Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Bifosfonatii au efect benefic la femeile ce au cancer de san

Aller en bas

08032010

Message 

Bifosfonatii au efect benefic la femeile ce au cancer de san Empty Bifosfonatii au efect benefic la femeile ce au cancer de san
Sursa : British Journal of Cancer.

Studiul a constatat că femeile care au utilizat droguri bifosfonat, cum ar fi Fosamax, Boniva şi Zomita, pentru mai mult de doi ani au avut o reducere de aproape 40 la sută în risc, comparativ cu cei care nu au, potrivit pentru a conduce autorului Polly Newcomb, Ph.D. , MPH, şef al Programului de prevenire a cancerului la Fred Hutchinson Cancer Research Center.

"Acest studiu mari oferă noi dovezi că utilizarea de bifosfonaţi este asociată cu un potenţial important în reducerea riscului de cancer mamar", a spus Newcomb.

Efectul de protecţie a fost observat numai în rândul femeilor care nu au fost obezi. "Femeile obeze pot avea niveluri crescute de estrogeni, hormoni care stau la baza astfel încât ar putea influenţa capacitatea de bifosfonaţi pentru a reduce riscul cancerului mamar", a spus Newcomb.

Modul în care aceste medicamente ar putea preveni cancerul de sân nu este cunoscut, dar mai multe observaţii de cercetare pot fi relevante. "Aceste medicamente pot afecta funcţia de celule şi de a fi important în creşterea celulară şi moartea - în mod special moartea a tumorilor sau chiar premaligne boala", a spus Newcomb.
Cercetatorii au descoperit că unele tipuri de bifosfonaţi direct provoca apoptoza tumorii (sinucidere celulare), inhibă angiogeneza şi de a previne tumora-aderenţă de celule (capacitatea de a celulelor canceroase se leagă de una de alta ).

Studiul a implicat aproape 6000 de femei Wisconsin, în vârstă de 20 - 69. Jumătate au fost diagnosticaţi cu cancer de sân invazive şi, pentru comparaţie, jumătate nu a avut-o. Femeile au fost intervievaţi cu privire la sanatatea oaselor lor - istoria lor de fracturi, dacă acestea ar fost diagnosticate cu osteoporoză şi istoria lor de utilizare bifosfonat.

Studiul a fost realizat de Institutul National de Cancer în colaborare cu cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin Carbone Comprehensive Cancer Center.
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2152
Puncte : 49652
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum