Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

INOVAREA APARATULUI DE OZONOTERAPIE PRIN INTERMEDIUL CERCETARII-DEZVOLTARII INTERDISCIPLINARE - OFERTA DE COLABORARE PE BAZA DE CONTRACT

Aller en bas

23032010

Message 

INOVAREA APARATULUI DE OZONOTERAPIE PRIN INTERMEDIUL CERCETARII-DEZVOLTARII INTERDISCIPLINARE - OFERTA DE COLABORARE PE BAZA DE CONTRACT Empty INOVAREA APARATULUI DE OZONOTERAPIE PRIN INTERMEDIUL CERCETARII-DEZVOLTARII INTERDISCIPLINARE - OFERTA DE COLABORARE PE BAZA DE CONTRACT
Acest proiect de cercetare este necesar pentru standardizarea biologica a aparatelor de ozonoterapie utilizate in scop medical .
In acest scop o echipa de medici si fizicieni au elaborat un proiect de cercetare fundamentala ce a participat si a fost admis ca viabil la COMPETITIA SEPTEMBRIE 2008
Vezi poz. 68 a listei .
Lista proiectelor admise pentru finantare septembrie 2008 Admisi sept 2008.doc
Link ANCS :

http://www*mct.ro/index.php?action=view&idcat=381

Intrucat conditiile financiare nu au permis accesarea fondurilor de cercetare ( nu a existat suma de 300.000 Euro pentru cofinantare ), acest proiect a ramas in stadiul de stand by .
Am intrerupt colaborarea cu Firma S.C.Pancuantic din motive personale, urmand a cauta alta firma cu care sa ne realizam proiectul pe oricare alt prototip de aparat de ozonoterapie .
Au existat tentative de reluare a proiectului cu alti parteneri, dar interesul acestora a fost doar obtinerea de informatii despre algoritmul de realizare a proiectului, adica furtul de idei prin metoda discutiilor cu intrebari repetitive .
Echipa proiectului intelege si accepta colaborarea doar in conditiile unui contract ferm, care sa includa atat contravaloarea initiala a proiectului in forma acceptata de ANCS, cat si salarii rezonabile pentru membrii echipei .
Precizez ca nu mai furnizam informatii despre aceasta din motive de securitate a dreptului autorilor al echipei medicale de la INMCAB .
Vom lua in calcul si accepta doar ofertele corecte .
Garantia seriozitatii echipei si a valorii proiectului este data de acceptarea de catre ANCS in COMPETITIA - SEPTEMBRIE 2008
Vezi poz. 68 a listei .
Lista proiectelor admise pentru finantare septembrie 2008 Admisi sept 2008.doc

Link ANCS :
http://www*mct.ro/index.php?action=view&idcat=381

Agentia pentru Protectia Mediului si de Food and Drug Administration din America
The Environmental Protection Agency not only has put their own regulations on exposure to ozone but has also made it a point to educate the public on ozone's harmful effects. The information that the EPA has gathered on the side effects of exposure to ozone is important for the public to understand, especially if they are considering the purchase of ozone air purifiers. The EPA presents the truth about ozone and its effects to the public with many sources.
Please do not buy one of these ozone air purifiers or use one around people if you already have one. Ozone is needed in the atmosphere but is dangerous around you and your loved ones.
Traducere :
Agentia pentru Protectia Mediului nu numai ca impus propriile regulamente privind expunerea la ozon, dar a considerat ca este necesar a educa publicul cu privire la efectele nocive ale ozonului. Informaþiile cã APE a adunat cu privire la efectele secundare ale expunerii la ozon este important pentru ca publicul sa inteleagã, mai ales dacã acestea sunt, având în vedere achizitionarea de purificatoare de aer de ozon. APE prezintã adevãrul despre ozon ºi a efectelor sale cãtre public, cu mai multe surse. Vã rugãm sã nu cumpara una din aceste purificatoare de aer ozon sau de a folosi o în jurul oamenilor, dacã aveþi deja unul. Ozonul este necesar în atmosferã, dar este periculos a se folosii în jurul vostru si a celor dragi.
http://www*airpurifiers.com/technology/ozone.htm
Acest avertisment serios este dat de Agentia pentru Protectia Mediului si de Food and Drug Administration din America .
Comentariile sunt de prisos si din acest motiv am propus standardizarea biologica a aparatelor de ozonoterapie pentru a nu afecta starea de sanatate a pacientilor, conform principiilor eticii medicale .
Ozonul medicament sau otrava ?
Adevarul despre Ozonoterapie
Ozonul este o molecula de oxigen instabila ( O 3 ) si de aceea are efecte de oxidare
Multe firme tip MLM, vand acesemea aparate ce produc ozon, sustinand ca acesta nu ar avea efecte secundare si ca ar vindeca toate bolile .
Acest lucru nu este adevarat si ozonul produce la nivelul mucoaselor fenomene de iritatie, inflamatie, ceea ce poate duce la agravarea un afectiuni preexistente, cum ar fi astmul bronsic, sinuzite, conjunctivite, cefalee, dificultate in respiratie .
In articol este citat cazul unui manager de marketing, care a amplasat asemenea dispozitive de ozonoterapie in birouri si dupa 4 saptamani salariatii au acuzat dureri de cap si sinusuri .
Ozonul inhalat poate reactiona cu anumiti compusi organici, modificandu-le structura, in special asupra mucoaselor, unde produce fenomene de iritatie, ce dau simptome de tipul : tuse, respiratie dificila, dureri de gat si torace, dispnee, chiar si la cantitati mici …
http://www*airpurifiers.com/technology/ozone.htm

Table 1. Ozone Heath Effects and Standards
Potential risk of experiencing: Decreases in lung function, Aggravation of asthma,
Throat irritation and cough, Chest pain and shortness of breath, Inflammation of lung tissue, Higher susceptibility to respiratory infection
Conclusions
Whether in its pure form or mixed with other chemicals, ozone can be harmful to health.
When inhaled, ozone can damage the lungs. Relatively low amounts of ozone can cause chest pain, coughing, shortness of breath and, throat irritation. It may also worsen chronic respiratory diseases such as asthma as well as compromise the ability of the body to fight respiratory infections.
Some studies show that ozone concentrations produced by ozone generators can exceed health standards even when one follows manufacturer’s instructions.
Many factors affect ozone concentrations including the amount of ozone produced by the machine(s), the size of the indoor space, the amount of material in the room with which ozone reacts, the outdoor ozone concentration, and the amount of ventilation. These factors make it difficult to control the ozone concentration in all circumstances.
Available scientific evidence shows that, at concentrations that do not exceed public health standards, ozone is generally ineffective in controlling indoor air pollution.
The concentration of ozone would have to greatly exceed health standards to be effective in removing most indoor air contaminants. In the process of reacting with chemicals indoors, ozone can produce other chemicals that themselves can be irritating and corrosive.
http://www*epa.gov/iaq/pubs/ozonegen.html
Poluarea cu ozon poate ucide
-- Copiii si persoanele in varsta sunt cei mai expusi riscului
Un raport al Consiliului National pentru Cercetare, citat de Reuters, arata ca a respira la un anumit nivel al stratului de ozon poate provoca decese premature. Cercetatorii au analizat studii realizate in mai multe orase din Statele Unite, Canada si Europa si au observat legatura directa dintre decese si variatiile nivelurilor de ozon. Efectul mortal al ozonului este clar, a afirmat Talbott. In aceste conditii, EPA a inasprit standardele de ozon in martie, insa expertii spun ca aceastea sunt prea indulgente. Noul standard este de 75 parti pe milion (ppm) in SUA, fata de standardul anterior de 80 ppm
http://www*ziua.net/news.php?data=2008-04-23&id=5998
Lista proiectelor aprobate ANCS in 2008 :
http://www.freewebs.com/ceahlaul/ofertacolaborareozon.htm
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2152
Puncte : 49402
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum