Translate
Derniers sujets
Consultatii tratament acupunctura homeopatie reumatologie
Page 1 sur 1
23122014
Consultatii tratament acupunctura homeopatie reumatologie
Reguli obligatorii pentru pacienti
1. E-mailul il folosesc doar pentru programari .
Nu dau consultatii, tratamente prin e-mail .
Cei care insista sa ma deranjeze in timpul liber ii rog sa apeleze la alti medici .
2. Pacientul isi face programul in functie de cum este programat la consultatii, tratament, nu invers .
Sunt pacienti care solicita consultatii, tratamente in timpul meu liber, ore in afara programului, weekend sau in timpul concediului de odihna pentru motivele lor ca nu au alt timp sa vina sau ca atunci vin de la serviciu .
O pacienta ma anunta pe e-mail ca acum a venit fata ei din Anglia si urgent, urgent eu trebuia sa o consult .
I-am blocat e-mailul sa nu mai fiu deranjat in timpul liber .
Raspunsul meu pentru ei este unul singur ; NU MA INTERESEAZA CE PROGRAM ARE PACIENTUL .
3. Un procent important de pacienti se prezinta la consultatii fara a avea un diagnostic precizat sau incert .
Sper ca acestia sa intelega ca vin la medic, nu la popa sa se spovedeasca .
Nu stiu ce impresie au ei despre medicina naturista dar sigur e gresita .
Fara un diagnostic alopat precis, fara investigatii paraclinice medicina naturista este doar o stiinta a babelor .
La unii dintre ei le fac investigatii dar nu pot chiar la toti, timpul alocat consultatiilor, tratamentelor este limitat .
4. Unii dintre pacienti imi solicita infornmatii despre medicina complementara, detalii, etc .
Nu am timp sa predau lectii la cabinet pacientilor si nici nu vreau .
5. Rog pacientii sa nu mai critice pe alti colegi medici sau sa ma laude pe mine .
Nu rezolva nimic cu asta, pe toti ii consult la fel in limita timpului alocat serviciului meu .
Noi medicii ne respectam pacientii, avem compasiune pentru dansii, personal nu agreez barfele pacientilor .
1. E-mailul il folosesc doar pentru programari .
Nu dau consultatii, tratamente prin e-mail .
Cei care insista sa ma deranjeze in timpul liber ii rog sa apeleze la alti medici .
2. Pacientul isi face programul in functie de cum este programat la consultatii, tratament, nu invers .
Sunt pacienti care solicita consultatii, tratamente in timpul meu liber, ore in afara programului, weekend sau in timpul concediului de odihna pentru motivele lor ca nu au alt timp sa vina sau ca atunci vin de la serviciu .
O pacienta ma anunta pe e-mail ca acum a venit fata ei din Anglia si urgent, urgent eu trebuia sa o consult .
I-am blocat e-mailul sa nu mai fiu deranjat in timpul liber .
Raspunsul meu pentru ei este unul singur ; NU MA INTERESEAZA CE PROGRAM ARE PACIENTUL .
3. Un procent important de pacienti se prezinta la consultatii fara a avea un diagnostic precizat sau incert .
Sper ca acestia sa intelega ca vin la medic, nu la popa sa se spovedeasca .
Nu stiu ce impresie au ei despre medicina naturista dar sigur e gresita .
Fara un diagnostic alopat precis, fara investigatii paraclinice medicina naturista este doar o stiinta a babelor .
La unii dintre ei le fac investigatii dar nu pot chiar la toti, timpul alocat consultatiilor, tratamentelor este limitat .
4. Unii dintre pacienti imi solicita infornmatii despre medicina complementara, detalii, etc .
Nu am timp sa predau lectii la cabinet pacientilor si nici nu vreau .
5. Rog pacientii sa nu mai critice pe alti colegi medici sau sa ma laude pe mine .
Nu rezolva nimic cu asta, pe toti ii consult la fel in limita timpului alocat serviciului meu .
Noi medicii ne respectam pacientii, avem compasiune pentru dansii, personal nu agreez barfele pacientilor .
Consultatii tratament acupunctura homeopatie reumatologie :: Commentaires
Vreau sa vin la institut . Cand ma puteti primi ?
Pe 13 ianuarie ora 13 aveti liber ?Dr.Ioan a écrit:12 ianuarie ora 12
Am glumit . Iti urez sarbatori fericite tie si familiei tale .Cristina Velichi a écrit:Pe 13 ianuarie ora 13 aveti liber ?Dr.Ioan a écrit:12 ianuarie ora 12
Buna seara, domnule doctor Dumitrescu ! As dori, cand se poate, o programare la Institut sau la cabinetul dvs privat. Va multumesc mult.
Seara buna in continuare !
Seara buna in continuare !
Sunt in concediu pana in 25 octombrie .
Nu mai primesc decat bolnavi cu afectiuni reumatismale .
Nu mai primesc decat bolnavi cu afectiuni reumatismale .
Am un coleg cu zona zooster la spate. Il primiti ?
Are dureri cumplite noaptea .
Sunteti ultima lui speranta .
Va multumesc .
Are dureri cumplite noaptea .
Sunteti ultima lui speranta .
Va multumesc .
Vreau sa vin la dumneavoastra, imi trebuie iar bilet de trimitere ?
Sunt o fosta pacienta care va admira pentru profesionalismul dumneavoastra . Cu drag .
Sunt o fosta pacienta care va admira pentru profesionalismul dumneavoastra . Cu drag .
Am o durere mare de spate, cred ca este un lunbago . Sunteti la institut ?
Poate am noroc .
Poate am noroc .
Marta a écrit:Am o durere mare de spate, cred ca este un lunbago . Sunteti la institut ?
Poate am noroc .
Veniti azi ora 17 . Va faceti fisa .
Buna ziua, credeți ca putem avea succes in tratarea unei tendinite care nu a trecut in urma infiltrațiilor cu Diprophos?
Dacă da, cu ce acte trebuie sa m-a prezint la dumneavoastră si cum stați cu timpul. Va mulțumesc mult pentru răspuns!
Dacă da, cu ce acte trebuie sa m-a prezint la dumneavoastră si cum stați cu timpul. Va mulțumesc mult pentru răspuns!
Nu e important ce cred eu, important este cum reactioneaza pacientul la tratament .
Sunati la institut . Nu stiu cand revin in Romania, posbil dupa 4 mai .
Nu dau asigurari la nici un pacient .
Sunati la institut . Nu stiu cand revin in Romania, posbil dupa 4 mai .
Nu dau asigurari la nici un pacient .
Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa
Servicii de diagnostic clinic si computerizat, diagnostic MTEO (medicina traditionala, extrem orientala), psihodisgnostic, diagnolstic de puls, laserterapie, electroterapie, terapie prin acupunctura si noxa, irido-diagnostic, metode complementare de diagostic si tratament, fitoterapie, contract CASMB
Sediu: Bucuresti, Sos. Panduri nr. 22, sector 5
Orar: L-V, 7-21
Telefon: 021.319.34.30
Sediu: Bucuresti, Sos. Panduri nr. 22, sector 5
Orar: L-V, 7-21
Telefon: 021.319.34.30
Mulțumesc mult, am sa sun pentru o programare! Weekend plăcut si sănătate!
Cand pot sa vin la consult ?
Am concediu in iunie . Ma programati ?
Am concediu in iunie . Ma programati ?
Nu stiu ce program am in iunie, posibil sa vin eu la Paris .
Dr.Ioan a écrit:Nu stiu ce program am in iunie, posibil sa vin eu la Paris .
In luna mai va gasim la institut ?
Multumesc
Buna ziua dle doctor.
In urma analizelor, mi_au iesit factorii inflamatori f mari: fibrinogenul 600, vsh 30, aceleasi rezultate ani de azi. Fara nici o modificare. Restul analizelor sunt in val normale,verifcate la majoritatea specializarilor ( endocrinologie, reumatologie, infectioase,,stomatologie). Acupunctura ma poate ajuta in achilibrarea organismului si reducere aceator factori? Multumesc
In urma analizelor, mi_au iesit factorii inflamatori f mari: fibrinogenul 600, vsh 30, aceleasi rezultate ani de azi. Fara nici o modificare. Restul analizelor sunt in val normale,verifcate la majoritatea specializarilor ( endocrinologie, reumatologie, infectioase,,stomatologie). Acupunctura ma poate ajuta in achilibrarea organismului si reducere aceator factori? Multumesc
1. Aveti febra, pete rosii pe piele, proteina C reactiva prezenta ?
2. La acest sindrom inflamator caut sa stabilesc stadiul bolii inflamatorii . Frecvent se transforma din boala inflamatorie simpla in boala autoimuna .
3. La asemenea cazuri asociez acupunctura cu homeopatia .
2. La acest sindrom inflamator caut sa stabilesc stadiul bolii inflamatorii . Frecvent se transforma din boala inflamatorie simpla in boala autoimuna .
3. La asemenea cazuri asociez acupunctura cu homeopatia .
Pe corp nu am nimic, proteina c este marita, peste limita dar nu cu mult, iar facturii sunt la ac valori de peste 3 ani. Precizez ca am facut si teste orl, mama are tiroida autoimuna, dar eu sunt verificata anual si testele sunt in parametrii. Factorul reumatologic este si el normal. Am facut teste pt bolile autoimune, deocamdata nimic...sunt disperata
Vorbe multe nu au rostul . Veniti la institut ( str Panduri nr.22, langa spital Panduri ) miercuri ora 13 cu trimitere catre acupunctura si adeverinta serviciu . Va faceti fisa 150 Ron si 30 Ron masuratori puncte acupunctura .
Putem veni saptamana viitoare la dumneavoastra sau sunteti in concediu ?