Translate
Derniers sujets
d-lui profesor KORSAKOV
Page 1 sur 1
21032012
d-lui profesor KORSAKOV
Buna ziua,
domnule profesor am o problema. Ieri am avut o divergenta cu o persoana aroganta (din pacate nu va pot relata continutul discutiei datorita comentariilor altor persoane). Acest incident ulterior mi-a creat o stare proasta, o agitatie interioara si bineninteles mi-a crescut tensiunea. Am luat GLONOINUM si m-am linistit. Aseara am constatat ca imi curge sange din nas (nara dreapta) nu prea mult dar suficient cat sa ma ingrijorez (mai ales ca nu am avut niciodata epistaxis), cu o usoara congestie a fetei, si o durere surda a capului in partea dreapta(frunte, tampla). Astazi sunt un pic ametita, iar pe nara dreapta mi se pare ca simt altfel aerul cum intra . Ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc.
domnule profesor am o problema. Ieri am avut o divergenta cu o persoana aroganta (din pacate nu va pot relata continutul discutiei datorita comentariilor altor persoane). Acest incident ulterior mi-a creat o stare proasta, o agitatie interioara si bineninteles mi-a crescut tensiunea. Am luat GLONOINUM si m-am linistit. Aseara am constatat ca imi curge sange din nas (nara dreapta) nu prea mult dar suficient cat sa ma ingrijorez (mai ales ca nu am avut niciodata epistaxis), cu o usoara congestie a fetei, si o durere surda a capului in partea dreapta(frunte, tampla). Astazi sunt un pic ametita, iar pe nara dreapta mi se pare ca simt altfel aerul cum intra . Ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc.
anka- Numarul mesajelor : 23
Puncte : 49541
Data de inscriere : 18/04/2011
d-lui profesor KORSAKOV :: Commentaires
Mda, nu putem separa relatia simptome-injurie psihica dar pentru inceput ia Staphysagria 50 Mille o doza si mai vedem .
Korsakov a écrit:Mda, nu putem separa relatia simptome-injurie psihica dar pentru inceput ia Staphysagria 50 Mille o doza si mai vedem .
Domnule profesor pot lua si eu staphysagria daca am avut aceasi situatie in urma unui conflict ?
Va multumesc .
Nux vomica, Phosphorus, Belladona ca sa citez cateva dintre remediile indicate in aceasta situatie nu isi gasesc justificata recomandarea ?
Pe ce criteriu sustineti cu atata fermitate Staphysagria ?
Daca ne puteti explica ....
Memphis a écrit:Nux vomica, Phosphorus, Belladona ca sa citez cateva dintre remediile indicate in aceasta situatie nu isi gasesc justificata recomandarea ?
Tie iti explic ca poti intelege : sunt emotii suprimate somatizate .
domnule profesor KORSAKOV sunteti un geniu al sufletului. Astazi am avut ocazia sa-i spun persoanei respective faptul ca am fost ofensata de comportamentul ei. Asta m-a ajutat sa ma eliberez si sa ma linistesc. Traiasca Staphysagria si MAI ALES DUMNEAVOASTRA care intuiti dincolo de cuvinte. Sunt sigura ca m-ati putea ajuta sa rezolv probleme mult mai grave. SA FITI SANATOS si LUMINOS, cu recunostinta Anka
Exista destui indivizi invidiosi care arunca cu noroi in aceste genii si nu ma refer numai la Korsakov . L-as amintii pe doctorul Ioan, dr Tanase care din nefericire pentru ne-au parasit .
Nene ai grija sa nu il superi pe domnul profesor .
E cel mai mare academician, fara sa ma consulte mi-a pus diagnosticul .
Nu am vazut in viata mea asa doctor .
Daca nu te pricepi de ce nu taci ?
E cel mai mare academician, fara sa ma consulte mi-a pus diagnosticul .
Nu am vazut in viata mea asa doctor .
Daca nu te pricepi de ce nu taci ?
Daca simbad tace cum vrei sa isi mai primeasca portia de suturi in fund ?
Lasa-l in pace e dependent de suturi.
Razvan a écrit:Daca simbad tace cum vrei sa isi mai primeasca portia de suturi in fund ?
Asta ce boala mai e ?
Nu stiam ca exista asa ceva, ar trebui sa fie internat intr-un spital de "glumeti'
Sedat Abistru a écrit:Nu stiam ca exista asa ceva, ar trebui sa fie internat intr-un spital de "glumeti'
Sau sa nu mai fie externat .
Nu am vazut in viata mea asa fraier !
Daca cineva m-ar lua peste picior asa cred ca as face 30 tensiune
Daca cineva m-ar lua peste picior asa cred ca as face 30 tensiune
Razvan a écrit:Tot nu ai inteles, lui ii place, e dependent de suturi .
Vad ca domnul profesor nu are timp azi de el .
Razvan a écrit:Tot nu ai inteles, lui ii place, e dependent de suturi .
Nu cred ca Simbad e proost, doar se preface