Translate
Derniers sujets
Nu poate invata matematica
02092012

Nu poate invata matematica
Daca un copil nu poate invata matematica este o boala ?
Se poate trata ?
Se poate trata ?
Nu poate invata matematica :: Commentaires

Marta a écrit:Daca un copil nu poate invata matematica este o boala ?
Se poate trata ?
Eu cred ca e lenevita .

Nu isi are rostul comentariul dumitale aici, este un elev foarte sarguincios care isi da toata silinta avand note maxime la toate materiile .
Nu inteleg de ce unii vorbesc fara sa cunoasca, doar ca sa fie bagati in seama !
Nu inteleg de ce unii vorbesc fara sa cunoasca, doar ca sa fie bagati in seama !

Asta ar fi extraordinar daca s-ar putea trata . Poate ne raspunde cineva ?

VARTLAN MARIUS a écrit:Asta ar fi extraordinar daca s-ar putea trata . Poate ne raspunde cineva ?
Sunt dezamagita, am vazut cu ochii mei cum dr Ioan a raspuns prompt lui Stanislav asta i-a dat tratamentul iar mie nici macar la o intrebare nu imi raspunde .
Multumesc domnule dr Ioan de amabilitate !

S-ar putea trata si papagalul sa invete matematica ? Macar sa numere ?

Ai toate sansele sa intri in Cartea recordurilor la cele mai stupide intrebariRely a écrit:S-ar putea trata si papagalul sa invete matematica ? Macar sa numere ?

Marta a écrit:VARTLAN MARIUS a écrit:Asta ar fi extraordinar daca s-ar putea trata . Poate ne raspunde cineva ?
Sunt dezamagita, am vazut cu ochii mei cum dr Ioan a raspuns prompt lui Stanislav asta i-a dat tratamentul iar mie nici macar la o intrebare nu imi raspunde .
Multumesc domnule dr Ioan de amabilitate !
Trimite-l la Institut, se poate trata .