Translate
Derniers sujets
intrebare
Page 1 sur 1
19032010
intrebare
Mă numesc B.I. şi am 15 ani şi aş dori să va pun câteva intrebari.
De mica am probleme cu faptul că nu pot suporta întunericul, locurile închise şi strâmte precum liftul. Atunci când am emoţii mari îmi transpiră palmele abundent, iar după programul de şcoală mă simt obosită. În timpul verii, când este foarte cald am ameţeli şi încep să transpir şi mă înroşesc la faţă. Am obiceiul să-mi rod unghiile, chiar şi în momentele când nu sunt stresată.
Datele mele antropomotrice sunt:
Înălţime: 157 Greutate: 35,5
Culoarea părului: castaniu Iris: căprui Faţa: ovală
Confort termic: friguroasă
Somn: agitat, somnolenţă diurnă: crescută
Miros: normal
Gust: normal
Văz: normal
Auz: normal
Apetit: scăzut
Sete: redusă
Preferinţe alimentare:mâncăruri uşoare, alimentele dulci, acre.
Transpiraţii: reduse, abundente în palme
Trtanzit intestinal: normal
Ciclu menstrual: 5-6 zile, flux mediu, culoare închisă, cu dureri de burtă şi tulburări de somn.
Vă mulţumesc foarte mult!
B.I.
De mica am probleme cu faptul că nu pot suporta întunericul, locurile închise şi strâmte precum liftul. Atunci când am emoţii mari îmi transpiră palmele abundent, iar după programul de şcoală mă simt obosită. În timpul verii, când este foarte cald am ameţeli şi încep să transpir şi mă înroşesc la faţă. Am obiceiul să-mi rod unghiile, chiar şi în momentele când nu sunt stresată.
Datele mele antropomotrice sunt:
Înălţime: 157 Greutate: 35,5
Culoarea părului: castaniu Iris: căprui Faţa: ovală
Confort termic: friguroasă
Somn: agitat, somnolenţă diurnă: crescută
Miros: normal
Gust: normal
Văz: normal
Auz: normal
Apetit: scăzut
Sete: redusă
Preferinţe alimentare:mâncăruri uşoare, alimentele dulci, acre.
Transpiraţii: reduse, abundente în palme
Trtanzit intestinal: normal
Ciclu menstrual: 5-6 zile, flux mediu, culoare închisă, cu dureri de burtă şi tulburări de somn.
Vă mulţumesc foarte mult!
B.I.
lunda35- Numarul mesajelor : 1
Puncte : 53453
Data de inscriere : 19/03/2010
intrebare :: Commentaires
la repertorizare mi-a iesit Sepia ,dar inainte de a o face eram tentata sa recomand Calc. phos.
Te-as ruga sa mi te adresezi mai politicos, nu este elegant sa ne vorbim astfel, chiar daca sunt o colega ce bajbaie inca printre remedii; Calc. phos. am considerat-o ptr oboseala scolara.
scari a écrit:@Mioara. Nu vad nimic nepoliticos in cele scrise mai sus, insa daca esti atat de sensibila o sa-ti vorbesc altfel.
Cereti scuze pentru obraznicie !
scari a écrit:Mai Vstgx, nu te mai baga tu unde nu-ti fierbe oala.
Te-am fotografiat instantaneu
Nu cred, ai jignit o doamna sau o domnisoara .
Daca doua doamne iti reproseaza asta, sigur ai o problema ...cu femeile.
Cu femeile trebuie sa te porti ca si cu o floare .
Daca doua doamne iti reproseaza asta, sigur ai o problema ...cu femeile.
Cu femeile trebuie sa te porti ca si cu o floare .
Tu ai jignit o doamna, eu doar i-am luat apararea ca un gentilom, daca stii ce e aia ?
Nu cred .
Nu cred .
draga Someone, eu acum fac cursurile de homeopatie, nici macar nu le-am terminat,dar ptr. ca ma pasioneaza f. tare am vrut sa intru si pe acest forum; nu m-am considerat jignita, sunt doar indignata ca niste oameni care nu se cunosc isi vorbesc mult prea familiar cu expresii de genul "te doare gura", total nepotrivit intr-un astfel de context; nu m-am suparat ca mi s-a spus ca ma grabesc, poate asa este, dar am exprimat o idee ;poate sunt mai sensibila -oare ce remediu mi-ar trebui ?
mioara a écrit:draga Someone, eu acum fac cursurile de homeopatie, nici macar nu le-am terminat,dar ptr. ca ma pasioneaza f. tare am vrut sa intru si pe acest forum; nu m-am considerat jignita, sunt doar indignata ca niste oameni care nu se cunosc isi vorbesc mult prea familiar cu expresii de genul "te doare gura", total nepotrivit intr-un astfel de context; nu m-am suparat ca mi s-a spus ca ma grabesc, poate asa este, dar am exprimat o idee ;poate sunt mai sensibila -oare ce remediu mi-ar trebui ?
Si Igantia este un tip sensibil .
CH 30 ?
mioara a écrit:n-ar fi oare Staphysagria? la cat de indignata sunt poate chiar 2oo repetat;
Mioara tipul Staphysagria tine in el nemultumirile si nu se exprima, motiv pentru care somatizeaza simpaticoton, via centrul limbic-hipofiza-ovare .
La Ignatia mecanismul e invers .
S-a studiat acest mecanism neuro-endocrin la noi .
Korsakov a écrit:mioara a écrit:n-ar fi oare Staphysagria? la cat de indignata sunt poate chiar 2oo repetat;
Mioara tipul Staphysagria tine in el nemultumirile si nu se exprima, motiv pentru care somatizeaza simpaticoton, via centrul limbic-hipofiza-ovare .
La Ignatia mecanismul e invers .
S-a studiat acest mecanism neuro-endocrin la noi .
Cum ati studiat ?
nu stiu cand si cu cine ati facut cursurile, dar mie nu-mi place ce se face acum; se recita mult din MM, fara sa se insiste tocmai pe ce conteaza mai tare, adica pe cauzalitate; totusi Staph. chiar nu-si varsa amarul deloc? daca de ex. am o disputa la serviciu ma framanta mult evenimentul fara sa ma revolt acolo dar acasa spun tot si ma descarc.
mioara a écrit:nu stiu cand si cu cine ati facut cursurile, dar mie nu-mi place ce se face acum; se recita mult din MM, fara sa se insiste tocmai pe ce conteaza mai tare, adica pe cauzalitate; totusi Staph. chiar nu-si varsa amarul deloc? daca de ex. am o disputa la serviciu ma framanta mult evenimentul fara sa ma revolt acolo dar acasa spun tot si ma descarc.
Cursurile au valoare orientativa .
Cauzalitate ?
Si de ce nu ne spui cauzele, de unde sa stim noi cauzele tale ?
Sigur pe forum nu poti pune un diagnostic .
De multe ori ceea ce credeam ca este Arsenic, era de fapt Silica
Au multe lucruri in comun .
Cred ca stii la ce ma refer, poti daca vrei sa o iei si personal pe acesta .
Nu mai am dublii in ceea priveste .
Esti Silica in sico-tuberculinism .
Stiu ca nu vei recunoaste
De multe ori ceea ce credeam ca este Arsenic, era de fapt Silica
Au multe lucruri in comun .
Cred ca stii la ce ma refer, poti daca vrei sa o iei si personal pe acesta .
Nu mai am dublii in ceea priveste .
Esti Silica in sico-tuberculinism .
Stiu ca nu vei recunoaste