Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Facebook EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Facebook EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Facebook EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Facebook EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Facebook EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Facebook EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Facebook EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Facebook EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Facebook

24072013

Facebook Empty Facebook

Valori ale medicinei romanesti

Medicina romaneasca a avut de-a luncgul timpului personalitati puternice, valori inestimabile ce depasesc cu mult arealul romanesc, in fapt ele apartinand medicinei internationale ca valori de top .
Incepand de la chirurgie, anatomie, morfopatologie, imunologie, medicina interna, etc am avut personalitati marcante de care medicina romaneasca se poate mandri .
In domeniul homeopatiei as aminti doar cateva nume cel al lui profesorului Bungetzianu, a profesorului Dobrescu, al farmacistei Cezarina Tzuckel sau in domeniul acupuncturii pe regretatul dr Ioan Ladea, etc .
Mai exista si cozi de topor, unele “proaste” cu diploma de medic care isi permit sa isi dea cu parerea despre homeopatie sau acupunctura, despre acesti medici la modul general, cum ca nu exista valoare a medicinei in Romania .
As intreba pe aceste “ proaste care isi dau cu parerea daca else stiu medicina de baza, daca stiu fiziopatologie, toxicologie, pentru ca apoi sa ii iau la intrebari daca stiu acupunctura sau homeopatie cu adevarat !!!

“Proasta” ramane proasta, stie doar sa vorbeasca, sa jigneasca, sa isi dea cu parerea dar daca o iei la intrebari concret stie doar sad ea raspunsuri evazive, sa o ia pe aratura pentru ca prostul daca nu e fudul nu e satul .

Caracalul nu e singurul loc unde s-a rasturnat caruta cu “proaste”, mai nou e Facebookul
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 60738
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Facebook :: Commentaires

Dr Ioan Dumitrescu

Message Mer Juil 24, 2013 6:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

In tara prostilor esti rege

Azi a venit o pacienta cu o durere de umar ce iradia pe partea ulnara a antebratului ,
Mi-a povestit jumatate de ora despre medical ei chinez Sung sau Song, numele e mai putin important, interesant este cum isi fac reclama ca acupunctori toti acesti mari maestri vanzatori pana mai ieri de tenisi .

Dupa jumatate deora in care a incercat sa ma convinga ca cel putin jumatate de glob s-a tratat acupunctural cu acest Syong, ca aseara i-a pus pe spate vreo doua sute de ventuze ( mai sunt si medici romani care cica fac mezoterapie, adica pacient arici cu 300 de intepaturi), ca i-a facut diagnostic energetic, pase magnetice vreo 5 ore, cam asta fiind durata at cat s-a izmenit medical chinez Syong sau Sung sa o faca bine pe admiratoarea sa pacienta .

A incercat apoi sa ma convinga ca in plan metafizic comunicarea este de vina ca tratamentul maestrului Syong nu a avut efect .

Am pus un singur ac pe meridianul intestinului subtire circa 30 minute rugand pacienta sa isi disperseze singura punctual .

Durerea de brat a disparut cu un singur ac dupa 30 minute .
Am rugat pacienta sa ii transmita domnului Syong ca a fost necesar un singur punct de acpunctura de a trata afectiunea tip plenitudine a meridianului intestine subtire .
De fapt vroiam sa ii traduca maestrului ca fraza “lauda-ma gura ca iti dau de mancare” nu este medicina, este excrocherie .

Revenir en haut Aller en bas