Translate
Derniers sujets
pareza faciala stanga
Page 1 sur 1
10062013
pareza faciala stanga
Buna ziua
De 8 zile am facut o pareza faciala stanga,ma doare urechea stanga noaptea in special,o durere groaznica nu trece la calmante,de 8 zile fac tratament cu Prednisolon,acum doza e in scadere,am luat si valaciclovir 5 zile si azitromicina 5 zile plus antiinflamatoare.....ochiul nu mi se inchide,se misca f putin,gura se duce intr-o parte..va rog frumos care sunt sansele de vindecare?Sunt interesata de acupunctura cu tratament homeopat.Vroiam sa va intreb,de cand am inceput singura sa fac exercitii,mi se zbate usor occhiul stang,buza,obrazul,sprinceana,doar la exercitii....crede-ti ca e de rau?
va multumesc!
De 8 zile am facut o pareza faciala stanga,ma doare urechea stanga noaptea in special,o durere groaznica nu trece la calmante,de 8 zile fac tratament cu Prednisolon,acum doza e in scadere,am luat si valaciclovir 5 zile si azitromicina 5 zile plus antiinflamatoare.....ochiul nu mi se inchide,se misca f putin,gura se duce intr-o parte..va rog frumos care sunt sansele de vindecare?Sunt interesata de acupunctura cu tratament homeopat.Vroiam sa va intreb,de cand am inceput singura sa fac exercitii,mi se zbate usor occhiul stang,buza,obrazul,sprinceana,doar la exercitii....crede-ti ca e de rau?
va multumesc!
violetad- Numarul mesajelor : 3
Puncte : 41665
Data de inscriere : 10/06/2013
pareza faciala stanga :: Commentaires
1. E bine ca este o afectiune recenta .
2. Nu ati precizat cauza parezei ( vezi CT sau RMN ptr tumori, afrigore...)
3. E bine ca ati luat doar cateva zile Cortizon, trebuie sa iesiti de sub cortizon pentru ca suprarenala sa isi reia functia normala . In plus corticoterapia scade imunitatea .
4.Unele cazuri se rezolva numai prin acupunctura, deci mai ieftin, altele trebuiesc completate prin medicatia homeopata .
5. Veniti joi ora 15 la Institut cu bilet trimitere...
Adresa
Bucuresti, str Panduri nr.22, etaj.1, cabinetul 2 ( langa Spitalul Panduri ), sector.5
2. Nu ati precizat cauza parezei ( vezi CT sau RMN ptr tumori, afrigore...)
3. E bine ca ati luat doar cateva zile Cortizon, trebuie sa iesiti de sub cortizon pentru ca suprarenala sa isi reia functia normala . In plus corticoterapia scade imunitatea .
4.Unele cazuri se rezolva numai prin acupunctura, deci mai ieftin, altele trebuiesc completate prin medicatia homeopata .
5. Veniti joi ora 15 la Institut cu bilet trimitere...
Adresa
Bucuresti, str Panduri nr.22, etaj.1, cabinetul 2 ( langa Spitalul Panduri ), sector.5
Va multumesc pentru raspuns
Este recenta afectiunea ,nu stiu daca este afrigore,aici nu am posibilitatea de a face RMN,sau CT...fara aceste investigatii probabil ca nu ma pot prezenta la consulatie,dar le voi face cu siguranta cum ajung acasa.
Pot continua pana atunci cu exercitii?chiar daca simt cum mi se zbate ochiul sau buza?Sunt sanse de vindecare?
Este recenta afectiunea ,nu stiu daca este afrigore,aici nu am posibilitatea de a face RMN,sau CT...fara aceste investigatii probabil ca nu ma pot prezenta la consulatie,dar le voi face cu siguranta cum ajung acasa.
Pot continua pana atunci cu exercitii?chiar daca simt cum mi se zbate ochiul sau buza?Sunt sanse de vindecare?
Daca nu va citeam e-mailul as fi criticat decizia medicului care v-a recomandat cortizon fara examen CT ( RMN ) creier .
Posibil sa nu aveti nici o tumora, sa fie o simpla paralizie afrigore sau prin factor patogen Bi Vant .
Nu am voie sa va tratez fara acest examen minimal .
Cele 10 sedinte dureaza doua saptamani . Daca cedeaza mai repede, nu am nimic impotriva, am indoieli din cauza pleoapei care nu se inchide . Am mai avut un asemenea caz . Cauza era un proces de tromboza cerebrala .
Posibil sa nu aveti nici o tumora, sa fie o simpla paralizie afrigore sau prin factor patogen Bi Vant .
Nu am voie sa va tratez fara acest examen minimal .
Cele 10 sedinte dureaza doua saptamani . Daca cedeaza mai repede, nu am nimic impotriva, am indoieli din cauza pleoapei care nu se inchide . Am mai avut un asemenea caz . Cauza era un proces de tromboza cerebrala .
Cu toate rezultatele cand ajung in Bucuresti va contactez pentru consultatie si tratament.Astazi de dimineata pot zambi dar cu gura inchisa fara sa mi se stambe gura,si pot misca un pic partea stanga,dar dintii nu ii pot arata,buzele de duc intr-o parte.Cand dorm ochiul este inchis foarte bine,nu e necesar sa asez ceva pe pleoapa pentru a sta inchis,dar ziua,clipitul este foarte incet,atunci cand clipesc nu mi se inchide pleoapa...sau nu pot strange tare ochiul,cand deschid gura tare atunci simt o durere in mandibula,de parca as avea probleme cu dantura,dar nu am...am uitat sa spun ca sunt fumatoare iar in aceste zile am fumat...psihologic crezand ca ma ajuta ...stiu ca ma insel.
Si lasa corticoizii inainte de acupunctura ( macar 2-3 luni) , ca altfel acupunctura e apa de ploaie.