Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Un Referendum pentru remediile naturale

Aller en bas

04072012

Message 

Un Referendum pentru remediile naturale Empty Un Referendum pentru remediile naturale
În ce constă campania "Referendum-ului pentru remediile naturale"?
Prin desfășurarea în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene a "Referendum-ului pentru remediile naturale" campania își propune garantarea accesului liber la remedii naturale fundamentate științific pentru toți cetățenii UE. În vederea atingerii acestui țel, dorim să obținem un milion de semnături printr-o petiție care să ceară organizarea fără întârziere, în cadrul Uniunii Europene, a acestui referendum.
De ce este nevoie de această inițiativă?

Sub aparența "protecției sănătății publice" legislația europeană vine cu măsuri draconice menite să restricționeze informațiile despre majoritatea remediilor naturale și uzul acestora. Toate acestea se întâmplă în timp ce milioane de oameni mor anual din cauza unor boli cronice precum atacul de cord, atacul cerebral și cancerul și în timp ce sute de studii clinice și științifice demonstrează faptul că remediile naturale (incluzând și terapiile cu vitamine) pot preveni apariția acestor boli.
Pentru a afla cât de restrictive sunt legile europene cu privire la remediile naturale, precum și amenințarea dreptului de a le putea alege din Statele Unite, apăsați aici.
Care este situația curentă a acestei campanii?
Debutul acestei petiții a avut loc în 2002, iar la acea vreme eram încă conduși de speranța că Bruxelles va asculta vocile oamenilor. De atunci și până acum însă, ca urmare a impunerii a Tratatului dictatorial de la Lisabona asupra cetățenilor Europei, cele mai mari temeri ale noastre despre natura acestui construct și a structurii nedemocrate care îl însoțește, au devenit realitate. Ținând seama de aceasta și de faptul că peste un sfert de milion de oameni au semnat petiția, am decis că este important să continuăm campania, maximizând în același timp eforturile de trezire a conștiinței globale cu privire la adevărata natura a sistemului de la Bruxelles și a originii sale.
Așa cum cutremurătoarea carte "Rădăcinile naziste ale UE Bruxelles" o arată, arhitecții cheie ai conceptului 'UE Bruxelles' au fost recrutați dintre aceiași tehnocrați care anterior concepuseră planurile unei posibile Europe naziste de după cel de-al Doilea Război Mondial. Acest fapt, ascuns în mod deliberat cetățenilor Europei de mai bine de șaptezeci de ani, explică similitudinea șocantă dintre natura nedemocrată a UE Bruxelles și planurile naziste postbelice pentru o "arie economică europeană integrată". Dacă după lectura acestei importante cărți doriți să ne ajutați voluntar în răspândirea informațiilor pe care le conține, vă rugăm să ne contactați.
În lumina noii înțelegeri a naturii ‘UE Bruxelles’ a devenit din ce în ce mai clar pentru noi faptul că rezultatul luptei globale pentru libertatea sănătății și a alegerii remediilor naturale este direct dependent de demontarea acestei structuri și înlocuirea ei cu o Europă cu adevărat democrată.
Pentru a contribui la atingerea acestui scop, încurajăm de asemenea semnarea petiției 'O Europă pentru oameni, dinspre oameni'. Redactat de către supraviețuitorii lagărului de concentrare Auschwitz din Al Doilea Război Mondial, acest document unic justifică necesitatea ca sănătatea și viețile cetățenilor Europei să fie apărate de interesele corporatiste ale căror profituri de mii de milioane de dolari rezultă din transformarea corpului uman într-o piață de desfacere. Numitorul comun al acestor interese, reprezentate în primul rând prin industria farmaceutică și industria alimentară a organismelor modificate genetic, sunt produsele patentate care dau seama de investițiile gigantice de grup făcute pe cheltuiala sănătășii și a vieților a milioane de oameni. Petiția "Europa pentru oameni, dinspre oameni" cere așadar dreptul la sănătate; dreptul la viață; dreptul la o alimentație naturală; dreptul la un mediu de viață sănătos; respect pentru demnitatea umană și protecția valorilor sociale.
http://www.eu-referendum.org/romana/petitions/natural_remedies_info.html
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2147
Puncte : 45973
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Un Referendum pentru remediile naturale :: Commentaires

Tudor

Message le Ven Juil 06, 2012 7:04 am par Tudor

Am votat .
Va sustin .

Revenir en haut Aller en bas

CM

Message le Ven Juil 06, 2012 11:52 am par CM

am copiat link-ul si am dat sa semneze tuturor colegilor si prietenilor
puteti face la fel
nu este o gluma, este vorba de fenomene complet absurde care pot sa se manifeste daca nu suntem vigilenti.
In proiectul de legi, printre alte aberatii, se intentioneaza interzicerea consumului de menta, culegerea acesteia de pe marginea drumului ar fi declarata infractiune, babuta care vinde menta in piata ar putea fi condamnata la inchisoare.
Smile

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message le Ven Juil 06, 2012 2:59 pm par Dr.Ionescu Sterian

Am votat .

Revenir en haut Aller en bas

VARTLAN MARIUS

Message le Sam Juil 07, 2012 6:51 am par VARTLAN MARIUS

Votez si eu .

Revenir en haut Aller en bas

dr Estebanus Marcel

Message le Sam Juil 07, 2012 7:52 am par dr Estebanus Marcel

Votam toti .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum