Translate
Derniers sujets
Simptome ale trezirii energiei Kundalini
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii :: Depresie, anxietate, schizofrenie
Page 1 sur 1
26082010
Simptome ale trezirii energiei Kundalini
Exercitiile Yoga nu sunt lipsite de efecte patologice si trezirea energiei Kundalini poate genera simptome alarmante : crampe, spasme musculare, prurit, senzatii de furnicaturi, intepaturi, senzatie de caldura, frig, frisoane, miscari involuntare member, tremuraturi, convulsii, anorexie, insomnie, apetit sexual diminuat, cefalee, dureri de inima,amorteli ale membrelor, a talpii standi, dureri de spate, dureri ale gatului, schimbare de comportament cu stari alternante incontrolabile de ras, plans, sughit, confuzie mentala, concentrare dificila, senzatia ca aude sunete interioare ( flaut, tobe, bazait, pasari, cascada, etc ), stari de constienta alterata, psihoze, misticism, senzatie de caldura la cap, coloana
Aceste siptome au fost observate de psihiatrul Lee Sannella la practicanţi de meditatie sau yoga, descriind Sindromul lui Kundalini .
Aceste siptome au fost observate de psihiatrul Lee Sannella la practicanţi de meditatie sau yoga, descriind Sindromul lui Kundalini .
Korsakov- Admin
- Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 77
Puncte : 55291
Data de inscriere : 22/05/2010
Simptome ale trezirii energiei Kundalini :: Commentaires
Mai vreau si alte detalii, informatii despre acest tip de patologie Korsakov .
Observ ca ai fost integrat in echipa .
Scrie mai mult .
Am apreciat articolul tau si l-am postat aici :
http://starchoicesrl.webs.com/apps/blog/entries/show/4637215-simptome-ale-trezirii-energiei-kundalini
Observ ca ai fost integrat in echipa .
Scrie mai mult .
Am apreciat articolul tau si l-am postat aici :
http://starchoicesrl.webs.com/apps/blog/entries/show/4637215-simptome-ale-trezirii-energiei-kundalini
Ce medicament homeopat putem folosi la aceste simptome ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ce medicament homeopat putem folosi la aceste simptome ?
Din experietna personala Anacardium CH 200 sau Mille isi face efectul .
Va referiti la manifestarile mentale -confuzie, psihoze, misticism,- ptr. ca cele fizice nu par sa tina de acest remediu ? pe de alta parte nu este nimic specific in acest tablou clinic ptr. Anac., psihoze au si Stram. Hyosc. ,misticism are si Lil-tigrin. Oricum este greu de spus ptr. ca simptomele sunt nespecifice!
Am scris : Din experietna personala Anacardium CH 200 sau Mille isi face efectul .
Dupa 30 de practica, remedii verificate nu tie suficient ?
Daca tot ma intrebi atata ma ispitesti sa iti pun si eu intrebari despre ce ai invatat din homeopatie, dar nu ar fi corect si confruntarea inegala .
In rest poti folosi ce remediu doresti tu .
Daca tot ma intrebi atata ma ispitesti sa iti pun si eu intrebari despre ce ai invatat din homeopatie, dar nu ar fi corect si confruntarea inegala .
mioara a écrit:Va referiti la manifestarile mentale -confuzie, psihoze, misticism,- ptr. ca cele fizice nu par sa tina de acest remediu ? pe de alta parte nu este nimic specific in acest tablou clinic ptr. Anac., psihoze au si Stram. Hyosc. ,misticism are si Lil-tigrin. Oricum este greu de spus ptr. ca simptomele sunt nespecifice!
Inteleg ca stiti pe de rost homeopatia ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:mioara a écrit:Va referiti la manifestarile mentale -confuzie, psihoze, misticism,- ptr. ca cele fizice nu par sa tina de acest remediu ? pe de alta parte nu este nimic specific in acest tablou clinic ptr. Anac., psihoze au si Stram. Hyosc. ,misticism are si Lil-tigrin. Oricum este greu de spus ptr. ca simptomele sunt nespecifice!
Inteleg ca stiti pe de rost homeopatia ?
Ai sa nu fim rai cu cei incepatori si tu ai fost la inceput curios .
Ai uitat ?
Nu sunt rau, dar stilul ei de a pune intrebari nu este cel potrivit pentru un incepator .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Nu sunt rau, dar stilul ei de a pune intrebari nu este cel potrivit pentru un incepator .
Sunt obisnuit .
Dupa cum spuneti ati recomandat pe baza experientei personale ceea ce nu corespunde cu teoria predata la curs; raman la parerea mea( cu tot respectul pe care vi-l port ) ca simptomele de mai sus n-au nimic specific de Anacardium , asta dupa ce stiu eu din teorie.Dr.Ioan a écrit:Am scris : Din experietna personala Anacardium CH 200 sau Mille isi face efectul .
Cum trebuie sa puna intrebari un incepator?!Dr.Ionescu Sterian a écrit:Nu sunt rau, dar stilul ei de a pune intrebari nu este cel potrivit pentru un incepator .
Dr.Ioan a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ce medicament homeopat putem folosi la aceste simptome ?
Din experietna personala Anacardium CH 200 sau Mille isi face efectul .
Cate doze putem da unui pacient cu simptome generate de pertubarea energiei Kundalini ?
Pe zi si cate zile ?
Multumesc .