Translate
Derniers sujets
Infarct miocardic tratament homeopat
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii :: Cardiopatie, hipertensiune arteriala, bronsite, strabism, glaucom, polipi
Page 2 sur 2
Page 2 sur 2 • 1, 2
25092010
Infarct miocardic tratament homeopat
Am citit ca sunt medicamente homeopate eficiente in infarct cum ar fi Cactus, Strphantus .
Ce parere aveti ?
Mi s-a parut interesanta reteta cu Fenicul : 50 gr seminte de Fenicul + 10 gr Lemn dulce + 20 gr Zahar + 25 gr miere ( curatita de spuma ), se fierbe 5 minute in 500 ml apa, se arunca spuma si se pastreaza in sticle curate cu ceva alcool .
Utila in starile post infarct .
Ce parere aveti ?
Mi s-a parut interesanta reteta cu Fenicul : 50 gr seminte de Fenicul + 10 gr Lemn dulce + 20 gr Zahar + 25 gr miere ( curatita de spuma ), se fierbe 5 minute in 500 ml apa, se arunca spuma si se pastreaza in sticle curate cu ceva alcool .
Rely- Numarul mesajelor : 720
Data de inscriere : 03/09/2010
Infarct miocardic tratament homeopat :: Commentaires
Am citit ca Aconitul este bun in infract inima .
Ce ziceti, asa este ?
Ce ziceti, asa este ?
Erste Dumitru a écrit:Am citit ca Aconitul este bun in infract inima .
Ce ziceti, asa este ?
Noi stabilim prin biorezonanta precis ce tratament homeopat este sigur pentru pacient .
Da, dar in homeopatia adevarata nu se foloseste de biorezonanta, caci asta inseamna ca nu stii homeopatie. Daca ar fi asteptat Hahnemann sa se inventeze aparatul de biorezonanta acum nu ar exista nici macat forumul asta in care refaci reclama proasta la lucuri nepotrivite.
Asa ca spune-i merci lui Hahnemann care putea vindeca oamenii doar cu cunostintele din materia medica - ca si restul de homeopati din intreaga lume, cu exceptia rusilor - si mai trage un pui de somn dupa ... atata vodka.
Asa ca spune-i merci lui Hahnemann care putea vindeca oamenii doar cu cunostintele din materia medica - ca si restul de homeopati din intreaga lume, cu exceptia rusilor - si mai trage un pui de somn dupa ... atata vodka.
Rely a écrit:Am citit ca sunt medicamente homeopate eficiente in infarct cum ar fi Cactus, Strphantus .
Ce parere aveti ?
Asta nu este aberatie. Este chiar o reteta din sursa divina primita de Hildegard von Bingen acum 1000 de ani... reteta a fost copiata de la linkul de jos si este o reteta buna, ca toate retele de la Hildegard (peste 2000 la numar din care multe sunt folosite de popor fara sa mai stie de unde provin). Reteta este inca folosita de mai multi medici naturisti germani si din alte tari.
Daca introduceti in google "Băutură de fenicul Hildegard" apare reteta originala.
Page 2 sur 2 • 1, 2