Translate
Derniers sujets
Nu dau consultatii prin e-mail sau telefon
Page 1 sur 1
29112012
Nu dau consultatii prin e-mail sau telefon
Inteleg ca este un "efort" prea mare sa venti la consult la institut sau policlinica dar in timpul liber nu vreau sa aud de pacienti .
Folosesc e-mailul doar pentru programari, e singura concesie care o fac .
Sunt destui medici "amabili", va rog sa apelati la ei.
Cei ce dau sfaturi pe forum isi asuma riscul unei consultatii, unui diagnostic incorect .
Ii sfatuiesc sa se abtina .
Folosesc e-mailul doar pentru programari, e singura concesie care o fac .
Sunt destui medici "amabili", va rog sa apelati la ei.
Cei ce dau sfaturi pe forum isi asuma riscul unei consultatii, unui diagnostic incorect .
Ii sfatuiesc sa se abtina .
Nu dau consultatii prin e-mail sau telefon :: Commentaires
Intentia mea a fost una buna . Daca nu e voie nu mai scriu .
dr Estebanus Marcel a écrit:Intentia mea a fost una buna . Daca nu e voie nu mai scriu .
Va fac eu un site sa scriti acolo . Am un amic care se pricepe la asta .
Sunteti cel mai frumos medic .
Cum nu raspunde nimeni la intrebarea lui Klaus:
sunt medici homeopati care nu dau consultatii decat in cabinet insa tot la fel de bine sunt si altii care dau si consultatii telefonice sau prin skype sau alte programe de comunicare. Fiecare cum stie, crede si poate. Cum insa cei care fac si acupunctura au nevoie de pacient in planul fizic, palpabil, e firesc ca nu poate renunta la prezenta lui. Insa dpdv al eficientei o consultatie online poate fi la fel de buna ca una reala, uneori chiar mai buna caci online pacientii spun des mai multe decat ar spune daca i-ai avea in fata. Insa trebuie diferentiat si intre cazuri acute si constitutionale.
sunt medici homeopati care nu dau consultatii decat in cabinet insa tot la fel de bine sunt si altii care dau si consultatii telefonice sau prin skype sau alte programe de comunicare. Fiecare cum stie, crede si poate. Cum insa cei care fac si acupunctura au nevoie de pacient in planul fizic, palpabil, e firesc ca nu poate renunta la prezenta lui. Insa dpdv al eficientei o consultatie online poate fi la fel de buna ca una reala, uneori chiar mai buna caci online pacientii spun des mai multe decat ar spune daca i-ai avea in fata. Insa trebuie diferentiat si intre cazuri acute si constitutionale.
Nu inteleg ce era rau daca profesorul sau dr Esteban ne dadea cate un sfat .
Ati spus ca medicamentele homeopate nu au efecte adverse, nu inteleg unde este riscul ?
Forumul e un mediu de discutii libere, fara cenzura .
Ati spus ca medicamentele homeopate nu au efecte adverse, nu inteleg unde este riscul ?
Forumul e un mediu de discutii libere, fara cenzura .
Remediile homeopate au efecte adverse cand sunt date gresit, nu stiu cine va spune asemenea prostii !? In medie cel putin 20% din remedii sunt gresite la medici buni si vreo 70% la medici slabi.
Decebal a écrit:Remediile homeopate au efecte adverse cand sunt date gresit, nu stiu cine va spune asemenea prostii !? In medie cel putin 20% din remedii sunt gresite la medici buni si vreo 70% la medici slabi.
Efectele adverse sunt functionale sau organice ?
Decebal a écrit:Remediile homeopate au efecte adverse cand sunt date gresit, nu stiu cine va spune asemenea prostii !? In medie cel putin 20% din remedii sunt gresite la medici buni si vreo 70% la medici slabi.
De unde ai aceasta statistica optimista ?
Depinde de metoda, prin metoda profesorului Korsakov precizia administrarii remediilor homeopate este de peste 90 % .
Ne puteti da programul dumneavoastra la institut dupa amaiza pana la ce ora stati ?
Daca se poate sa imi spuneti cand as putea sa vin, am asteptat ieri 3 ore, la ora 18 am renuntat trebuia sa plec la aeroport .
Sau daca aveti un cabinet privat unde faceti acupunctura .
Daca se poate sa imi spuneti cand as putea sa vin, am asteptat ieri 3 ore, la ora 18 am renuntat trebuia sa plec la aeroport .
Sau daca aveti un cabinet privat unde faceti acupunctura .
Cum as putea sa ma programez la dumneavoastra fara sa astept ?
Sunt presata de timp .
Sunt presata de timp .