Translate
Derniers sujets
Se poate trata balbismul cu homeopatie sau acupunctura?
2 participants
Page 1 sur 1
Se poate trata balbismul cu homeopatie sau acupunctura?
Buna seara!
Am 30 de ani si din copilarie ma chinuie o balbaiala minora-moderata. Mentionez ca sunt absolventa de facultate, am un job stabil, nu am probleme cu increderea in sine, deci problema nu cred ca este de natura psihologica, ci mai degraba una genetica, avand in vedere ca o matusa are aceeasi problema.
As vrea sa stiu daca homeopatia sau acupunctura poate rezolva aceasta problema. Mentionez doua aspecte, cred eu, foarte importante: acum ceva timp o doctorita mi-a prescris Nervine de la ProVita, zicea ea, pentru anxietate. Dupa a doua pastila balbaiala mi s-a agravat. Nu ma balbai rau, cum vedeti la televizor, repetand rau de tot mai multe silabe: eu simt efectiv ca nu pto sa vorbesc, se intampla sa repet prima silaba, dar ma opresc acolo.
E ca si cum ai avea un carcel la un picior si nu ti-l poti folosi, te chinuiesti sa scapi de acel carcel. La fel mi s-a intamplat sia cum 1 ani cand o doctorita homepat mi-a recomandat Arnica 200...la fel , a avut loc o inrautatire.
Daca exista ceva ce agraveaza, ar fi logic sa existe si un antidot, nu?
Va multumesc si va rog, daca puteti, sa ma ajutati!
Am 30 de ani si din copilarie ma chinuie o balbaiala minora-moderata. Mentionez ca sunt absolventa de facultate, am un job stabil, nu am probleme cu increderea in sine, deci problema nu cred ca este de natura psihologica, ci mai degraba una genetica, avand in vedere ca o matusa are aceeasi problema.
As vrea sa stiu daca homeopatia sau acupunctura poate rezolva aceasta problema. Mentionez doua aspecte, cred eu, foarte importante: acum ceva timp o doctorita mi-a prescris Nervine de la ProVita, zicea ea, pentru anxietate. Dupa a doua pastila balbaiala mi s-a agravat. Nu ma balbai rau, cum vedeti la televizor, repetand rau de tot mai multe silabe: eu simt efectiv ca nu pto sa vorbesc, se intampla sa repet prima silaba, dar ma opresc acolo.
E ca si cum ai avea un carcel la un picior si nu ti-l poti folosi, te chinuiesti sa scapi de acel carcel. La fel mi s-a intamplat sia cum 1 ani cand o doctorita homepat mi-a recomandat Arnica 200...la fel , a avut loc o inrautatire.
Daca exista ceva ce agraveaza, ar fi logic sa existe si un antidot, nu?
Va multumesc si va rog, daca puteti, sa ma ajutati!
alexandra1983- Numarul mesajelor : 2
Puncte : 38924
Data de inscriere : 02/04/2014
Re: Se poate trata balbismul cu homeopatie sau acupunctura?
Cel mai jenant pentru un medic este sa se laude ca poate trata orice boala si sa dea rateuri .
Nu va promit nimic .
Va faceti fisa conform :
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2262-institutul-national-pentru-medicina-complementara-si-alternativa-bucuresti
Apoi masuram potentialele electrice ale punctelor acupuncturale si dupa ce avem cat de cat o analiza a cazului incepem tratamentul .
Nu sunt mai bun ca alti medici, singura diferenta ar fi ca pot lucra simultan cu mai multe procedee terapeutice .
Arnica CH200 , pentru ce ?
Programare :
Marti ora 15,30 la institut .
Nu va promit nimic .
Va faceti fisa conform :
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2262-institutul-national-pentru-medicina-complementara-si-alternativa-bucuresti
Apoi masuram potentialele electrice ale punctelor acupuncturale si dupa ce avem cat de cat o analiza a cazului incepem tratamentul .
Nu sunt mai bun ca alti medici, singura diferenta ar fi ca pot lucra simultan cu mai multe procedee terapeutice .
Arnica CH200 , pentru ce ?
Programare :
Marti ora 15,30 la institut .
Re: Se poate trata balbismul cu homeopatie sau acupunctura?
Domnule doctor, va multumesc mult pentru raspuns. Arnica CH200 pentru balbism. Am citit si informatiile din acel link, le-am notat. Problema e ca nu pot veni marti, sunt din provincie si nu ma pot invoi de la serviciu asa din scurt. As vrea sa fac rost si de acele acte (adeverinta, trimitere), sa va anunt saptamana in care pot veni si apoi sa imi iau o zi libera la serviciu.
Pot reveni aici cu o intrebare cand va fi cazul?
Va multumesc inca o data!
Pot reveni aici cu o intrebare cand va fi cazul?
Va multumesc inca o data!
alexandra1983- Numarul mesajelor : 2
Puncte : 38924
Data de inscriere : 02/04/2014