Translate
Derniers sujets
Sezatoare homeopatica
Page 1 sur 2
Page 1 sur 2 • 1, 2
13072010
Sezatoare homeopatica
12 iulie - a fost prima seara reusita de discutii pe acest forum, un brain storming .
Observatii :
In orice grup de discutii trebuie aplicate anumite reguli de comportament .
Regulile sunt mentinute de o persoana cu rol in administrarea forumului, metoda penalizari este excelenta
Acest grup este heterogen, cultura, personalitati, dar dupa perioada de acomodare incepe sa se coaguleze
Despre micul grup al forumului
. - vstgx trebuie sa invete sa nu mai fie rautacios, iar Stefan avea datoria sa nu ii treaca cu vederea ironiile si excesele
- scari a facut progrese reale la capitolul comunicare aducandu-si un aport consistent la discutii . Ma gandeam pentru el la o Thuya dilutie inalta 10 Mille
- Dr Tanase, e numai gura de el, nu e vorba de cunostintele in homeopatie ci de faptul ca ii place sa se dea mare, asta tradand anumite refulari prezente de altfel si la vsgx . Nu il cunosc, dar un Sulfur CH 200 i-as da ( fanfaron )
- Dr Cristina, la fel ca si scari incepe sa se dea pe " brazda " si sa comunice . Eu cred ca o doza de Platina CH 200 nu i-ar strica
- Dr Ionescu este clar un introverit, jignit usor cu amprenta de Staphysagria, deci Natrium mur 10 Mille
- Mioara da imaginea unei Pulsatille, dar incarcatura ei diatezica blocheaza actiunea remediului de constitutie .
Probabil va lua Syc Co CH 30
- Geta clar reprezinta un tip de personalitate abuziva, cu tendinta de a acapara grupul . Eu ma gandeam la Lycopodium, dar nici Nux v, nu e o solutie rea . Singura solutie in cazul ei e banarea rapida pana nu destabilizeaza forumul .
- Stefan e asemeni unui robot . L-as intreba daca ii plac animalele si daca nu, solutia ar fi Anacardium dil Mille
- Dr Ioan e mai greu sa il "prinzi" . Eu il vad ca un Mercurius iodatus rubrum . Nu sunt sigur .
In rest, forumul e o experienta de viata excelenta si relaxanta, schimburile de idei fiind de folos atat medicilor cat si pacientilor care firesc isi cauta solutia miraculoasa sa ii vindece .
Nu exista miracole decat la Dumnezeu si un medic nu are voie sa fie superficial ca Tanase . Fara investigati, anamneza, repertorizare, verificare a evolutiei cazului sub medicatia homeopata, riscul de a gresii e foarte mare
E vorba de responsabilitatatea medicului si viata pacientului . Cu asta nu e de joaca Tanase !
Despre mine ?
Va las pe voi sa apreciati .
Observatii :
Regulile sunt mentinute de o persoana cu rol in administrarea forumului, metoda penalizari este excelenta
Acest grup este heterogen, cultura, personalitati, dar dupa perioada de acomodare incepe sa se coaguleze
. - vstgx trebuie sa invete sa nu mai fie rautacios, iar Stefan avea datoria sa nu ii treaca cu vederea ironiile si excesele
- scari a facut progrese reale la capitolul comunicare aducandu-si un aport consistent la discutii . Ma gandeam pentru el la o Thuya dilutie inalta 10 Mille
- Dr Tanase, e numai gura de el, nu e vorba de cunostintele in homeopatie ci de faptul ca ii place sa se dea mare, asta tradand anumite refulari prezente de altfel si la vsgx . Nu il cunosc, dar un Sulfur CH 200 i-as da ( fanfaron )
- Dr Cristina, la fel ca si scari incepe sa se dea pe " brazda " si sa comunice . Eu cred ca o doza de Platina CH 200 nu i-ar strica
- Dr Ionescu este clar un introverit, jignit usor cu amprenta de Staphysagria, deci Natrium mur 10 Mille
- Mioara da imaginea unei Pulsatille, dar incarcatura ei diatezica blocheaza actiunea remediului de constitutie .
- Geta clar reprezinta un tip de personalitate abuziva, cu tendinta de a acapara grupul . Eu ma gandeam la Lycopodium, dar nici Nux v, nu e o solutie rea . Singura solutie in cazul ei e banarea rapida pana nu destabilizeaza forumul .
- Stefan e asemeni unui robot . L-as intreba daca ii plac animalele si daca nu, solutia ar fi Anacardium dil Mille
- Dr Ioan e mai greu sa il "prinzi" . Eu il vad ca un Mercurius iodatus rubrum . Nu sunt sigur .
In rest, forumul e o experienta de viata excelenta si relaxanta, schimburile de idei fiind de folos atat medicilor cat si pacientilor care firesc isi cauta solutia miraculoasa sa ii vindece .
Nu exista miracole decat la Dumnezeu si un medic nu are voie sa fie superficial ca Tanase . Fara investigati, anamneza, repertorizare, verificare a evolutiei cazului sub medicatia homeopata, riscul de a gresii e foarte mare
E vorba de responsabilitatatea medicului si viata pacientului . Cu asta nu e de joaca Tanase !
Despre mine ?
Teodorescu Cornel- Numarul mesajelor : 164
Puncte : 54435
Data de inscriere : 04/01/2010
Sezatoare homeopatica :: Commentaires
dr Teodor Axinte a écrit:Nu ai uitat pe nimeni ?
Scuze .
dr Teodor este tipul omului cuminte, probabil un Natrium muriaticum echilibrat, nu se baga in vorba neintrebat si nu vrea sa deranjeze pe nimeni . Gresesc ?
Dr Cornel a écrit:dr Teodor Axinte a écrit:Nu
Comportamentul bolnavului e esenta remediului
Stiam, dar fara sa stii materia medica bine, nu poti face aprecieri exhaustive
Asa e .
Si eu caut scurtaturi ca si Tanase, dar fara verificare prin repertorizare e periculos, facem supresie
Si eu caut scurtaturi ca si Tanase, dar fara verificare prin repertorizare e periculos, facem supresie
dr Teodor Axinte a écrit:Si crezi ca daca ia Sulphur Mille nu mai este fanfaron ?
Nu stiu daca il va schimba remediul, dar cititnd opinia mea despre el, sper sa se tempereze
Sper
Mi-a placut cum ai radiografiat forumul, nu cunosc prea bine Anacardium
Si eu sunt tipicar !
Si eu sunt tipicar !
dr Teodor Axinte a écrit:Mi-a placut cum ai radiografiat forumul, nu cunosc prea bine Anacardium
Si eu sunt tipicar !
Si Natrium mur nu are tendinte sicotice ?
Dr Cornel a écrit:dr Teodor Axinte a écrit:Mi-a placut cum ai radiografiat forumul, nu cunosc prea bine Anacardium
Si eu sunt tipicar !
Si Natrium mur nu are tendinte sicotice ?
Asa e, dar
Stiam ca la Anacardium diateza predominanta e lueza
dr Teodor Axinte a écrit:Se poate .
Plec ca am unele treburi urgente . Multumesc de raspuns .
Cu placere si sa nu mai chiulesti de pe forum .
Si ce daca nu iti plac animalele inseamna ca esti bolnav ?
Eu sunt perfect sanatos .
Eu sunt perfect sanatos .
Cornele de ce nu recunosti ca doctorul Tanase e cel mai bun ?
Ce remediu se da in invidie ?
Ce remediu se da in invidie ?
Astept parerea maestrului Tanase .mioara a écrit:STAPHYSAGRIA
Si parerea ta conteza .
Dr Cornel a écrit:12 iulie - a fost prima seara reusita de discutii pe acest forum, un brain storming .
Observatii :
Despre mine ?
Ce inseamna la D-vs sa ma dau pe brazda ?
Atentie la limbaj domnule doctor !
Si pe mine m-ati omis de la poza de grup .
Intereante observatii si pertinente .
Intereante observatii si pertinente .
Persoanele fixiste sunt in sicoza .
Thuya e remediul sicozei .
Raspuns pentru colegi .
Thuya e remediul sicozei .
Raspuns pentru colegi .
Page 1 sur 2 • 1, 2