimente! Multe dezvaluiri, cazuri socante, dosare cu caracter secret fac subiectul unei carti formidabile (Razboiul Psihotronic) despre istoria oculta a razboiului psihotronic, cât si începuturile studierii stiintifice a câmpurilor energetice si a influentarii acestora prin diferite metode. Noi, oamenii, descoperim lucruri noi, frumoase, senzationale pentru început, dar, din pacate, întelegem raspuns utilitatea lor. De multe ori stai si te întrebi daca mai are vreun sens aceasta evolutie tehnologica, stiintifica, atâta timp cât prin intermediul ei construim strategii de distrugere în masa, manipulari si multe altele chiar pentru semenii nostri, pentru a ne putea extermina noi pe noi însine cât mai rapid si eficient cu putinta. Urmatorul caz ne-a fost pus la dispozitie în exclusivitate de domnul general de brigada dr. Emil Strainu. Recomand cu caldura cartea mentionata mai sus pentru cei interesati de acest subiect. Prima sursa de încredere fiind domnul general.

Campul de lupta mental
“Bazele cercetarii moderne a metapsihicii au fost puse de celebrul savant englez William Crookes în a doua jumatate a secolului XIX. Mult mai târziu, peste un sfert de secol, francezul Max Dessoir înlocuieste vechiul termen de metapsihica cu cel de parapsihologie. Spre sfârsitul secolului al XIX-lea se fondeaza primele organisme specializate în studiul parapsihologiei. În anul 1882, profesorul Henry Sidgwick întemeiaza în Anglia celebra “Society for Psihycal Research” (SPR); în 1884 apare varianta americana ASPR, apoi Societatea din Boston si la fel celebrul Institut Metapsihic International de la Paris. În 1924, medicul Eugene Osty ajunge director al Institutului International de la Paris. Odata cu el începe epoca stiintifica a parapsihologiei. Osty avea formatia unui om de stiinta, dar si entuziasmul unui antemergator. Se ocupa de aproape 20 de ani cu studiul indivizilor paranormali. El era convins ca Mesmer avusese dreptate si ca exista un fluid aparte, o forma energetica produsa de organismele vii, prin care acestea pot interactiona cu alte organisme vii. Desi ampla, gloria lui Osty a durat putin, cercetarile sale vor fi repede depasite datorita întâmplarii. În 1939, sotii Valentina si Simeon Kirlian obtin, din greseala, fotografia unei parti a corpului uman (o mâna) expusa într-un câmp electric de înalta tensiune si frecventa. Dupa developare, rezultatul a socat personalul laboratorului din Stalingrad: în jurul obiectului fotografiat se desena o minunata aura luminoasa. Procedeul sotilor Kirlian va fi tinut secret pâna la data de... 12 ianuarie 1973! La 28 ianuarie 1971, Stanley Krippner, presedintele ASOCIATIEI AMERICANE PENTRU CERCET~RI PARAPSIHOLOGICE, a facut o vizita de lucru în URSS, la invitatia Institutului de Psihologie al Academiei de Stiinte, pentru a se documenta asupra cercetarilor de telepatie, clarviziune, precognitie si psihokinezie ce se efectuau în URSS. Repetata în 1972, calatoria sa a fost sponsorizata de catre Fundatia pentru Educatie “ERIKSON” din Baton Rouge - Louisiana.Una din consecintele acestor vizite a fost aceea ca gazda sa din URSS, cunoscutul om de stiinta Eduard Naumov, a fost judecat si condamnat de catre Tribunalul din Moscova la doi ani de deportare în Siberia, cu domiciliul fortat, aparent pentru încercarile sale de popularizare a parapsihologiei, în realitate pentru acuzatia de a fi transmis americanilor secretele fotografiei Kirlian.

Sotii Kirlian isi continua aplicarea procedurii
Între timp (conform relatarii dr. Eugen Celan - presedintele ARCEPS), bine paziti, sotii Kirlian vor continua sa fotografieze folosindu-si procedura. Ei obtin aure atât în jurul structurilor vii, cât si a lucrurilor inanimate. Dar exista o diferenta esentiala, care dovedeste ca este vorba despre fenomene esential diferite. Iata cum descrie col. dr. Dumitru Constantin aceste fenomene: “Structurile anorganice au o imagine statica, monocromatica si reproductiva, în timp ce structurile vii ofera o imagine dinamica, variabila de la un moment la altul si de la o stare la alta a organismului, exprimata în culori vii specifice - dupa unii autori - reflectând diversele stari functionale normale sau patologice. Aura unei frunze verzi apare formata din flacari de culoare turcoaz si orange. Cea a mâinii este descrisa ca un joc mirific de artificii stralucind pe un fond de azur si auriu. Fiecare organism îsi are imaginea sa specifica, diferita de la un moment la altul al zilei, sau al lunilor si anului, variabila, de asemenea, în functie de starea de oboseala si de sanatate fizica si psihica. Boala, oboseala, anxietatea, furia, ura, depresia, dragostea, ingestia de alcool si medicamente dau expresii particulare. Spre exemplu, la 20 de minute de la ruperea unui ram, aura unei frunze dispare. Agresorul face sa “fuga” aura victimei, care se orienteaza în partea opusa agresiunii, dragostea apare ca o contopire stralucitoare de aure, relaxarea se exprima printr-un fond cromatic unde domina albul si albastrul, în timp ce furia este patronata de culoarea rosu-stralucitor. Procedeul Kirlian se mai numeste actualmente electronografie sau “Efect Corona”. Meritul lui consta în faptul de a face vizibila o forma de bioenergie. În mod straniu, aceasta era demult cunoscuta omenirii, sub diferite titulaturi: aura, efluviu, corp astral, corp energetic. În iconografia crestina, sfintii poarta un fel de cerc luminos deasupra capului. Este tocmai aura, semnul initiatilor. Apostolii îsi transmiteau darul vindecarii miraculoase prin asa-numita impozitie a mâinilor. S-au facut fotografii Kirlian pentru impozitia mâinilor în cazul persoanelor cu puteri paranormale. S-a constatat ca se petrece tocmai un transfer de aura.

Majoritatea cercetarilor au ramas secrete
Prin anii 1968-1970, comunitatea internationala afla un lucru neasteptat în special datorita mai multor lucrari bine documentate, prin care si cea a lui Richard Deacon - The Israeli Secret Service, aparuta simultan în mai multe edituri, printre care si Hamish Hamilton, London, si anume ca Uniunea Sovietica si tarile est-europene studiau cu îndârjire fenomenele paranormale. Universitatea Cazaha din Alma Ata, Universitatea din Leningrad, Universitatea din Novorosisk, Institutul Pedagogic din Nijni Taghil, Institutul de Sugestiologie si Parapsihologie din Sofia (pe lânga alte cel putin 30 de institute, departamente ori chiar spitale psihiatrice) facusera cercetari extraordinare de o mare rigurozitate si eficienta, care plasau aceste institutii stiintifice în fruntea topului mondial al domeniului. De aici se ridicasera personalitati proeminente, precum Leonid Vasiliev, Ghenadi Sergheev, Eduard Naumov, Gheorghi Lozanov sau V. Iniusin - adevarate legende vii în istoria parapsihologiei. Tot aici erau investigati paranormali celebri precum Djuna Davitasvili (care avea gradul de general în KGB), Nelia Mihailova, Nina Kalughina sau Vanga Dimitrova, dar majoritatea cercetarilor au ramas secrete.
În lucrarea amintita anterior, în capitolul “Lumea bizara a spionajului psihologic”, pag. 293 se spune ca... “în Cehoslovacia, România si Bulgaria se afla multe centre pentru dezvoltarea spionajului si contraspionajului psihologic”. Relatiile noastre (ale Israelului - n.n.) în aceste tari sunt foarte bune din simplul motiv ca evreii au fost primii în domeniu în ceea ce priveste acest tip de cercetare, înaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial, în special în Polonia si Cehoslovacia. Stirile provenind din campusurile de cercetare se obtineau adesea prin intermediul clarviziunii si telepatiei. Cehii au folosit parapsihologia cu mult înaintea începerii celui de-al Doilea Razboi Mondial, nimeni altul decât un tânar ram ajutând la definitivarea unui celebru manual (de referinta si astazi), cunoscut ulterior de cunoscatori sub titlul: Clairvoyance, Hypnotism and Magnetism, aparut în 1942 în conditii de clandestinitate. Dupa razboi, acest tânar a plecat în 1946 la Viena, de unde a servit cauza israeliana pâna la moartea sa, în 1971, folosind parapsihologia pentru a clarifica datele despre unele persoane disparute si despre anumiti agenti inamici.

Parapsihologia, folosita in scopuri militare si politice
Problema secretului a socat multi savanti occidentali. Devenea evident faptul ca rusii, cehii, bulgarii, romanii si ceilalti aliati comunisti studiau parapsihologia, mai ales în scopuri militare si politice (studiul în scopuri militare era extraordinar de dezvoltat în 1985-1989, tarile fostului Tratat de la Varsovia posedau indivizi antrenati pentru “a induce telepatic chiar si virusi în computere”, conform unor informatii avute de Occident). Asadar, se vor lua câteva masuri pentru a forta Cortina de Fier si a se afla secretul cercetarilor. În SUA, apare o lucrare intitulata “Descoperiri psihice în spatele Cortinei de Fier” (S. Ostrander si L. Shroeder - Psychic Discoveries Behind the Iron Curtain, Englewood Cliffs, New Jersey, Pretice Hall, 1971, iar din acest moment specialistii încep sa acorde atentia cuvenita oricarui indiciu de activitate paranormala în blocul comunist (am vazut deja cum a fost “preluat” procedeul Kirlian). Conform lui Richard Deacon, “israelienii au descoperit ca în Europa de Vest se manifesta un scepticism si o indiferenta larg raspândita fata de spionajul si contraspionajul parapsihologic si chiar în SUA este un entuziasm scazut”. Dar dr. Milan Ryzlun, cercetator care a trait la Praga pâna în 1967, va semnala o noua directie de amenintare: “Rusii arata un interes deosebit fata de parapsihologie , mai ales KGB si GRU, desfasurând un proiect de folosire a telepatiei pentru reeducarea elementelor antisociale, îndoctrinarea si influentarea de la distanta a deciziilor adversarilor”.

Stalin, un initiat in doctrinele naziste
Replica nu a întârziat sa vina. Tarile Tratatului de la Varsovia se organizasera si mai riguros, iar în 1973 se tine un congres spectaculos la Praga, unde înlocuiesc termenul parapsihologie prin psihotronica (propus de Zdenek Rjdak), termen cu rezonante mult mai stiintifice, adoptat în primul rând pentru a induce în eroare. Cu acest prilej, suprematia lor în domeniul paranormalului a fost constanta si s-a decis continuarea si extinderea experimentelor secrete. Între timp se mai afla ca cercetarile în domeniul parapsihologiei desfasurate în URSS erau cu mult mai vechi. Astfel I.V. Stalin - care studiase foarte bine doctrina nazista - stia ca Adolf Hitler pusese mare pret pe parapsihologie, fiind el însusi un initiat în doctrinele ezoterice. Iar I.V. Stalin, fost student la Teologie, nu putea fi considerat un om normal. Din chiar marturiile lui Nikita Hrusikov reiese faptul ca teribilul dictator comunist emana o fascinatie malefica, subjugånd vointa tuturor. (…) Pe plan oficial, se pare ca Stalin a devenit interesat de experientele paranormale datorita lui Wolf Messing, un ram polonez. Messing i-a facut lui Stalin doua demonstratii spectaculoase, folosind tehnicile sugestiei mentale. În prima demonstratie, el a ridicat de la banca 100.000 de ruble cu un simplu petic de hârtie alba. În a doua demonstratie, a patruns nonsalant în cel mai bine pazit buncar al dictatorului, sugerându-le garzilor ca este Lavrenti Beria, seful KGB, cu care de altfel nu semana deloc. În Bulgaria, la Sofia, exista un Institut de Sugestiologie condus de un anume dr. Gheorghi Lozanov. Acesta era bine cunoscut pentru o metoda - bazata pe relaxare si sugestiologie - de asimilare rapida a limbilor straine (în ritm de 150 de cuvinte noi pe zi, fara efort de memorare). Totusi, nu asta era principala sa realizare. Realizarile importante sunt înca secrete. Numai în cazul Vangai Dimitrovna, Lozanov a analizat 7.000 de situatii paranormale, a facut sute de înregistrari pe banda de magnetofon si chiar un film stiintific. Tot acest material este inaccesibil. Singura declaratie publica a lui Gheorghi Lozanov a fost procentul de exactitate al prezicerilor Vangai - 80%, unul din cele mai mari din întreaga lume.”
http://dacia.createmybb2.com/showthread.php?tid=70
Razvan
Razvan

Numarul mesajelor : 322
Varsta : 41
Localizare : Iasi
Puncte : 41640
Data de inscriere : 04/06/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum