Translate
Derniers sujets
Miozita tratament acupunctural si homeopatic
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii :: Lombalgie, sciatica, artrite, periartrita, spondiloza cervicala
Page 1 sur 1
09092010
Miozita tratament acupunctural si homeopatic
Pacient VST
Simptome repertorizate
Data : 11 iunie 1008
Negi pe deget, frica de inaltime, umflarea gambei dureroasa, dureri lombare aggravate de effort, mergand, miscare, radicand greutati, stand in picioare, stranutand, tusind, dureri lombare ameliorate stand intins, par gras, dorinta de picant, de sarat, sciatica cu iradiere in calcai, sciatica dreapta, sciatica cu contractii tonice si violente, sciatica sciatica agravata de miscare, sciatica agravata mergand, sete apa rece, durere de muschi, inflamatie musculara, rigiditate musculara, spasme musculare, par gras, piele uscata, piele uscata ce nu transpira .
Sindroamele identificate de calculator au fost : caldura BI, caldura adevarata frig aparent si caldura externa,
S-a efectuat tratamentul acupunctural pe meridicanele ficat, intestine gros, trei focare, vezica biliara, vas guvernor si vezica urinara .
S-au utilizat plante specifice sindromului de caldura pe meridianele sus-mentionate, regim alimentar specific .
Remediul homeopatic administrat a fost Sepia .
Data : 18 iunie 2008
Simptome repertorizate :
Dorinta de acru, grasimi, agitatie, ten gras, furuncul fesier, negi pe degete, friguros, umflarea gambei, hipotensiune arteriala, piele uscata, sete de apa rece,
sete mare, durere de stern, somn agitate cu vise, vise cu apa pe care le-a mai avut cu multi ani inainte, vise cu apa cazand in ea, vis cu apa inotand .
Tratamentul combinat acupunctura, fitoterapic, dietoterapeutic si homeopat au dus in acest caz la o remisie rapida a durerilor lombare si lombare, conform analizei computerizate din 18 iunie 2008 .
Pacienta a mai revenit la consult de cateva ori primind doar indicatie dietoterapica, fitoterapica si tratament homeopat .
Recidivele in acest caz au reaparut in lunile de iarna, fiind aggravate de viroze sezoniere, medicatia homeopata fiind suficienta ca tratament .
Discutii
Tratamentul acupunctural, fitoterapic, dietoterapic si homeopatic adresat sindromului causal au permis o ameliorare spectaculoasa pasagera, durerile lombare si musculare revenind ulterior la o intensitate mult redusa, nemafiind necesara procedura acupuncturala .
Tratamentul homeopat a mai inclus medicatie specifica diatezelor prezente si unele nosode intestinale .
Fitoterapia complementara schemei de tratament homeopat a dus la remisia sindroamelor cauzale .
Tabele simptome repertorizate si evolutie sindroame aici :
http://www.freewebs.com/ceahlaul/apps/blog/entries/show/4741801-miozita-pacient-vst-tabele
Simptome repertorizate
Data : 11 iunie 1008
Negi pe deget, frica de inaltime, umflarea gambei dureroasa, dureri lombare aggravate de effort, mergand, miscare, radicand greutati, stand in picioare, stranutand, tusind, dureri lombare ameliorate stand intins, par gras, dorinta de picant, de sarat, sciatica cu iradiere in calcai, sciatica dreapta, sciatica cu contractii tonice si violente, sciatica sciatica agravata de miscare, sciatica agravata mergand, sete apa rece, durere de muschi, inflamatie musculara, rigiditate musculara, spasme musculare, par gras, piele uscata, piele uscata ce nu transpira .
Sindroamele identificate de calculator au fost : caldura BI, caldura adevarata frig aparent si caldura externa,
S-a efectuat tratamentul acupunctural pe meridicanele ficat, intestine gros, trei focare, vezica biliara, vas guvernor si vezica urinara .
S-au utilizat plante specifice sindromului de caldura pe meridianele sus-mentionate, regim alimentar specific .
Remediul homeopatic administrat a fost Sepia .
Data : 18 iunie 2008
Simptome repertorizate :
Dorinta de acru, grasimi, agitatie, ten gras, furuncul fesier, negi pe degete, friguros, umflarea gambei, hipotensiune arteriala, piele uscata, sete de apa rece,
sete mare, durere de stern, somn agitate cu vise, vise cu apa pe care le-a mai avut cu multi ani inainte, vise cu apa cazand in ea, vis cu apa inotand .
Tratamentul combinat acupunctura, fitoterapic, dietoterapeutic si homeopat au dus in acest caz la o remisie rapida a durerilor lombare si lombare, conform analizei computerizate din 18 iunie 2008 .
Pacienta a mai revenit la consult de cateva ori primind doar indicatie dietoterapica, fitoterapica si tratament homeopat .
Recidivele in acest caz au reaparut in lunile de iarna, fiind aggravate de viroze sezoniere, medicatia homeopata fiind suficienta ca tratament .
Discutii
Tratamentul acupunctural, fitoterapic, dietoterapic si homeopatic adresat sindromului causal au permis o ameliorare spectaculoasa pasagera, durerile lombare si musculare revenind ulterior la o intensitate mult redusa, nemafiind necesara procedura acupuncturala .
Tratamentul homeopat a mai inclus medicatie specifica diatezelor prezente si unele nosode intestinale .
Fitoterapia complementara schemei de tratament homeopat a dus la remisia sindroamelor cauzale .
Tabele simptome repertorizate si evolutie sindroame aici :
http://www.freewebs.com/ceahlaul/apps/blog/entries/show/4741801-miozita-pacient-vst-tabele
Miozita tratament acupunctural si homeopatic :: Commentaires
Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Mda .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Le face acupunctura nu citesti, fii mai atent .
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Am citit, tu nu esti atenta, dansul a scris aici doar o mica parte din tratamentul administrat .
Dr Tanase a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Am citit, tu nu esti atenta, dansul a scris aici doar o mica parte din tratamentul administrat .
Ce si tu vrei mura in gura avansatule ?
Nu ma compara pe mine cu ...
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Fiecare caz are particularitatea lui sau nu stiai asta ?
Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Dr Cristina Teodorescu a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ca de obicei treceti rapid peste capitolul tratament .
Mda .
Fiecare caz are particularitatea lui sau nu stiai asta ?
Stiam .
Ma interesa doar opinia dansului, nu a ta .
Ionescu si eu astept raspunsul lui Ioan, dar probabil sta si doar ne urmareste .
Nu spune nimic .
Politica Ionescule .
Nu spune nimic .
Politica Ionescule .
Dr Tanase a écrit:Korsakov a écrit:Ionescu si eu astept raspunsul lui Ioan, dar probabil sta si doar ne urmareste .
Nu spune nimic .
Politica Ionescule .
Si tu cat spui ?
Mai citeste ce am raspuns .
Nu am chef de contre .
Dr Tanase a écrit:Am citit K, dar e loc si de mai mult .
Baga si ceva de armele psihotronice sau nu stii ce e alea ?
Pe forum ?
Ne vedem si vorbim cand vin in Romania .
Dr Tanase a écrit:OK .
E cam linistit / sobru forumul si ma pliciseste asta .
Noapte buna, ma uit ceva pe la TV si apoi nani .
Stai ca mi-a venit o idee .
Dialogul cu mine te plictiseste ?
Dr Tanase a écrit:Korsakov a écrit:Dr Tanase a écrit:OK .
E cam linistit / sobru forumul si ma pliciseste asta .
Noapte buna, ma uit ceva pe la TV si apoi nani .
Stai ca mi-a venit o idee .
Dialogul cu mine te plictiseste ?
Nu, in nici un caz .
Dar esti alunecos .
Poate diplomat .
Forumul asta e ca salonul unei case unde va intalniti si incepe sfada .
Indraznesc sa pun un diagnostic global : deficit de Qi loja foc ,
Indraznesc sa pun un diagnostic global : deficit de Qi loja foc ,
Am un caz de miozita care a facut un puseu de zona zooster .
Ce ma sfatuiti ?
Ce ma sfatuiti ?
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Am un caz de miozita care a facut un puseu de zona zooster .
Ce ma sfatuiti ?
Disperseaza Weiguan si Houxi .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Multumesc Ming .
Ma bucur sa iti fiu de folos .
Ming a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Am un caz de miozita care a facut un puseu de zona zooster .
Ce ma sfatuiti ?
Sau Renzhong .
dr Spiridon a écrit:Ming a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Am un caz de miozita care a facut un puseu de zona zooster .
Ce ma sfatuiti ?
Sau Renzhong .
Da e o idee excelenta .
Ce simplu ar fi asa, dupa ce gaci masuratorile electrice insa poti avea surprize .