Translate
Derniers sujets
Somnolenta dimineata
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Fitoterapie, parapsihologie, kinetoterapie, masaj, tehnica medicala, anunturi generale
Page 1 sur 1
25042012
Somnolenta dimineata
Buna ziua!
Stie cineva un remediu pentru somnolenta de dimineata? Stiu ca pot fi mai multe cauze, nu stiu cauza la mine, dar poate o "cura" cu un complex de vitamine, sau un remediu homeopat ar rezolva-o.
multumesc,
George
Stie cineva un remediu pentru somnolenta de dimineata? Stiu ca pot fi mai multe cauze, nu stiu cauza la mine, dar poate o "cura" cu un complex de vitamine, sau un remediu homeopat ar rezolva-o.
multumesc,
George
georgem- Numarul mesajelor : 26
Puncte : 53424
Data de inscriere : 27/03/2010
Somnolenta dimineata :: Commentaires
Stie cineva un remediu !
Ce exprimare mai e si asta, sunt multe remedii recomandate pentru somnolenta matinala ce are de obicei cauza hepatica .
In text folosesti cuvantul stiu de trei ori, cauze de doua ori, inchizand fraza cu ar rezolva-o .
Sa iti mai spun ca esti nehotarat, nu gaesesti rezolvare la o situatie actuala, ca somnolenta ta este un mecanism de aparare la o situatie stresanta ?
Tratamentul tau este de lunga durata, circa 6 luni, vei lua la intervale variabile Chelidonim si Nux vomica .
Ai inteles ?
Am obosit sa le explic la toti idiotii cu pretentii ca stiu homeopatie, ca asta e RUSOPATIE, adica analiza complexa caz .
Ce exprimare mai e si asta, sunt multe remedii recomandate pentru somnolenta matinala ce are de obicei cauza hepatica .
In text folosesti cuvantul stiu de trei ori, cauze de doua ori, inchizand fraza cu ar rezolva-o .
Sa iti mai spun ca esti nehotarat, nu gaesesti rezolvare la o situatie actuala, ca somnolenta ta este un mecanism de aparare la o situatie stresanta ?
Tratamentul tau este de lunga durata, circa 6 luni, vei lua la intervale variabile Chelidonim si Nux vomica .
Ai inteles ?
Am obosit sa le explic la toti idiotii cu pretentii ca stiu homeopatie, ca asta e RUSOPATIE, adica analiza complexa caz .
Nu am pretentii ca stiu homeopatie. Si nu cred ca pot fi facut "idiot" pentru o simpla intrebare. Am incercat sa ma exprim politicos. Faptul ca folosesc de trei ori nu stiu ce si de doua ori nu stiu ce in text, nu are nici o importanta. Sunt un om, sau un pacient, daca exprimarea asta e mai buna, care are o problema si cauta sa si-o rezolve.
Nu voi mai intra pe acest forum. Voi cauta un cabinet si un medic care sa aibe rabdare si cu un idiot ca mine care vine cu aberatii ca il doare aia sau aia...
Multumesc oricum pentru tratament.
Nu voi mai intra pe acest forum. Voi cauta un cabinet si un medic care sa aibe rabdare si cu un idiot ca mine care vine cu aberatii ca il doare aia sau aia...
Multumesc oricum pentru tratament.
Nu era vorba de vreun pacient sau de tine ci de unii care ma tot mananca de posterior pe aici ca asta e rusopatie si nu homeopatie .
Adica de medicii invidiosi si aiuritul ala de simbad .
Korsakov a écrit:Nu era vorba de vreun pacient sau de tine ci de unii care ma tot mananca de posterior pe aici ca asta e rusopatie si nu homeopatie .
Ce preferinte alimentare au invidiosii !
Domnule profesor la valoarea dumneavoastra ar trebui sa faceti selectia pacientilor .
Pentru mine a fi respectat inseamna a fi platit bine .
Eu mi-am platit todeauna datoriile .
Va platesc boiereste , nu glumesc .
Am incercat sa va trimit e-mail de aici dar nu se poate .
Dati-mi contul, eu nu sunt muhaia ca sifonarii astia ce vor totul de pomana .
Va rog spuneti-mi cum sa va platesc, ma simt raspuns sa fiu dator .
Am bani nu se pune problema, sunt baiat salon .
Pentru mine a fi respectat inseamna a fi platit bine .
Eu mi-am platit todeauna datoriile .
Va platesc boiereste , nu glumesc .
Am incercat sa va trimit e-mail de aici dar nu se poate .
Dati-mi contul, eu nu sunt muhaia ca sifonarii astia ce vor totul de pomana .
Va rog spuneti-mi cum sa va platesc, ma simt raspuns sa fiu dator .
Am bani nu se pune problema, sunt baiat salon .
Dr Suceveanu a écrit:Cu banii dati de statul francez sa va expulzeze ?
Vile institut Korsakov
[img] [/img]
Palatele ţigăneşti din Timiş ar putea fi confiscate, în cazul în care autorităţile franceze vor dovedi că impresionantele clădiri au fost ridicate cu bani proveniţi din infracţiuni comise în străinătate. În urma celor 14 percheziţii, efectuate simultan la mai multe clădiri aparţinând unor clanuri din Timişoara, Lugoj, Recaş şi Ghiroda, investigatorii au găsit mai multe documente contabile, fiind considerate de judecătorul de instrucţie francez „indicii extrem de importante”. Autorităţile franceze încearcă să dezlege firele uneia dintre cele mai complicate reţele de crimă organizată.
Din datele adunate până acum a reieşit că ţiganii cumpărau maşini folosindu-se de identităţi false, sau plătind cu cecuri fără acoperire. De exemplu, o maşină furată în Germania sau Franţa ajungea să fie valorificată prin Suedia.
http://www#gandul.info/news/vilele-tiganilor-din-timisoara-ar-putea-fi-confiscate-de-statul-francez-1059163
Din datele adunate până acum a reieşit că ţiganii cumpărau maşini folosindu-se de identităţi false, sau plătind cu cecuri fără acoperire. De exemplu, o maşină furată în Germania sau Franţa ajungea să fie valorificată prin Suedia.
http://www#gandul.info/news/vilele-tiganilor-din-timisoara-ar-putea-fi-confiscate-de-statul-francez-1059163
Korsakov a écrit:Stie cineva un remediu !
Ai inteles ?
Ne puteti spune ce dilutii sa folosim si cum le luam ?
Sunt pacient, nu stiu homeopatie .
Toti mai gresim in exprimari la suparare .
Poti incerca urmatoarea schema Chelidonium CH 30 marti si vineri o doza pe zi
si Nux vomica CH 30 luni miercuri o doza pe zi .
O saptamana tratament, o saptamana pauza prim a luna, lunile urmatoare o saptamana pe luna .
Pentru intervale variabile e nevoie sa fii monitorizat de un medic .
Poti incerca urmatoarea schema Chelidonium CH 30 marti si vineri o doza pe zi
si Nux vomica CH 30 luni miercuri o doza pe zi .
O saptamana tratament, o saptamana pauza prim a luna, lunile urmatoare o saptamana pe luna .
Pentru intervale variabile e nevoie sa fii monitorizat de un medic .