Translate
Derniers sujets
Acai produsul de slabit o mare farsa
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie medicala
Page 1 sur 1
17062012
Acai produsul de slabit o mare farsa
Declaratii
În loc să scape de kilogramele în plus, Andreea, 29 de ani, s-a îngrăşat şi se confruntă cu serioase dereglări hormonale după o cură cu pastilele cu acai.
"Doar cine nu a trecut prin asta nu ştie cât de grav poate fi.
Nu mănânci mare lucru, dar organismul obişnuit cu suplimentul nu mai procesează cum trebuie alimentele şi transformă în calorii orice pui în gură.
M-am îngrăşat aproape 20 de kg în două săptămâni deşi nu mănânc pâine, nici prăjeli sau dulciuri.
Pastilele mi-au dat metabolismul peste cap, iar acum, cu tot cu regim cântărit la gram şi sport zilnic, nu am dat jos nimic", e dezamăgită tânăra.
Printr-o situaţie asemănătoare trece şi Mariana, 32 de ani, care a încercat pastilele acum un an.
"Mă confrunt cu mari probleme de atunci, nici menstruaţie nu mai am.
E o mare păcăleală", spune tânăra.
Şi pe forumuri se discută aprins despre miraculoasele pastile. "Am făcut prostia să iau acum trei an pastilele.
Am slăbit 20 de kg, dar am pus înapoi 30 şi m-am ales cu boli pe viaţă, cum ar fi tensiune arterială mărită, ameţeli şi aritmii.
Nu merită să vă riscaţi sănătatea", e sfatul internaute
http://www*evz.ro/detalii/stiri/teapa-cu-acai-produsul-de-slabit-care-a-innebunit-lumea-povestile-romanilor-care-au-cazu-987.html
Recunosc ca eram gata sa cumpar si eu dar noroc ca am citit pe net si m-am speriat .
Acum ca am scapat de va spun si voua sa nu luati plasa .
În loc să scape de kilogramele în plus, Andreea, 29 de ani, s-a îngrăşat şi se confruntă cu serioase dereglări hormonale după o cură cu pastilele cu acai.
"Doar cine nu a trecut prin asta nu ştie cât de grav poate fi.
Nu mănânci mare lucru, dar organismul obişnuit cu suplimentul nu mai procesează cum trebuie alimentele şi transformă în calorii orice pui în gură.
M-am îngrăşat aproape 20 de kg în două săptămâni deşi nu mănânc pâine, nici prăjeli sau dulciuri.
Pastilele mi-au dat metabolismul peste cap, iar acum, cu tot cu regim cântărit la gram şi sport zilnic, nu am dat jos nimic", e dezamăgită tânăra.
Printr-o situaţie asemănătoare trece şi Mariana, 32 de ani, care a încercat pastilele acum un an.
"Mă confrunt cu mari probleme de atunci, nici menstruaţie nu mai am.
E o mare păcăleală", spune tânăra.
Şi pe forumuri se discută aprins despre miraculoasele pastile. "Am făcut prostia să iau acum trei an pastilele.
Am slăbit 20 de kg, dar am pus înapoi 30 şi m-am ales cu boli pe viaţă, cum ar fi tensiune arterială mărită, ameţeli şi aritmii.
Nu merită să vă riscaţi sănătatea", e sfatul internaute
http://www*evz.ro/detalii/stiri/teapa-cu-acai-produsul-de-slabit-care-a-innebunit-lumea-povestile-romanilor-care-au-cazu-987.html
Recunosc ca eram gata sa cumpar si eu dar noroc ca am citit pe net si m-am speriat .
Acum ca am scapat de va spun si voua sa nu luati plasa .
Cristina Velichi- Numarul mesajelor : 112
Puncte : 54232
Data de inscriere : 15/01/2010
Acai produsul de slabit o mare farsa :: Commentaires
Am citit si eu despre Acai dar nu eram proasta ca altele sa cumpar .
Eu prefer slabitul natural .
Eu prefer slabitul natural .
De aceea nu permit pe site sa se faca reclama la firmele ce exploateaza prostia clientilor .