Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Hipertensiune cu hipertiroidie EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Hipertensiune cu hipertiroidie

17112012

Hipertensiune cu hipertiroidie Empty Hipertensiune cu hipertiroidie

Am un pacient cu hipertensiune pe fond de hipertiroidie, simptomatologia clinica prezenta : tahicardie, palpitatii, facies rosu, insomnie, anxietate, alergii multiple...Analizele arata o cortizolemie normala, VSH normal, fibrinogen normal, hemoleucograma normala, ATPO usor crescut, sea turceasca normala, eco tiroida mici noduli omogeni, tsh scazut, T4 valori crescute . La repertorizare am ales Iodum recomandat in dilutii joase, urmate de dilutii inalte fara sa am o imbunatatire evidenta a simptomatologiei clinice . Ce ma sfatuiti sa ii dau ?
Dr Suceveanu
Dr Suceveanu

Numarul mesajelor : 187
Varsta : 75
Puncte : 52501
Data de inscriere : 14/07/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Hipertensiune cu hipertiroidie :: Commentaires

Decebal

Message Dim Nov 18, 2012 12:14 pm par Decebal

Pai dupa principiile homeopatiei clasice ar trebui sa cautati remediul indicat nu dupa analize medicale sau simptome fizice, care au extrem de putina valoare, ci dupa criteriile homeopatiei clasice in ordinea importantei lor asa cum le-a descris si Hahnemann.
Pacientul va da prin simptome, comportament, caracter si tipul bolii destule indicii importante. De ex. atat hipertiroidia cat si hipertensiunea arata o furie mare probabil in plus si suprimata.
Atata vreme cat procedati invers principiilor homeopatiei clasice nu numai ca va fi greu de gasit remediul vindecator insa chiar si remediile gasite care ajuta ceva nu vor actiona deloc cauzal ci numai simptomatic si boala revine. Greseala este deci in modul de abordare al cazului cu accent pe analize medicale (???) in primul rand si numai pe simptome fizice in al doilea rand. Probabil ca nu va puteti desprinde total de gandirea alopata.

Dr Suceveanu

Message Dim Nov 18, 2012 3:52 pm par Dr Suceveanu

Daca ai folosit un repertoar homeopatic bun, vezi ca exista rubrica de analize ce sunt utile repertorizarii .

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Nov 18, 2012 8:56 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Fara sa vad un caz nu ma pot pronunta .

( Pentru Klaus : corect, cu o singura mentiune, furia suprimata este doar una din cauzele psihosomatice declansatoare a boli hipertensive )

Am publicat pe net un caz de HTA :
http://www.authorstream.com/Presentation/Ioan1-787088-paralizie-faciala-si-hipertensiune-arteriala-caz/

Decebal

Message Lun Nov 19, 2012 12:19 am par Decebal

Homeopatia de azi nu da din pacate sfaturi alimentare si nici de comportament pacientului asa cum facea Hahnemann. Asta e bine doar pt. medic caci pacientul revine asa mai des la cabinet.
Insa medicii homeopati nu stiu si daca stiu nu respecta chiar insasi ceea ce ar fi trebuit sa spuna la pacienti. Insa daca medicul impune anumite reguli ce trebuie tinute mai strict, pacientii fug si se duc la alt medic mai comod.

Insa oricum sunt putini medici asa cum ar trebui sa fie cat si tot asa de putini pacienti asa cum ar trebui sa fie. Cei mai multi prefera sa inghita pilula minune care sa il faca bine fara sa schimbe nimic in rest. Homeopatii pe de alta parte in prefera sa dea pilula minune si pe urma sa se laude ca "au nimerit remediul". E grea vindecarea in ziua de azi.

Memphis

Message Lun Nov 19, 2012 8:33 am par Memphis

Furia vatama Inn-ul, exacerband "focul ficatului" , simptomele fiind hipertensiune, fata rosie, palpitatii, insomnie . Aceste simptome sunt mai frecvente la persoanele stresate sau care dorm putin .

Korsakov

Message Lun Nov 19, 2012 5:51 pm par Korsakov

Memphis a écrit:Furia vatama Inn-ul, exacerband "focul ficatului" , simptomele fiind hipertensiune, fata rosie, palpitatii, insomnie . Aceste simptome sunt mai frecvente la persoanele stresate sau care dorm putin .

Simptomele astea pot fi prezente in zeci de boli, fara aparatura de diagnostic ce faceti voi e bajbaiala .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mar Nov 20, 2012 11:48 am par Dr Ioan Dumitrescu

"Bajbaitii " astia vindeca boli care nu le trateaza OZN-urile din Moscova .

Message  par Contenu sponsorisé