Translate
Derniers sujets
Privatizarea sistemului sanitar
Page 1 sur 1
22082010
Re: Privatizarea sistemului sanitar
Domnule Tanase ai pus punctul pe i : numai medicii slab pregatiti profesional fug de sistemul privat .
Le este frica de competitie si vor acelasi salariu ca unul de 10 ori mai bine pregatit ca ei .
Nu e corect .
Dumitale de ce nu iti este frica ?
Le este frica de competitie si vor acelasi salariu ca unul de 10 ori mai bine pregatit ca ei .
Nu e corect .
Dumitale de ce nu iti este frica ?
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55468
Data de inscriere : 17/02/2010
Privatizarea sistemului sanitar :: Commentaires
Buna ziua .
Sunt nou pe acest forum si nu vreau sa supar pe nimeni, dar bolnavii saraci care nu au bani sa plateasca serviciile medicale private ce vor face ?
Populatia Romaniei e foarte saraca si o asemenea metoda ne va nenorocii .
Sunt nou pe acest forum si nu vreau sa supar pe nimeni, dar bolnavii saraci care nu au bani sa plateasca serviciile medicale private ce vor face ?
Dr Tanase a écrit:Liviu a écrit:Buna ziua .
Vor merge la spitalele sociale .
Ce-s alea spitale sociale ?
Liviu a écrit:Dr Tanase a écrit:Liviu a écrit:Buna ziua .
Vor merge la spitalele sociale .
Ce-s alea spitale sociale ?
Spitale pentru saraci .
Dr Tanase a écrit:Medicii nu vor mai astepta ciubucul .
Cei buni vor castiga la fel ca in occident .
Capitalism inseamna competitie .
Vor castiga ambele parti : medic si pacient .
Mai ramane de rezolvat doar problema contributiilor de sanatate .
Pacientul sa nu mai fie obligat sa plateasca la stat un sistem sanitar pagubos, ci la privat, unde sa fie tratat ca in occident ( curatenie, act medical de calitate, comportament civilizat si sa dispara spaga ) .
Si eu ma supar pe asistentele mele cand nu au grija de pacientii mei sau pe infirmiere .
La privat le-as da afara urgent .
Numai medicilor slab pregatiti profesional le este frica de privatizare .
eu sunt deacord cu aceasta propunere, pentru ca si acum cei saraci chiar daca merg in spitale nu rezolva mare lucru. daca nu au bani sa-si procure medicamentele de care au nevoie, stau de pomana.
care este medic bun este si la privat si la stat dar la stat parca nu au nici o motivatie sa-si desfasoare activitatea profesionala si cand se mai confrunta si cu lipsuri in dotare e si mai grav. medicii nu sunt de condamnat ,sistemul e de vina .
Dr Tanase a écrit:Medicii nu vor mai astepta ciubucul .
Cei buni vor castiga la fel ca in occident .
Capitalism inseamna competitie .
Vor castiga ambele parti : medic si pacient .
Mai ramane de rezolvat doar problema contributiilor de sanatate .
Pacientul sa nu mai fie obligat sa plateasca la stat un sistem sanitar pagubos, ci la privat, unde sa fie tratat ca in occident ( curatenie, act medical de calitate, comportament civilizat si sa dispara spaga ) .
Si eu ma supar pe asistentele mele cand nu au grija de pacientii mei sau pe infirmiere .
La privat le-as da afara urgent .
Numai medicilor slab pregatiti profesional le este frica de privatizare .
Medicii vor castiga ca in occident ?
Unde in Romania ?
Nu prea cred .
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Sper sa castigam mai bine .
Poate mai decent .
Aveti niste salarii de batjocura .
Este inadmisibil ca la pregatirea, raspunderea pe care o aveti sa isi bata de joc cu asa salarii .
Am aflat ca un medic rezident are 7 milioane !!!
Un medic roman este paltit cu 7 mil lei vechi !
Ce medicul e femeie de serviciu ?
Jenant .
Mihai a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Sper sa castigam mai bine .
Poate mai decent .
Aveti niste salarii de batjocura .
Este inadmisibil ca la pregatirea, raspunderea pe care o aveti sa isi bata de joc cu asa salarii .
Am aflat ca un medic rezident are 7 milioane !!!
Un medic roman este paltit cu 7 mil lei vechi !
Ce medicul e femeie de serviciu ?
Jenant .
Multumesc, mai sunt si pacienti care ii inteleg pe medici .
Oricat ar fi de sarac, omul s-a invatat sa bage mana in buzunar.Problema e urmatoarea: ce te faci cand bagi mana in buzunar si dai unui incompetent??Asa ca mai bine te duci frumusel la un spital privat, esti tratat omeneste si castigul e mult mai mare decat pierderea(daca se poate numi asa).Castigi sanatatea.Medicul acela la care te vei duce, se va concentra sigur pe problema ta de sanatate.El nu va mai fi stresat ca nu-si ia salariul, ca are intretinerea de platit, banci si asa mai departe...E bataie de joc...Sa iti tocesti coatele atatia ani invatand si sa ajungi sa iei un salariu de nimic.Si vine unul cu trei randuri de lanturi, groase cat degetul care are patru clase si poate nici atat, care stie sa faca "afaceri" si-ti rade in nas.Halal tara, halal sistem.
Myka a écrit:Oricat ar fi de sarac, omul s-a invatat sa bage mana in buzunar.Problema e urmatoarea: ce te faci cand bagi mana in buzunar si dai unui incompetent??Asa ca mai bine te duci frumusel la un spital privat, esti tratat omeneste si castigul e mult mai mare decat pierderea(daca se poate numi asa).Castigi sanatatea.Medicul acela la care te vei duce, se va concentra sigur pe problema ta de sanatate.El nu va mai fi stresat ca nu-si ia salariul, ca are intretinerea de platit, banci si asa mai departe...E bataie de joc...Sa iti tocesti coatele atatia ani invatand si sa ajungi sa iei un salariu de nimic.Si vine unul cu trei randuri de lanturi, groase cat degetul care are patru clase si poate nici atat, care stie sa faca "afaceri" si-ti rade in nas.Halal tara, halal sistem.
Ai dreptate, platesc dar vreau calitate si respect .
Competitia ii va face pe unii medici sa fie mai atenti cu pacientii, sa isi dea silinta sa ii trateze, sa invete si sa fie la curent cu ultimele noutati din medicina .
Am intalnit aici medici pasionati de meseria lor .
Toti de aici .
M-am gandit intotdeauna ca cei care dau admitere la medicina, ar trebui cumva "masurati'...Sa li se citeasca in aura, cumva, daca ei sunt potriviti cu meseria aleasa.Pentru ca , zic eu, foarte putini fac medicina din ...daruire.Unii au memorie buna, invata papaliceste, intra la facultate, termina cu nota 10 si iata cum ocupa posturi bune.Te duci la ei ..si-ti vand iluzii.
Myka a écrit:M-am gandit intotdeauna ca cei care dau admitere la medicina, ar trebui cumva "masurati'...Sa li se citeasca in aura, cumva, daca ei sunt potriviti cu meseria aleasa.Pentru ca , zic eu, foarte putini fac medicina din ...daruire.Unii au memorie buna, invata papaliceste, intra la facultate, termina cu nota 10 si iata cum ocupa posturi bune.Te duci la ei ..si-ti vand iluzii.
Myka electronografia nu poate stabili daca un student ( candidat ) la medicina are daruire .
Cred ca faci o mare confuzie .
Am studiat, lucrat si eu electrongrafia si iti pot da detalii despre metoda .
Eu nu ma refer la elecronografie.E un subiect foarte amplu si chiar mi-ar face placere sa discutam.Eu am cunoscut oameni care vedeau in aura mult mai multe...si fara elecronografie.L-ai cunoscut pe Valeriu Popa??Eu, da...
Myka a écrit:Eu nu ma refer la elecronografie.E un subiect foarte amplu si chiar mi-ar face placere sa discutam.Eu am cunoscut oameni care vedeau in aura mult mai multe...si fara elecronografie.L-ai cunoscut pe Valeriu Popa??Eu, da...
Electronografie adevarata se face in Rusia .
Restul sunt amatori .