Translate
Derniers sujets
Depresie emotionala
Page 1 sur 1
Trandafir Dumitru- Numarul mesajelor : 46
Puncte : 45512
Data de inscriere : 26/05/2012
Depresie emotionala :: Commentaires
Orice afectiune psihica se poate trata, cu singura conditie : sa ii gasesti conflictul emotional .
Dr.Ioan a écrit:Orice afectiune psihica se poate trata, cu singura conditie : sa ii gasesti conflictul emotional .
Si cum il gasesc ?
Dr.Ioan a écrit:Orice afectiune psihica se poate trata, cu singura conditie : sa ii gasesti conflictul emotional .
Puteti dezvolta subiectul ?
Ce inseamna conflict emotional ?
Cred ca e o suparare mare de care nu te poti distanta .
Sunt curios daca asa ceva se poate trata !!!
Sunt curios daca asa ceva se poate trata !!!
Conflict emotional este ceea ce tu nu poti accepta, este un refuz al sinelui tau la o situatie intolerabila .
Sedat Abistru a écrit:Conflict este si soacra ?
Cand o vad pe baba imi creste tensiunea .
Da, poate fi si asta .
Conflictul emotional se refera la o situatie conflictuala mai veche ce ramane in subconstientul pacientul generand viitoarea patologie pe un teren genetic propice .
Sentimentul de vinovatie in legatura cu pierderea unei persoane dragi poate fi o situatie conflictuala? Simptomele fizice care au inceput sa apara la umarul stang au legatura cu acest sentiment?
vnegraia a écrit:Sentimentul de vinovatie in legatura cu pierderea unei persoane dragi poate fi o situatie conflictuala? Simptomele fizice care au inceput sa apara la umarul stang au legatura cu acest sentiment?
Nu imi aduc aminte, parca da .
Rely a écrit:Papagalii au conflicte ?
Conflictele emotionale pot fi prezente la mamifere, pasari chiar si la plante .
de ex.: planta se supara ca omul sadeste o planta nepotrivita chiar langa ea.
Sau cand ii sunt omorati copii (vlastarii)...
:-)
Sau cand ii sunt omorati copii (vlastarii)...
:-)
Sunt studii electrice despre comportamentul plantelor in functie de gandurile celor din jurul lor .
da, dar planta nu este in stare sa simta un gand insasi, ci "duhurile naturii", cele care au grija de ele le simt. Caci planta are un fel de suflet inteligent care se ingrijeste de ea, ca si la om sau la animal si nu creste de la sine asa cum crede stiinta, ci este "crescuta" de un gradinart invizibil. Unii oameni pot vedea astfel de duhuri.
Plantele vibreaza la gandurile negative, s-au facut inregistrari electrice ce confirma ca plantele simt acestea . Sigur nu intelege informatia gandului, dar intentia lui negativa sau pozitiva o simte . Mai sunt studii legate de comportamentul plantelor la muzica . Chestia cu duhurile naturii nu o inteleg, am citit si eu despre acestea dar nu ma pot pronunta .