Translate
Derniers sujets
Junghi omoplat - pt.dl.prof.KORSAKOV
Page 1 sur 1
28032012
Junghi omoplat - pt.dl.prof.KORSAKOV
Domnule profesor, desi ma imbrac destul de gros potrivit cu vremea de afara, ieri in timp ce lucram la calculator mi s-a blocat gatul, am pus asta pe seama concentraraii intr-o anumita pozitie. Azi dimineata la trezire a fost totul OK si la 15' mi s-a pus un junghi la omoplatul stang care ma doare si cand respir mai adanc. Am folosit un ulei de Arnica. Inca ma mai tine gatul cand il misc de la dreapata la stanga. Imi puteti recomanda un remediu. Va multumesc Anka.
anka- Numarul mesajelor : 23
Puncte : 49541
Data de inscriere : 18/04/2011
Junghi omoplat - pt.dl.prof.KORSAKOV :: Commentaires
Tu nu stii sa te duci la consult ?
Ultima oara te ajut : ia Bryonia CH 7 la 6 ore, in 3 zile ar trebui sa iti treaca
Ultima oara te ajut : ia Bryonia CH 7 la 6 ore, in 3 zile ar trebui sa iti treaca
Multumesc. Anka
Sunt la birou, la consult trebuie sa ma programez si asta ar dura 2-3 zile (probabil medicul de familie mi-ar recomanda un antiinflamator pe care oricum nu l-as lua). Nu m-am gandit niciodata sa va inoportunez , mai ales ca sfaturile dumneavoastra imi sunt de un real ajutor. Cu afabilitate Anka.
Sunt la birou, la consult trebuie sa ma programez si asta ar dura 2-3 zile (probabil medicul de familie mi-ar recomanda un antiinflamator pe care oricum nu l-as lua). Nu m-am gandit niciodata sa va inoportunez , mai ales ca sfaturile dumneavoastra imi sunt de un real ajutor. Cu afabilitate Anka.
Anka cauta-l pe dr Ioan .
Asta e mai "tare" ca mine .
Uite vedeti ca sunt realist ?
Trebuie sa am si cu cine .
Mi-am adus aminte de dr Tanase ( mare, mare medic )
Asta e mai "tare" ca mine .
Uite vedeti ca sunt realist ?
Trebuie sa am si cu cine .
Mi-am adus aminte de dr Tanase ( mare, mare medic )
Sunteti precum sarpele, alunecos .
Atacati sau "inghititi" doar pe cei slabi .
Iti dau o veste proasta, stimulent pentru "dezumflare", in Romania este cunoscuta tipologia lui Asa foetida .
Stii la ce ma refer ?
Atacati sau "inghititi" doar pe cei slabi .
Iti dau o veste proasta, stimulent pentru "dezumflare", in Romania este cunoscuta tipologia lui Asa foetida .
Stii la ce ma refer ?
Domnule profesor sunt bine, am luat Bryonia CH 7. In prima zi am avut o stare febrila si apatica, dar de a IIzi a fost totul OK. Va multumesc. Nu vreau sa va deranjez si sper ca in continuare ma veti ajuta. Sunteti singura persoana careia Ii PASA dezinteresat si prompt de pacientii acestui forum.Timpul inseamna viata, iar dumneavoastra tineti cont de acest lucru. Astept si discutii constructive care sa va aduca recunoasterea meritata.
Va urez sarbatori frumoase.Cu recunostinta ANKA.
Va urez sarbatori frumoase.Cu recunostinta ANKA.
Anka K este un medic exceptional .
Ii multumesc ca scrie aici, eu din pacate nu mai am timp .
Ii multumesc ca scrie aici, eu din pacate nu mai am timp .