Translate
Derniers sujets
Adevarata medicina se face in Rusia
Page 1 sur 1
29102013
Adevarata medicina se face in Rusia
Marele nostru profesor Konstantin Korotkov a obiectivat fotografic sufletul uman ce paraseste trupul folosind un aparat bioelectrografic ce utilizeaza tehnica descarcarii de gaze . Initial procesul de separare se produce la nivelul capului si apoi la nivelul inimii .
Nici un savant din lume nu a reusit aceasta performanta medicala .
Nici un savant din lume nu a reusit aceasta performanta medicala .
Vladimir Vladimirovici N- Numarul mesajelor : 58
Varsta : 44
Localizare : Leningrad
Puncte : 43872
Data de inscriere : 07/11/2012
Adevarata medicina se face in Rusia :: Commentaires
Ca bine zice,
Am un amic care era sa dea coltul la o anestezie si mi-a povestit ca intai simtea ca pleaca din cap si apoi parea ca se desprinde si de inima. A avut noroc de o duduie oachesa din personalul medical din jur care l-a adus ""inapoi"".
Numa ca in film , ori nu am rabdare eu ori nu este , da nu vad ...poza cu momentu''
Am un amic care era sa dea coltul la o anestezie si mi-a povestit ca intai simtea ca pleaca din cap si apoi parea ca se desprinde si de inima. A avut noroc de o duduie oachesa din personalul medical din jur care l-a adus ""inapoi"".
Numa ca in film , ori nu am rabdare eu ori nu este , da nu vad ...poza cu momentu''
pai zii chinezule un moment din film cu za gost trasa in poza sa ma luminez si eu. de crezut cred, sa nu te indoiesti de asta.
Ar trebui interzisa inmultirea prostilor sau din cauza ca ai foamea in gat nu te poti "lumina" !!!Marcu a écrit:pai zii chinezule un moment din film cu za gost trasa in poza sa ma luminez si eu. de crezut cred, sa nu te indoiesti de asta.
Asteapta pana la primavara sa iesi la pascut iarba de plaiurile voastre mioritice .
Mestere , eu nu m-am luat de neuronul tau bolsevic care se zbate in singuratate intre suturile craniene. ( pana acum)
Lasa frustrarile si xenofobia si discuta ca un om normal si nu jigni de 10 ori in doua posturi.
Parca erau si banari pentru astfel de atitudini..asa-i Admin?
Lasa frustrarile si xenofobia si discuta ca un om normal si nu jigni de 10 ori in doua posturi.
Parca erau si banari pentru astfel de atitudini..asa-i Admin?
Vladimir de ce te cobori la nivelul unui taran ?
Nu vezi ce fata de creier obosit " are !
Pentru useri inteligenti citi aici :
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2137-savanti-rusi-de-renume-mondial
Prostii mamaligari sunt rugati sa se abtina de la comentarii, pentru ca jignesc inteligenta cititorilor .
Nu vezi ce fata de creier obosit " are !
Pentru useri inteligenti citi aici :
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2137-savanti-rusi-de-renume-mondial
Prostii mamaligari sunt rugati sa se abtina de la comentarii, pentru ca jignesc inteligenta cititorilor .
De unde stii sa scrii rumuneste ? Ai si tu mamaliga intre dinti ?Vladimir Vladimirovici N a écrit:Asa-i rumunu tontu cu clop pe cap si mamaliga intre dinti