Translate
Derniers sujets
Melancolia se poate trata ?
Page 1 sur 1
15112012
Melancolia se poate trata ?
De cateva zile papagalul meu sta toata ziua uitandu-se pe geam . Nu il mai intereseaza mancarea, nu ma mai ciuguleste si la geam tot priveste .
I-am pus ignatia in apa fara rezultat, nu stiu ce sa ii fac !
Mie teama sa nu se imbolnaveasca . Am sunat veterinarul dar asta e un nesimtit, mia zis ca papagalul e indragostit .
Ce sa ii dau ?
I-am pus ignatia in apa fara rezultat, nu stiu ce sa ii fac !
Mie teama sa nu se imbolnaveasca . Am sunat veterinarul dar asta e un nesimtit, mia zis ca papagalul e indragostit .
Ce sa ii dau ?
Rely- Numarul mesajelor : 720
Puncte : 52689
Data de inscriere : 03/09/2010
Melancolia se poate trata ? :: Commentaires
Rely cumpara o cutie de Hydrogennium CH 30 si doua de CH200
Ii dai primadata 30 granule de Hydrogeniumn CH 30, adica le pui in apa, dupa trei zile ii pui in apa 200 granule de Hydrogenium CH 200 si este vindecat .
Ii dai primadata 30 granule de Hydrogeniumn CH 30, adica le pui in apa, dupa trei zile ii pui in apa 200 granule de Hydrogenium CH 200 si este vindecat .
Korsakov a écrit:Rely cumpara o cutie de Hydrogennium CH 30 si doua de CH200
Nu mai citesc mesajele obraznice ale celorlati, va ascult numai pe dumneavoastra domnule profesor . Asa voi face . Va multumesc mult si va iubesc .
Sunteti profesorul minune, azi papagalul a mancat si nu mai sta plostit .
Parca ati fi mos Gerila ce face bucurii la copii . Va iubesc mult de tot .
Parca ati fi mos Gerila ce face bucurii la copii . Va iubesc mult de tot .
Am povestit la prietenele mele ce minuni faceti aici, din pacate ele nu stiu romaneste sa va roage sa le ajutati . Nu imi permit sa va deranjez prea mult si asa am abuzat de bunavointa dumneavoatra . Ele va invita la Paris, aveti un apartament de 3 camere in Place de Pigale, masa la un restaurant select . Daca aveti timp de sarbatori va asteptam cu drag, va rezerv eu biletul de avion .
Va rog sa veniti, nu veti regreta .
Va rog sa veniti, nu veti regreta .
Razvan a écrit:Pe mine nu ma invitati ?
Nu, ca tie nu iti da voie mamica .
Beati intai lapticul ca sa cresti mare .
Domnule profesor ir la apucat melangoblegeala pe natarau . Sta si tace la ferestra . Ma disperat pasarea asta .
Ce sa ii mai dau ?
Ce sa ii mai dau ?
Rely, papagalii sunt animale obisnuite sa traiasca in gasca. Ca si oamenii.
De ce nu-i cumperi o pereche in loc sa il tratezi la infinit ? Nu stiu daca tu esti singura sau iti place sa stai singura, insa papagalului cu siguranta ca nu-i place si desi incearca sa te faca sa intelegi asta....se pare ca nu intelegi.
De ce nu-i cumperi o pereche in loc sa il tratezi la infinit ? Nu stiu daca tu esti singura sau iti place sa stai singura, insa papagalului cu siguranta ca nu-i place si desi incearca sa te faca sa intelegi asta....se pare ca nu intelegi.
Rely ii dai pasarii in apa remediul Ambra grisea .
In prima zi folosesti dilutia 50 Mille
A doua si CH 30
Apoi pauza, pasrea ar trebui sa se insanataoseasca .
A doua si CH 30
50 Mille la papagalii tinuti contra naturii !!!! Suteti chiar exagerati. Sper sa moara cat mai repede sarmanul papagal.
Decebal a écrit:50 Mille la papagalii tinuti contra naturii !!!! Suteti chiar exagerati. Sper sa moara cat mai repede sarmanul papagal.
Sunteti amuzant .
Rely am avut si eu aceste probleme cu catelusa mea, i-am administrat un remediul floral numit Rose Wild ce se foloseste la perosoane apatice cu lipsa sperantei de viata . Dupa o saptamana catelusa si-a revenit, acum e vesela, mananca bine .
Decebal a écrit:50 Mille la papagalii tinuti contra naturii !!!! Suteti chiar exagerati. Sper sa moara cat mai repede sarmanul papagal.
Sa mori tu pacatosule .
dr Estebanus Marcel a écrit:Rely ii dai pasarii in apa remediul Ambra grisea .
A doua si CH 30
Mersi mult doctorul meu frumos, asa o sa fac am incredere deplina in tine .
Memphis a écrit:Rely am avut si eu aceste probleme cu catelusa mea, i-am administrat un remediul floral numit Rose Wild ce se foloseste la perosoane apatice cu lipsa sperantei de viata . Dupa o saptamana catelusa si-a revenit, acum e vesela, mananca bine .
Eu am papagal nu catel .