Translate
Derniers sujets
Neuropatie diabetica
Page 1 sur 1
02042015
Neuropatie diabetica
Am facut un consult la medicul neurolog pentru ca imi amorteau degetele de la picioare . In urma analizelor facute mi-a gasit o glicemie de 326 . Acum iau tratament pentru diabet cu regim alimentar . Diagnosticul a fost de neuropatie diabetica .
Glicemia a scazut mult, acum este 120 , 140 dar picioarele sunt tot amortite .
Se poate trata homeopatic ?
Multumesc .
Glicemia a scazut mult, acum este 120 , 140 dar picioarele sunt tot amortite .
Se poate trata homeopatic ?
Multumesc .
Patrascu T Dumitru- Numarul mesajelor : 21
Varsta : 53
Localizare : Bistrita
Puncte : 45821
Data de inscriere : 23/04/2012
Neuropatie diabetica :: Commentaires
Neuropatia diabetica nu este o etnitate separata de diabetul zaharat . Am cazuri in obsevatie si tratament care merg foarte greu .
Ce sa iti spun, alta solutie nu exista decat acupunctura si homeopatia sau fitoterapia .
Ce sa iti spun, alta solutie nu exista decat acupunctura si homeopatia sau fitoterapia .
Dr.Ioan a écrit:Neuropatia diabetica nu este o etnitate separata de diabetul zaharat . Am cazuri in obsevatie si tratament care merg foarte greu .
Ati avut rezultate in diabet ?
Specializarea mea este recuperare boli reumatismale nu diabet . Tratamentul diabetului este in sarcina diabetologului .
Nu mai primesc decat cazuri cu boli reumatismale .
Nu mai primesc decat cazuri cu boli reumatismale .
As dori sa va consult si eu pentru o neuropatie diabetica . Cand pot venii la dumneavoastra ?
Dr.Ioan a écrit:Saptamana viitoare . Luni ora 12
Ziceati ca nu tratati diabetul zaharat !
Un medic are datoria sa isi ajute pacientii din empatie profesionala .
Nu cred ca dumneavoastra nu aveti empatie . Toti pacientii va lauda . Sper sa nu va suparati pe mine . Nu va mai deranjez cu e mailul . Vreau doar o programare pentru tata .
Multumesc .
Nu sunt singurul medic in Romania . Medicii cu specialitate diabetologie stiu mai mult ca mine deci este competenta lor sa rezolve cazurile de diabet zaharat . Este in interesul pacientilor sa mearga la medicii cei mai bine pregatiti in specialitatea corespunzatoare . Un mecanic de masina nu poate fi si electrician si vopsitor si tinichigiu in acelasi timp .
Incerc sa il ajut, nu promit . Marti ora 17 la institut cu talon pensie sau adeverinta plus trimitere catre acupunctura .
Incerc sa il ajut, nu promit . Marti ora 17 la institut cu talon pensie sau adeverinta plus trimitere catre acupunctura .
Sunt metode diferite . Dumneavoastra tratati cauza bolii . Nimeni nu va cere imposibilul dar macar putem incerca si altceva decat medicamente ce dau efecte secundare . Eu sunt foarte multumit de rezultate . As vrea sa vin doar la control cand ma programati .
Pot veni si in luna iunie sau iulie daca nu aveti timp .
Pot veni si in luna iunie sau iulie daca nu aveti timp .