Translate
Derniers sujets
Ajutor: amenoree, dar imi doresc copil
Page 1 sur 1
20022014
Ajutor: amenoree, dar imi doresc copil
Buna ziua oricui imi citeste "strigatul" de ajutor!
Pe scurt, nu am ciclu de 5 luni, iar inainte venea la 2-3 luni cu ajutorul tratametnului naturist. Nu vreau sa iau anticonceptionale, recomandate de medici, pt ca imi doresc un copil. Am 35 de ani si problemele cu ciclul au inceput prin 2010-2011. In 2010 am avut un avort cu soc si o sperietura zdravana la chiuretaj pt ca nu mi s.a facut anestezie. Aparent am trecut peste, in 2011 am pierdut o sarcina (ciclul venise normal, dar era avort partial, dupa spusele doctorului). De atunci probleme cu ciclul care nu s.a mai reglat, dimpotriva.
Ajutati-ma cumva, va rog! Am citit aici pe forum la Rely, ca o prietena a ei a primit Platina CH30, a 2a zi, Platina CH200, pt ca nu.i venise ciclul si s.a rezolvat. Dar daca luna viitoare nu vine, se poate repeta? Ce sa fac?
Multumesc anticipat!
Pe scurt, nu am ciclu de 5 luni, iar inainte venea la 2-3 luni cu ajutorul tratametnului naturist. Nu vreau sa iau anticonceptionale, recomandate de medici, pt ca imi doresc un copil. Am 35 de ani si problemele cu ciclul au inceput prin 2010-2011. In 2010 am avut un avort cu soc si o sperietura zdravana la chiuretaj pt ca nu mi s.a facut anestezie. Aparent am trecut peste, in 2011 am pierdut o sarcina (ciclul venise normal, dar era avort partial, dupa spusele doctorului). De atunci probleme cu ciclul care nu s.a mai reglat, dimpotriva.
Ajutati-ma cumva, va rog! Am citit aici pe forum la Rely, ca o prietena a ei a primit Platina CH30, a 2a zi, Platina CH200, pt ca nu.i venise ciclul si s.a rezolvat. Dar daca luna viitoare nu vine, se poate repeta? Ce sa fac?
Multumesc anticipat!
gabry- Numarul mesajelor : 10
Puncte : 39124
Data de inscriere : 20/02/2014
Ajutor: amenoree, dar imi doresc copil :: Commentaires
1. Lipsa ciclu=dereglare hormonala ax hipotalamo-hipofizo-ovarian .
2.Posibil cauza psihosomatica ( soc, sperietura avuta ), inhibitie realising factor .
Veniti la innstitut cu analizele sau le facem acolo . Nu va puteti trata de o afectiune cronica aici pe forum .
Atentie :
Medicii care mai dau tratament la plesneala aici sunt esclusi de pe forum .
2.Posibil cauza psihosomatica ( soc, sperietura avuta ), inhibitie realising factor .
Veniti la innstitut cu analizele sau le facem acolo . Nu va puteti trata de o afectiune cronica aici pe forum .
Atentie :
Medicii care mai dau tratament la plesneala aici sunt esclusi de pe forum .
As veni daca as putea. Din pacate locuiesc in Germania, iar aici mi s.au prescris tot medicamente alopate si nu vreau sa le iau. Nu stiu ce sa fac. Poate cand ajung in Romania, dar timpul e atat de scurt! Nu gasesc despre ce institut este vorba si adresa. Scuzati-mi nestiinta! O zi buna!
Institut
https://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/
Puteti incerca o singura doza de Opium CH 200, adica doar 5 granule cand Luna Noua .
O consultatie homeopata poate dura si 2 doua ore ( stiti mai bine asta )
https://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/
Puteti incerca o singura doza de Opium CH 200, adica doar 5 granule cand Luna Noua .
O consultatie homeopata poate dura si 2 doua ore ( stiti mai bine asta )