Translate
Derniers sujets
Medicii nu vor mai fi functionari publici
Page 1 sur 1
07062012
Medicii nu vor mai fi functionari publici
Dr Vasile Astrastoaie presedintele Colegilor Medicilor Romani sustine ca pana la sfarsitul anului medicii romani nu vor mai avea statutul de functionari publici, fiind independenti profesional, dispare notiunea de luare de mita si medicul isi va putea stabili propriul onorariue .
Tot presedintele nostru, al medicilor, mai bine era presedintele Romaniei decat panarama asta de Basescu, va purta discutii cu Ministerul de Finante pentru a se creste salariile medicilor rezidenti care sunt acum mai mici ca al unei femei de serviciu . Dr Vasile Astrastoaie a cerut ca salariul mediu al unui medic rezident sa fie de trei ori mai mare ca salariul mediu pe economie .
Il felicit pe domnul Dr V.Astarastoaie, un medic, un coleg de exceptie care se lupta intradevar pentru bransa noastra sociala atat de hulita de fostul dictator Ceausescu si celalalt dictator Basescu .
Nu este normal ca un medic rezident sa fie in pozitia ingrata de a avea un salariu mai mic ca o femeie de serviciu .
Incepe aparatul medical sa isi recastige demnitatea pierduta ?
Sper ca da .
Asta era singura solutie viabila sa nu mai plece medicii romani din tara si eu eram hotarat sa plec .
Acum ma mai gandesc .
Tot presedintele nostru, al medicilor, mai bine era presedintele Romaniei decat panarama asta de Basescu, va purta discutii cu Ministerul de Finante pentru a se creste salariile medicilor rezidenti care sunt acum mai mici ca al unei femei de serviciu . Dr Vasile Astrastoaie a cerut ca salariul mediu al unui medic rezident sa fie de trei ori mai mare ca salariul mediu pe economie .
Il felicit pe domnul Dr V.Astarastoaie, un medic, un coleg de exceptie care se lupta intradevar pentru bransa noastra sociala atat de hulita de fostul dictator Ceausescu si celalalt dictator Basescu .
Nu este normal ca un medic rezident sa fie in pozitia ingrata de a avea un salariu mai mic ca o femeie de serviciu .
Incepe aparatul medical sa isi recastige demnitatea pierduta ?
Sper ca da .
Asta era singura solutie viabila sa nu mai plece medicii romani din tara si eu eram hotarat sa plec .
Acum ma mai gandesc .
Dr.Ionescu Sterian- Moderator
- Numarul mesajelor : 940
Puncte : 54167
Data de inscriere : 23/04/2010
Medicii nu vor mai fi functionari publici :: Commentaires
Romanii s-au invatat de-a moaca, mergeti in Turcia sa vezi cat iti ia un medic la consult .
Eu cand ma duc la medic platesc ca e munca lui .
Eu cand ma duc la medic platesc ca e munca lui .
Nu cred ca toti medicii trebuie sa aiba salarii egale ,
Dispare concurenta, competitia, unii medici castiga nemeritat si multi pacienti sufera nevinovati .
Dispare concurenta, competitia, unii medici castiga nemeritat si multi pacienti sufera nevinovati .
Ai dreptate Elena, era un prostalaucare imi zicea sa scriu numele unui homeopat pe cutia de pantofi si ca o sa ma fac bine .
Rely a écrit:Ai dreptate Elena, era un prostalau care imi zicea sa scriu numele unui homeopat pe cutia de pantofi si ca o sa ma fac bine .
Wrong, iti spunea sa scrii numele unui medicament homeopat pe cutia de gunoi .
Wrong, iti spunea sa scrii numele unui medicament homeopat pe cutia de gunoi .
Vreau subiecte medicale, nu ma intereseaza ce spune un handicapat .
Vreau subiecte medicale, nu ma intereseaza ce spune un handicapat .