Translate
Derniers sujets
Ma doare spatele rau
Page 1 sur 1
03012013
Ma doare spatele rau
Am ridicat porcul afumat si am ramas intepenit ce pot sa iau ?
Nu radeti ca m-a blestemat porcul ca i-am pus cutitul la gat, ce era sa ii fac sa il sterilizez, porcul e porc, e animal de mancat .
Va rog .
Nu radeti ca m-a blestemat porcul ca i-am pus cutitul la gat, ce era sa ii fac sa il sterilizez, porcul e porc, e animal de mancat .
Va rog .
Sedat Abistru- Numarul mesajelor : 133
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Puncte : 46315
Data de inscriere : 18/03/2012
Ma doare spatele rau :: Commentaires
Sedat Abistru a écrit:Am ridicat porcul afumat si am ramas intepenit ce pot sa iau ?
Va rog .
Esti un animal, cum poti omori un suflet ?
Un turc care vorbeste romaneste, sta in Istambul si mananca porc ! Nu numai ca il mananca, animal imnterzis la turci, dar mai si il taie singur si asta dupa Craciun. Mare e gradina lui...Allah ....sau a lui K.
Suna iar cusut cu ata alba.
Decebal a écrit:Un turc care vorbeste romaneste, sta in Istambul si mananca porc ! Nu numai ca il mananca, animal imnterzis la turci, dar mai si il taie singur si asta dupa Craciun. Mare e gradina lui...Allah ....sau a lui K.
Cine esti tu ?
Nu stau in Istanbul vita stau in Pantelimon, mananc ce vrea muschiul meu nu iti dau tie socoteala ce mananc .
Sunt roman daca asta vrei sa stii, numele e de la parinti
Daca mai te bagi ca musca in rahat iti zic de mama de nu te vezi .
Rely a écrit:Sedat Abistru a écrit:Am ridicat porcul afumat si am ramas intepenit ce pot sa iau ?
Va rog .
Si tu esti o gaina proasta
Multumesc domnule profesor de tratatament , cate zile iau si de cate ori pe zi ?
Sedat Abistru a écrit:Rely a écrit:Sedat Abistru a écrit:Am ridicat porcul afumat si am ramas intepenit ce pot sa iau ?
Va rog .
Exista gaini destepte !
Oh, am gresit ! Un roman cu nume turcesc care sta in Pantelimon, taie porcul si-l mananca afumat, vorbeste ca un purcel dar nu stie sa citeasca ce i-a scris profesorul.
Pana ajungi sa citesti iti trece si intepeneala de la sine !
Iar daca continui cu o boala noua la fiecare 2 saptamani in curand vei avea ditamai farmacia homeopata acasa.
Korsakov a écrit:Ia Calcarea phosphorica CH7 de trei ori pe zi trei zile si esti vindecat
Pana ajungi sa citesti iti trece si intepeneala de la sine !
Iar daca continui cu o boala noua la fiecare 2 saptamani in curand vei avea ditamai farmacia homeopata acasa.
Sedat Abistru a écrit:Rely a écrit:Sedat Abistru a écrit:Am ridicat porcul afumat si am ramas intepenit ce pot sa iau ?
Va rog .
Domnule administrator va rog sa il banati pe nesimtitul asta mai urat ca un porc care ma jignit obraznic
M-am razgandit, doua saptamani, la urmatoarea abatere voi fi mai darnic cu doua luni
Asta e nedreptate, aceasta femeie il jigneste urat si dumneavoastra ii luati dreptul sa scrie pe forum . Numai obraznica asta trebuia pedepsita .
M-ati dezamagit profund domnule profesor, aveam o parere minunat despre dumneavoastra, va stimam in mod deosebit, va adulam dar sa ii tineti partea la orice martafoaica obraznica e o nedreptate .
Adica noi sa fim jigniti de orice si sa tacem ?
Va doresc sanatate, fericire, succese in noul an .
M-ati dezamagit profund domnule profesor, aveam o parere minunat despre dumneavoastra, va stimam in mod deosebit, va adulam dar sa ii tineti partea la orice martafoaica obraznica e o nedreptate .
Adica noi sa fim jigniti de orice si sa tacem ?
Va doresc sanatate, fericire, succese in noul an .
Intrebare : daca nu ii trece durerea de spate cu calcarea fosorica poate lua altceva ?
Geta a écrit:Intrebare : daca nu ii trece durerea de spate cu calcarea fosorica poate lua altceva ?
De ce te intereseaza ?
Remediul folosit in homeopatia clasica la "intepeneala dupa ridicat ceva greu" c sau
"dureri si urmarile ridicarii unui obiect greu" este Rhus toxicodendron (CH30, 200, etc).
In homeopatia ruseasca se dau alte remedii.
Rhus este remediu "suprasolicarii" fizice. Ajuta excelent si la gripa cu dureri muschiulare (nu in oase !)
"dureri si urmarile ridicarii unui obiect greu" este Rhus toxicodendron (CH30, 200, etc).
In homeopatia ruseasca se dau alte remedii.
Rhus este remediu "suprasolicarii" fizice. Ajuta excelent si la gripa cu dureri muschiulare (nu in oase !)