Translate
Derniers sujets
Tremor maini
Page 1 sur 1
30082010
Tremor maini
Buna ziua
Sufar de un tremor al mainilor ce se manifesta in situatii stresante,cand trebuie sa execut miscari mai fine sau de precizie ,fie ca sunt singura fie in prezenta altor persoane(prezenta lor imi accentueaza mult starea).
De asemenea tremorul devine mult mai puternic atunci cand trebuie sa fac lucruri noi si sunt supravegheata...pur si simplu nu-mi pot controla miscarile si amplitudinea tremorului devine f mare.
Uneori este asociat cu dureri abdominale ,greata si transpiratii atunci cand ma aflu in situatii stresante ,pe care cred ca nu le pot gestiona sau nu le pot anticipa rezultatul(acsete ultime simptome apar si singure atunci cand nu am de efectuat misacri ale mainilor)
Va rog daca imi puteti recomada ceva pt aceasta problema inrucat imi afecteaza f grav viata profesionala si se rasfrange si asupra celei personale.
Multumesc
Sufar de un tremor al mainilor ce se manifesta in situatii stresante,cand trebuie sa execut miscari mai fine sau de precizie ,fie ca sunt singura fie in prezenta altor persoane(prezenta lor imi accentueaza mult starea).
De asemenea tremorul devine mult mai puternic atunci cand trebuie sa fac lucruri noi si sunt supravegheata...pur si simplu nu-mi pot controla miscarile si amplitudinea tremorului devine f mare.
Uneori este asociat cu dureri abdominale ,greata si transpiratii atunci cand ma aflu in situatii stresante ,pe care cred ca nu le pot gestiona sau nu le pot anticipa rezultatul(acsete ultime simptome apar si singure atunci cand nu am de efectuat misacri ale mainilor)
Va rog daca imi puteti recomada ceva pt aceasta problema inrucat imi afecteaza f grav viata profesionala si se rasfrange si asupra celei personale.
Multumesc
catharsis- Numarul mesajelor : 3
Puncte : 52005
Data de inscriere : 30/08/2010
Tremor maini :: Commentaires
In acest caz aveti nevoie de un tratament acupunctural combinat cu cel homeopatic . Nu stiu ce investigatii ati efectuat .
Va trebuie RMN creier, EEG si exemene ale sangelui .
Si tremorul esential are o cauza .
Ea trebuie cautata .
Ea trebuie cautata .
Pana acum nam efectuat doar analize pt depistarea hipertiroidiei,despre care stiam ca poate da astfel de simptome.Rezultatele sunt in limite normale.
catharsis a écrit:Pana acum nam efectuat doar analize pt depistarea hipertiroidiei,despre care stiam ca poate da astfel de simptome.Rezultatele sunt in limite normale.
Daca mergeati la un medic v-ar fi recomandat .
Sunt esentiale pentru diagnosticul diferential .
Korsakov a écrit:In acest caz aveti nevoie de un tratament acupunctural combinat cu cel homeopatic . Nu stiu ce investigatii ati efectuat .
Ea trebuie cautata .
Corect .
Multumesc!
Stiu ca sunt corecte afirmatiile..cautam o modalitate de "supravietuire" pana ii dau de capat
Stiu ca sunt corecte afirmatiile..cautam o modalitate de "supravietuire" pana ii dau de capat