Translate
Derniers sujets
Cand imi repar pantofii, ma duc la cizmar, cand sunt bolnav ma duc la doctor si nu invers
Page 1 sur 1
24072010
Cand imi repar pantofii, ma duc la cizmar, cand sunt bolnav ma duc la doctor si nu invers
Personaje dubioase bantuie pe net, arogandu-si cunostinte medicale si dand sfaturi pacientilor, care in naivitatea lor iau de bune acele indicatii .
Unul dintre acestia ne indemna sa scriem pe un pahar sau o cana numele unui medicament si dupa aia ne vindecam .
Daca s-ar cere parerea unui medic psihiatru, sigur acesta l-ar diagnostica cu o afectiune mentala .
Nu sunt medic, sunt un simplu pacient, dar nu pot sa fiu atat de credul sa ma dau pe mana unui excroc .
Pe acest forum am intalnit medici adevarati, buni profesionisti, care nu isi permit a da recomandari pacientilor fara a avea un diagnostic de laborator si de specialitate ce permite un diagnostic precis .
Excrocul habar nu are ce are aia o testare de laborator .
E la fel ca in meseria mea, daca eu nu verific un aparat cu testerele electronice, nu ma pot pronunta asupra defectiunii .
Asa si in medicina .
Ca pacient eu am dreptul la un diagnostic precis si un tratament eficace .
Ca in orice padure mai sunt si uscaturi, dar ramane la alegerea mea sa ma tratez la un medic sau sa il prefer pe altul mai bun .
Acum cu exodul asta de medici din Romania, sigur excrocii se vor inmultii, lacomi sa castige bani pe seama nenorocirilor pacientilor .
Factorii de raspundere din Ministerul Sanatatii nu ar trebui sa permita excrocilor sa ne pacaleasca si sa ne manipuleze cu minciunile lor .
Am citit aici articolul despre sarlatani
https://acpunctura.forumgratuit.ro/medicina-f25/sarlatania-in-medicina-t241.htm
Il rog pe Stefan sa nu mai permita nici unui excroc sa denatureze acest forum .
Astept si alte pareri .
Unul dintre acestia ne indemna sa scriem pe un pahar sau o cana numele unui medicament si dupa aia ne vindecam .
Daca s-ar cere parerea unui medic psihiatru, sigur acesta l-ar diagnostica cu o afectiune mentala .
Nu sunt medic, sunt un simplu pacient, dar nu pot sa fiu atat de credul sa ma dau pe mana unui excroc .
Pe acest forum am intalnit medici adevarati, buni profesionisti, care nu isi permit a da recomandari pacientilor fara a avea un diagnostic de laborator si de specialitate ce permite un diagnostic precis .
Excrocul habar nu are ce are aia o testare de laborator .
E la fel ca in meseria mea, daca eu nu verific un aparat cu testerele electronice, nu ma pot pronunta asupra defectiunii .
Asa si in medicina .
Ca pacient eu am dreptul la un diagnostic precis si un tratament eficace .
Ca in orice padure mai sunt si uscaturi, dar ramane la alegerea mea sa ma tratez la un medic sau sa il prefer pe altul mai bun .
Acum cu exodul asta de medici din Romania, sigur excrocii se vor inmultii, lacomi sa castige bani pe seama nenorocirilor pacientilor .
Factorii de raspundere din Ministerul Sanatatii nu ar trebui sa permita excrocilor sa ne pacaleasca si sa ne manipuleze cu minciunile lor .
Am citit aici articolul despre sarlatani
https://acpunctura.forumgratuit.ro/medicina-f25/sarlatania-in-medicina-t241.htm
Il rog pe Stefan sa nu mai permita nici unui excroc sa denatureze acest forum .
Astept si alte pareri .
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Cand imi repar pantofii, ma duc la cizmar, cand sunt bolnav ma duc la doctor si nu invers :: Commentaires
De rasul curcilor, era una pe aici ce pretindea ca este medic si ii cerea sfaturi lui ozn
Nu cred ca un medic poate sa fie atat de fraier sa se ia dupa toti aiuritii .
Nu cred ca un medic poate sa fie atat de fraier sa se ia dupa toti aiuritii .
Am bauit eu si mai avea pretentia sa intre la avansati .
Tupeu .
Tupeu .
Ca si scari ala obraznic . Se dau medici pe site-uri ca nu ii poate controla nimeni si pacalesc pacientii .
Pe pacienti da, dar au limbaj, cunostinte medicale la nivel de femeie de serviciu .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Pe pacienti da, dar au limbaj, cunostinte medicale la nivel de femeie de serviciu .
Normal fiind un forum medical, nu trebuie permis accesul celor ce se pretind medici .
E vorba de responsabilitatea medicala .
E vorba de responsabilitatea medicala .
Gata vstgx, am inteles .
Nu mai permit decat medicilor sa dea sfaturi medicale .
Am verificat vstgx linkul unde a fost banata persoana respectiva pe alt forum medical, acum ce mai vrei ?
Nu mai permit decat medicilor sa dea sfaturi medicale .
Am verificat vstgx linkul unde a fost banata persoana respectiva pe alt forum medical, acum ce mai vrei ?
Esti medic ?
Ce specialitate ?
Aici toti medicii si-au pus in fata dr sau Dr, in plus nu pun intrebari puerile la persoane care nu sunt medici .
Un medic are cultura medicala, prestanta si nu se coboara la un asa de jos nivel
Daca a ajuns pacientul scari sa te invete medicina !!!
Nu mai comentez .
Ce specialitate ?
Aici toti medicii si-au pus in fata dr sau Dr, in plus nu pun intrebari puerile la persoane care nu sunt medici .
Un medic are cultura medicala, prestanta si nu se coboara la un asa de jos nivel
Daca a ajuns pacientul scari sa te invete medicina !!!
Nu mai comentez .
Nu aveti alte subiecte pentru dicutii ?
Este un site medical .
Mioara daca esti medic, te rog sa discuti doar teme medicale, nu despre alte persoane .
Eu sunt cel ce exclude, baneaza aici, nu medicii .
Subiect inchis .
Este un site medical .
Mioara daca esti medic, te rog sa discuti doar teme medicale, nu despre alte persoane .
Eu sunt cel ce exclude, baneaza aici, nu medicii .
Subiect inchis .