Translate
Derniers sujets
Zona zoster se poate trata homeopat sau cu acupunctura ?
Page 1 sur 1
06102013
Zona zoster se poate trata homeopat sau cu acupunctura ?
Este un barbat de varsta medie cu functie de conducere ce a facut zona zoster pe fond de stres . Ia medicamente alopate fara efect, are dureri mari de ii vine sa se arunce de la etaj .
Se poate trata homeopat sau cu acupunctura ? Are hipertensiune .
Acum are si ameteli cu febra . Medicul neurolog a zis ca febra este de la zona zoster .
I-am zis sa vina la dumneavoastra ca o sa il faceti bine . Sper sa nu va suparati pe mine .
Se poate trata homeopat sau cu acupunctura ? Are hipertensiune .
Acum are si ameteli cu febra . Medicul neurolog a zis ca febra este de la zona zoster .
I-am zis sa vina la dumneavoastra ca o sa il faceti bine . Sper sa nu va suparati pe mine .
Feodora- Numarul mesajelor : 396
Puncte : 54600
Data de inscriere : 13/01/2010
Zona zoster se poate trata homeopat sau cu acupunctura ? :: Commentaires
Isi face fisa medicala la fisier . Durata tratament acupunctura : probabil 5 zile .
Puteti trata zona zooster in 5 zile ?
Scuze de intrebare dar am facut zona zooster la ochi pe pleoapa dreapta , iau Aciclovir de doua sapatamani si tot am dureri .
Vin la institut ?
Scuze de intrebare dar am facut zona zooster la ochi pe pleoapa dreapta , iau Aciclovir de doua sapatamani si tot am dureri .
Vin la institut ?
Dr.Ioan a écrit:Da, va faceti fisa medicala .
Tratamentul pentru zona zooster dureaza trei luni . Sotia mea ia Aciclovir de 3 luni . Ma gandesc sa o aduc la dumneavoastra daca o primiti .
Cu respect deosebit, un pacient vesnic recunoscator .
Isi face fisa ( trimitere, adeverinta ) .
Nu mai primesc nici un pacient fara fisa .
Programare 24 aprilie ora 17
Nu mai primesc nici un pacient fara fisa .
Programare 24 aprilie ora 17
In zona zoster oftalmica sunt rezultate prin acupunctura ?
Dr Suceveanu a écrit:In zona zoster oftalmica sunt rezultate prin acupunctura ?
Da
Buna ziua..Va scriu din Pitesti cu rugamintea de a-mi raspunde la o intrebare.
Am 62 de ani, am fost diagnosticata in luna octombrie a anului trecut cu Zona Zoster.Eruptiile s-au retras la aproximativ 2saptamani insa durerile postherpetice au ramas la fel de puternice ca la inceput.Am urmat un tratament si in Franta,la inceputul anului,timp de 45 de zile care m-a pus pe picioare cat decat,insa de atunci, boala a recidivat de 2 ori,ultima recidiva fiind la fel de puternica sau poate chiar mai puternica decat prima. Am urmat ulterior si un tratament homeopat insa rezultatele au intarziat sa apara. Am fost diagnosticata atat de catre Institutul Parhon Bucuresti cat si de Institutul Pasteur,Franta cu adenom hipofizar, si de cativa ani ma lupt si cu glanda autoimuna.
Am facut si mezoterapie cu homeopate aduse din Italia.
Eu am incercat sa va spun,pe scurt,istoricul meu,cu rugamintea la dvs de a-mi spune daca considerati ca ma puteti ajuta in aceasta problema:?durerile sunt insuportabile si nu stiu la cine sa mai cer ajutor,
Cu respect,
Anisoara Constantinescu
Am 62 de ani, am fost diagnosticata in luna octombrie a anului trecut cu Zona Zoster.Eruptiile s-au retras la aproximativ 2saptamani insa durerile postherpetice au ramas la fel de puternice ca la inceput.Am urmat un tratament si in Franta,la inceputul anului,timp de 45 de zile care m-a pus pe picioare cat decat,insa de atunci, boala a recidivat de 2 ori,ultima recidiva fiind la fel de puternica sau poate chiar mai puternica decat prima. Am urmat ulterior si un tratament homeopat insa rezultatele au intarziat sa apara. Am fost diagnosticata atat de catre Institutul Parhon Bucuresti cat si de Institutul Pasteur,Franta cu adenom hipofizar, si de cativa ani ma lupt si cu glanda autoimuna.
Am facut si mezoterapie cu homeopate aduse din Italia.
Eu am incercat sa va spun,pe scurt,istoricul meu,cu rugamintea la dvs de a-mi spune daca considerati ca ma puteti ajuta in aceasta problema:?durerile sunt insuportabile si nu stiu la cine sa mai cer ajutor,
Cu respect,
Anisoara Constantinescu
Profit de ocazie sa va intreb si eu daca sotia mai trebuie sa vina la tratament . Acum se simte bine dar poate mai trebuie sa faca tratament preventiv .
Multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi .
Multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi .