Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

De ce animalele nu fac infarct

Aller en bas

21062012

Message 

De ce animalele nu fac infarct Empty De ce animalele nu fac infarct
Fundatia de sanatate Dr. Rath – care a coordonat, sub banner-ul Initiativa Referendumului European, petitia pentru garantarea accesului liber la remedii naturale cu baze stiintifice pentru toti cetatenii UE, semnata de peste un sfert de milion de oameni – te anunta:
Lansam in Romania o carte mult asteptata, care s-a vandut pana acum in milioane de exemplare in toata lumea:
“De ce animalele nu fac infarct ... dar oamenii, da!”.

Cartea, scrisa de medicul si cercetatorul de renume international Matthias Rath, prezinta descoperirea sa revolutionara in domeniul sanatatii, confirmata de cercetarile si studiile clinice realizate de institutul pe care-l conduce, precum si programul de sanatate lansat pe baza acestei descoperiri: prima terapie din lume ce permite tratarea si prevenirea, pe baza nutrientilor naturali, a afectiunilor cardiovasculare.
Cartea este scrisa intr-un limbaj accesibil publicului larg si include numeroase marturii ale pacientilor care si-au imbunatatit in mod spectaculos sanatatea dupa ce au urmat Programul de Sanatate Celulara conceput de dr.Rath.
Pentru a achizitiona cartea, acceseaza linkul:
“De ce animalele nu fac infarct ... dar oamenii, da!”.
Pe scurt, despre continutul cartii:

Cercetarile si terapia Dr. Rath fac parte din cel mai avansat domeniu al medicinei: biologia celulara, care se bazeaza pe un adevar de bun simt, si anume ca sanatatea si boala sunt determinate nu la nivelul organelor - cand se reflecta acolo, boala e deja avansata - ci la nivelul microscopic al miliardelor de celule care ne compun corpul.
Astfel, Dr. Rath arata ca, in realitate, principala cauza a bolilor cardiovasculare este deficitul cronic de vitamine la nivel celular si nu colesterolul ridicat sau depozitele de grasime ce apar in arteroscleroza, care sunt doar niste simptome al bolii. Aceste simptome reflecta modul in care organismul incearca sa repare vasele de sange slabite din cauza lipsei cronice de vitamine si alti nutrienti esentiali.
Unul dintre cei mai importanti nutrienti care asigura soliditatea vaselor de sange este Vitamina C. Titlul cartii este inspirat de o constatare stiintifica: animalele nu fac infarct fiindca organismul lor produce cantitati mari de Vitamina C, spre deosebire de oameni, al caror organism nu este capabil sa produca nici macar o singura molecula de Vitamina C. Mai mult, majoritatea oamenilor obtin din alimentatie mult prea putine vitamine.

Dezvaluind faptul ca medicamentele folosite pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare nu fac decat sa tinteasca simptomele, si nu cauza bolii, Dr. Rath arata ca aplicarea principiilor medicinei celulare ar reduce costurile imense asociate cu tratarea acestor boli si ar pune capat "epidemiei cardiovasculare", care este principala cauza de deces in lumea industrializata.
De asemenea, ar pune capat nucleului “afacerii cu boala” a industriei farmaceutice, al carei viitor depinde de continuarea acestei epidemii. “Prevenirea, tratamentele care tintesc cauza reala si, mai ales, eradicarea acestor boli, ameninta interesele financiare imense din spatele acestei industrii”, spune Dr. Rath, adaugand: “Aceasta carte este Inamicul Numarul Unu al industriei farmaceutice”.
Aici se poate cumpara
http://www.rath-eduserv.com/romana/deceanimalele/
Feodora
Feodora

Numarul mesajelor : 396
Puncte : 46020
Data de inscriere : 13/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

De ce animalele nu fac infarct :: Commentaires

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum