Translate
Derniers sujets
Profesorul Korsakov
Page 1 sur 1
21042012
Profesorul Korsakov
1. Profesorul Korsakov este prietenul meu
2. A invatat homeopatie unicista de la mine
3. Sunt bune aparatele, softurile doar dupa ce le verificam in practica
4. Dansul este o fire glumeata, ironica dar este un om de aur
5. Medicii cursanti ce scriu pe forum ar trebui sa se abtina sa faca observatii sau ironii la adresa unui profesionist ce are experienta in tratamentul bolnavilor cancerosi cu metastaze . Nu ii fac statuie, nici nu as putea sa fac asta unui elev care mai are multe de invatat
6. Inteleg refularile dansului la adresa statului roman care refuza sa ii dea drepturile, proprietatile mostenite dar nu inteleg propraganda pro rusa .
7. Homeopatilor profesionisti care cred ca stiu homeopatie " pe paine ' le spun ca nu stiu nimic .
In 1992 eram printre cei care credeam ca "mananc homeopatia pe paine '", acum in 2012 desi pot recunoaste multe din tipologiile homeopate de cum intra in cabinet, sustin ca mai am multe de inteles, multe adevaruri pe care nu le stiu .
Am avantajul de a combina, gandi in acelas concept acupunctura, homeopatia, ayurveda, de aceea sustin ca sunt la inceput de drum . Adevarul e altul, nu cel pe care il cunosc toti homeopatii sau acupunctorii .
Numai omul modest este pe calea cea dreapta ce duce la adevar .
2. A invatat homeopatie unicista de la mine
3. Sunt bune aparatele, softurile doar dupa ce le verificam in practica
4. Dansul este o fire glumeata, ironica dar este un om de aur
5. Medicii cursanti ce scriu pe forum ar trebui sa se abtina sa faca observatii sau ironii la adresa unui profesionist ce are experienta in tratamentul bolnavilor cancerosi cu metastaze . Nu ii fac statuie, nici nu as putea sa fac asta unui elev care mai are multe de invatat
6. Inteleg refularile dansului la adresa statului roman care refuza sa ii dea drepturile, proprietatile mostenite dar nu inteleg propraganda pro rusa .
7. Homeopatilor profesionisti care cred ca stiu homeopatie " pe paine ' le spun ca nu stiu nimic .
In 1992 eram printre cei care credeam ca "mananc homeopatia pe paine '", acum in 2012 desi pot recunoaste multe din tipologiile homeopate de cum intra in cabinet, sustin ca mai am multe de inteles, multe adevaruri pe care nu le stiu .
Am avantajul de a combina, gandi in acelas concept acupunctura, homeopatia, ayurveda, de aceea sustin ca sunt la inceput de drum . Adevarul e altul, nu cel pe care il cunosc toti homeopatii sau acupunctorii .
Numai omul modest este pe calea cea dreapta ce duce la adevar .
Profesorul Korsakov :: Commentaires
Numai omul modest este pe calea cea dreapta ce duce la adevar "
Profesorul stie asta ?
Profesorul stie asta ?
Domnule dr Ioan de ce nu il excludeti pe simbad ?
Nu stie deloc homeopatie, nu a dat nici un tratament la pacientii de pe acest forum, il provoaca, jigneste tot timpul pe domnul profesor .
Vrea doar sa distruga forumul credeti-ma .
Toti pacientii sunt indignati de prestatia lui suburbana .
Nu stie deloc homeopatie, nu a dat nici un tratament la pacientii de pe acest forum, il provoaca, jigneste tot timpul pe domnul profesor .
Simbadel dansul sustine ca nu stii homeopatie, personal cred ca el greseste, eu sunt convins ca ai auzit ceva despre aceasta .
Ar fi fost imposibil sa nu iti ramana pe retina cel putin doi trei termeni despre homeopatie cand dadeai copy paste .
La cei doi neuroni ai tai atrofiati e o mare performanta ca esti bagat in seama .
Chestia cu sutul in fund e doar o figura de stil pentru Razvan sau tu sperai la mai mult ?
Ar fi fost imposibil sa nu iti ramana pe retina cel putin doi trei termeni despre homeopatie cand dadeai copy paste .
La cei doi neuroni ai tai atrofiati e o mare performanta ca esti bagat in seama .
Chestia cu sutul in fund e doar o figura de stil pentru Razvan sau tu sperai la mai mult ?
Razvan a écrit:Domnule dr Ioan de ce nu il excludeti pe simbad ?
Votez si eu escluderea neinsemnatului simbad .
Domnule doctor Ioan am citit articolele de pe net de homeopatie, nu am gasit nicaieri numele profesorului Korsakov ca ar fi publicat ceva . Korsakov este un pseudonim ?
As fi curioasa ce lucrari a publicat dansul .
As fi curioasa ce lucrari a publicat dansul .
STANISLAV RIBENTROV a écrit:Domnul profesor scrie aici sub pseudonim ( numele e secret )
Stiam eu ca lucreaza in spionaj secret . Si eu am citit multe carti despre spionaj, sunt pasionata de secrete .
Da, insa este cam greu sa te ascunzi cand iti iei tot un pseudonim rusesc, jignesti tot la fel ca si sub pseudonimul de Korskakov si in plus mai ai exact acelasi stil de a scrie. Ca te numesti singur "marele profesor" inteleg cumva, dar de ce scrii sub alt pseudonim si iti faci singur atata reclama cand se pare ca nu ti-a interzis nimeni celalalt pseudonim ? Ce comportament de gradinita e acesta ?