Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Acelasi raspuns pentru toti pacientii EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Acelasi raspuns pentru toti pacientii

04052010

Acelasi raspuns pentru toti pacientii Empty Acelasi raspuns pentru toti pacientii

Va rog mult sa renuntati la protocol, laude si alte fleacuri de acest gen . Primesc e-mailuri care ma enerveaza / streseaza prin continut . Imi fac meseria cu placere si sunt fericit sa am rezultate in bolile cronice, nu sunt nici mai bun, nici mai prost ca alti, sunt un simplu medic ce munceste la fel ca alti .
Poate mai insistent in munca mea, atat doar . Nu ma intereseaza laudele, ci rezultatele .

Raspuns general pentru pacienti ( la un e-mail primit acum - raspuns valabil si pentru ceilalti pacienti ) .

Nu va promit nimic, ci doar sprijinul pentru fetita D-vs .
Saptamana viitoare la Institutul national de medicina complementara si alternativa Bucuresti, str Panduri 22, etajul 1, cab.2
Langa spitalul Panduri
Luni ora 12-13

1. Aveti nevoie sa ii faceti fisa la fisier : 55 RON + adeverinta de elev
2. Masuratori de potentiale electrice la fizician Ioan Mamulas
3. In cazurile de boli grave tratamentul e mai complex : acupunctura, homeopatie, fitoterapie, dietoterapie
4. La copilul D-vs, voi solicita sa ii faca si masaj de relaxare, preospunctura .
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 60738
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Acelasi raspuns pentru toti pacientii :: Commentaires

Roxana

Message Jeu Déc 23, 2010 10:30 am par Roxana

Uneori,medicul ,ajutat de Dumnezeu,inseamna pentru pacient viata si speranta.Unii pacienti SIMT cu adevarat nevoia sa-si exprime multumirea ,fara a face din acest lucru un protocol.Sunt un pacient care NU POATE sa nu se exprime multumind si care se roaga pentru toti cei care l-au ajutat in situatii grele....E o vina?Nu toti suntem la fel...
Va doresc tuturor UN CRACIUN BINECUVANTAT !Tot binele pe care-l faceti sa se intoarca la dvs!

Revenir en haut Aller en bas