Translate
Derniers sujets
Propunere de escludere a rasistilor de pe forum
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: LISTA USERI BANATI, ARHIVA. INTREBARI DIVERSE
Page 1 sur 1
01042012
Propunere de escludere a rasistilor de pe forum
In primul rand tin sa multumesc doctorului Ionescu care a sters mesajul rasist, jignitor, ofensator, mincinos, scarbos, cretinoid al persoanei cu aceste atribute, ce isi are nickul simbad ( identitatea sa fiind cunoscuta de noi foarte bine ).
Domnule Ionescu pentru a mentine forumul pe linia de plutire va solicit sa ii escludeti pe acesti rasisti dusmanosi care vor sa distruga forumul lipsind pacientii de sansa lor sa fie ajutati dezinteresat de un medic rus .
Pentru ei e vital sa fie ajutati in situatiile lor disperate din punct de vedere financiar - a se vedea cati pacienti am ajutat dezinteresat : Geta, Stroe, Stavar, Marta, Feodora, Razvan, Sedat, Elena, Anka, ca sa enumar doar o mica parte din pacientii ce au avut sansa sa primeasca un sfat, o recomandare de specialitate din partea mea .
Simbad nu a fost in stare sa trateze macar un singur pacient, el stie doar sa distruga, sa denigreze .
De ce ?
Din invidie, prostie si complexe de inferioritate .
In ura, dusmania lui fata de romani acest personaj rau intentionat, care habar nu are de homeopatie, vrea sa genereze un conflict nenecesar forumului .
Numai nazistii aveau atata rautate si dusmanie fata de rasa umana, ceea ce face simbad nu e diferit .
In rautatea, invidia lui de om refulat, nerealizat profesional, social, familial acesta intreprinde actiuni evidente de subminare a forumului .
Daca m-ai sunt tolerate atitudinile rasiale ale acestui personaj complexat inteleg sa ma retrag de pe forum .
Domnule Ionescu pentru a mentine forumul pe linia de plutire va solicit sa ii escludeti pe acesti rasisti dusmanosi care vor sa distruga forumul lipsind pacientii de sansa lor sa fie ajutati dezinteresat de un medic rus .
Pentru ei e vital sa fie ajutati in situatiile lor disperate din punct de vedere financiar - a se vedea cati pacienti am ajutat dezinteresat : Geta, Stroe, Stavar, Marta, Feodora, Razvan, Sedat, Elena, Anka, ca sa enumar doar o mica parte din pacientii ce au avut sansa sa primeasca un sfat, o recomandare de specialitate din partea mea .
Simbad nu a fost in stare sa trateze macar un singur pacient, el stie doar sa distruga, sa denigreze .
De ce ?
Din invidie, prostie si complexe de inferioritate .
In ura, dusmania lui fata de romani acest personaj rau intentionat, care habar nu are de homeopatie, vrea sa genereze un conflict nenecesar forumului .
Numai nazistii aveau atata rautate si dusmanie fata de rasa umana, ceea ce face simbad nu e diferit .
In rautatea, invidia lui de om refulat, nerealizat profesional, social, familial acesta intreprinde actiuni evidente de subminare a forumului .
Daca m-ai sunt tolerate atitudinile rasiale ale acestui personaj complexat inteleg sa ma retrag de pe forum .
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55291
Data de inscriere : 22/05/2010
Propunere de escludere a rasistilor de pe forum :: Commentaires
Si pe mine m-ati tratat, ce vrea sa ne faca simbad asta ?
Rely a écrit:Si pe mine m-ati tratat, ce vrea sa ne faca simbad asta ?
Sa va faca sapun .
Si pe mine m-a tratat exceptional domnul profesor Korsakov .
Ii multumesc cu recunostinta .
Ii multumesc cu recunostinta .
Tu nu ai fost zgariat de pisica niciodata ?
Daca nu o sa te zgarii eu .
Daca nu o sa te zgarii eu .
Ii multumim domnului profesor Korsakov din suflet pentru ca ne-a tratat .
fara dansul eu as fi fost si acum bolnav .
fara dansul eu as fi fost si acum bolnav .
Pe aceasta cale ii multumesc domnului profesor Korsakov pentru ca ma ajutat sa ma fac bine .
Sper sa ne ajute in continuare .
Multumiri
Sper sa ne ajute in continuare .
Multumiri
K cred ca exagerezi . Am citit ce prostii scrii .
Pentru cei ce nu te cunosc stilul tau ironic, glumet deranjeaza .
E pacat de pregatirea dumitale sa te cobori la nivelul unor discutii inutile .
Pentru cei ce nu te cunosc stilul tau ironic, glumet deranjeaza .
E pacat de pregatirea dumitale sa te cobori la nivelul unor discutii inutile .
Simbad il provoaca mereu, dansul il evita dar din greseala mai calca si in "murdaria provocatorului ' .