Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

INVITATIE: Seminar homeomezoterapie (homeosiniatrie) moderna si medicina reglarii fiziologice in terapia durerii si regenerarea tisulara

Aller en bas

12092010

Message 

 INVITATIE: Seminar homeomezoterapie (homeosiniatrie) moderna si medicina reglarii fiziologice in terapia durerii si regenerarea tisulara Empty INVITATIE: Seminar homeomezoterapie (homeosiniatrie) moderna si medicina reglarii fiziologice in terapia durerii si regenerarea tisulara
O zi care va crea un impact de durata in viata dumneavoastra!!!

Bucuresti, 2 Octombrie 2010, Phoenicia Grand Hotel

Cum s-ar putea obtine indepartarea durerii, regenerand in acelasi timp?

Aproximativ 40% – 50% din populatia lumii necesita tratament medical pentru dureri reumatice, nevralgii sau traumatisme, cauzate de accidente sau practicarea sportului. Tratamentele conventionale asigura beneficii remarcabile, dar pe termen scurt si cu riscul efectelor adverse.

Fiecare dintre noi ne-am intrebat daca ar fi posibil sa obtinem disparitia durerii si in acelasi timp sa vindecam, regenerand structurile afectate.

Asociind ultimele descoperi in Domeniul Neuro-Fiziologiei, PSIHO – IMUNO –ENDOCRINOLOGIEI, Biologiei Moleculare si NutriŢiei, traversam o noua frontiera in tratamentul maladiilor reumatismale si neurologice.

Renumitul Prof. Dr. Docent Leonello Milani, expert in Neuro-Fiziologie, Reumatologie, Acupunctura, una dintre cele mai carismatice personalitati ale lumii medicale contemporane va sustine un seminar de exceptie, pe data de 2 octombrie 2010, intre orele 9:00 – 18:00, la Phoenicia Grand Hotel, sala Tyr, in care va impartasi din secretele experientei domniei sale.

Cunostintele dobandite in timpul seminarului se pot aplica imediat in practica dumneavoastra aducandu-va satisfactiile terapeutice si financiare pe care le meritati.

Seminarul va avea doua parti:
arima parte: TEORIE + noile dispozitive MD – MATRIX
a 2-a parte: Workshop cu cazuri clinice pentru a facilita invatarea tehnicilor prezentate

Costul seminarului este de 350 RON, suma ce se poate depune in contul RO95RZBR0000060012323891, GUNAS.RO SRL, Raiffeisen Bank, Tecuci.

DVD-ul cu tehnicile folosite si materialele informative sunt incluse in pretul seminarului.

Va stam la dispozitie pentru alte informatii si inscriere la numerele de telefon, 0742039077, 0763678000, 0722832701, 0747032506 sau email gennagy@yahoo.com, te_duaa@yahoo.com .

Va rugam sa va anuntati participarea cat mai repede posibil deoarece locurile sunt limitate si pentru a face posibila editarea diplomelor in Italia.

Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2152
Puncte : 49272
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum