Translate
Derniers sujets
Sucurile de fructe contin substante otravitoare
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie alimentara
Page 1 sur 1
Teodorescu Cornel- Numarul mesajelor : 164
Puncte : 54435
Data de inscriere : 04/01/2010
Sucurile de fructe contin substante otravitoare :: Commentaires
si care sunt brandurile care folosesc aceasta substanta?? ...
CK a écrit:si cu alea la cutie cum ramane?
Vorbe .
Toti pun conservanti .
scari a écrit:apa si fructe. nu trebuie sucuri. eu nu mai beau de ani de zile...
Si nu esti anemic ?
Beau suc de struguri si mancau fripturi .
Daca bei apa si mananci numai fructe devii leguma .
Geta a écrit:Beau suc de struguri si mancau fripturi .
Geta eu sunt de obicei calma, dar prin attitudinea ta ai reusit sa ma enervezi .
Te bagi in vorba neintrebata, dai sfaturi si vrei sa ne impui dogmele tale . Nu crezi ca ar fi cazul sa te rezumi doar la intrebari ?
Daca nu incetezi cu maniera asta voi cere si eu sa te baneze .
Doamna doctor Cristina imi dati voie sa ii raspund domnului Scari ?
Domnule Scari eu cand mananc fructe sunt lesinata, iar sotului meu daca nu ii dau friptane si vin nu mai e bun de nimic .
As spune mai multe dar rsic iar o concediere .
As spune mai multe dar rsic iar o concediere .
scari a écrit:uite ca tu bei suc si esti leguma.. eu beau apa. insa vinul nu e suc.
te-ai hranit vreodata numai cu apa si fructe sa vezi daca teoria ta e adevarat ?
Apa si fructe ?
Si aportul de proteine de unde il aduceti ?
Asta vroiam sa zic si eu, fara proteine te dezintegrezi, iti cade parul, faci osteoporoza, cancer si alte boli .
Multumesc doamna de completare .
Geta a écrit:Asta vroiam sa zic si eu, fara proteine te dezintegrezi, iti cade parul, faci osteoporoza, cancer si alte boli .
...........................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Geta a écrit:Asta vroiam sa zic si eu, fara proteine te dezintegrezi, iti cade parul, faci osteoporoza, cancer si alte boli .
...........................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta ce e, Morse limbaj ?
Daca imi permiteti sa ma bag si eu in seama: sucul din comert, pe langa n-spe aditivi alimentari mai mult sau mai putin periculosi, contine si o cantitate extrem de periculoasa de zahar. Pentru a metaboliza zaharul, organismul are nevoie de apa (deci nu-ti va trece setea cand bei suc) si calciu (am auzit cumva osteoporoza pe aici?). Si bineinteles, de insulina, ceea ce duce la un ciclu vicios, zaharul din suc face ca pancreasul sa secrete multa insulina, dupa ce zaharul este fixat in celulele hepatice excesul de insulina va duce la hipoglicemie care iti creaza starea de foame, te duci atunci la primul fast-food, manci ceva care in mod obligatoriu contine si un pumn de sare (vezi si articolul despre sarea de masa!), care iti sporeste setea si atunci bei din nou suc. Si ciclul se repeta. Asa te paste obezitatea, diabetul zaharat, bolile de inima, cancerul s.a.m.d.
Pentru cei care se intreaba cum sa-si potoleasca setea: ceaiuri, compoturi facute acasa, supe, fructe si legume proaspete.
Si referitor la proteine, ca cineva a pomenit de ele: legumele pastaioase, lactatele, ciupercile, algele contin si ele proteine, in proportie semnificativa, deci nu este necesar sa mananci carne in fiecare zi. Problema slabiciunii resimtite atunci cand nu mananci carne tine mai mult de obisnuinta decat de valoare nutritiva.
Pentru cei care se intreaba cum sa-si potoleasca setea: ceaiuri, compoturi facute acasa, supe, fructe si legume proaspete.
Si referitor la proteine, ca cineva a pomenit de ele: legumele pastaioase, lactatele, ciupercile, algele contin si ele proteine, in proportie semnificativa, deci nu este necesar sa mananci carne in fiecare zi. Problema slabiciunii resimtite atunci cand nu mananci carne tine mai mult de obisnuinta decat de valoare nutritiva.